mano pirmieji ir paskutinieji OT 15 CD BUVO OVULIACIJA ,nors juotelinis taip abejotinai rode juostele ,bet elektroninis patvirtino
QUOTE(niunia585 @ 2008 09 26, 09:47)
panos paaiskinkit kaip ka daryt as ir noriu i jusu buri
Ko tu konkreciai nesupranti? Pirmam puslapiuke yra informacijos, paskaitinek temuke dar daugiau informacijos rasi. Kai nusipirksi OT , bus ir instrukcija prie ju. O kai jau pradesi testuotis jei ko nesuprasi klausk, visos pabandysim patarti Nesuprasi kurie teigiami, kurie ne, pasiziurinek i mergyciu idetas foto, bus aiskiau. Arba saviskiu foto cia idesi, pabandysim visos paanalizuoti
pas mane testukai rodo taip kaip pas tave 15 ir 16 ciklo dienas,bet pas mane tik 6 ciklo diena ir antra diena po mmm ... ar galo buti O ?MAN CIA TAIP SKUBIAI REIKIA NES SIANDIEN MB GRYZTA tai gal reikia i darbus kibti?bt 37.1
QUOTE(odetule22 @ 2008 09 26, 13:37)
pas mane testukai rodo taip kaip pas tave 15 ir 16 ciklo dienas,bet pas mane tik 6 ciklo diena ir antra diena po mmm ... ar galo buti O ?MAN CIA TAIP SKUBIAI REIKIA NES SIANDIEN MB GRYZTA tai gal reikia i darbus kibti?bt 37.1
buna ir taip .ND tikrai nepakenks
girdejau sako jei mmm labai ilgos tai gali buti kad pirmos dvi dienos po mmm pacios vaisingiausios
Sveikos, merginos kaip manot, ar teigiamas tas mano testukas? man tai atrodo, kad taip...2 pries tai darytus ismeciau,tai nenufotkinau,bet jie buvo akivaizdziai neigiami...
[quote=marlena24,2008 09 26, 17:11]
Sveikos, merginos kaip manot, ar teigiamas tas mano testukas? man tai atrodo, kad taip...2 pries tai darytus ismeciau,tai nenufotkinau,bet jie buvo akivaizdziai neigiami...
pas mane taip pat testukas atrodo,o mm tai penkios dienos jau cia su visais patepliojimais ir t.t. na siandien laukia nd ,gal pavyks
pas mane taip pat testukas atrodo,o mm tai penkios dienos jau cia su visais patepliojimais ir t.t. na siandien laukia nd ,gal pavyks
Na man dabar yra 11 ciklo diena, mm prasidejo 16, trunka 4-5 dienas, o ciklas 28-29 dienos, gan reguliarus.tai gal ir gali but ryt poryt ta ovuliacija
QUOTE(odetule22 @ 2008 09 26, 14:37)
ND visada gerai Priklausomai kiek dienu tavo ciklas, bet siaip imanoma, kad butu O, bet BT labai auksta tavo Na tiesiog matuok BT, darykis OT, darykit ND ir pasiseks
QUOTE(marlena24 @ 2008 09 26, 16:11)
Sitas tai teigiamas
Tai reiskia, kad per ateinancias 24-36 val. reik atlikt ND? As dar "pradedancioji" situose reikaluose, tad nepykit, jei durnus klausimus uzduodu
Taip, teisingai - tavo teigiamas testas signalizuoja, kad greitai bus O Isvada - nesnausti!
QUOTE(marlena24 @ 2008 09 26, 17:50)
Tai reiskia, kad per ateinancias 24-36 val. reik atlikt ND? As dar "pradedancioji" situose reikaluose, tad nepykit, jei durnus klausimus uzduodu
Ne durni klausimai, ND laikas daryti jau nuo siandien keleta dienu