Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

mano pirmieji ir paskutinieji OT biggrin.gif 15 CD BUVO OVULIACIJA ,nors juotelinis taip abejotinai rode juostele ,bet elektroninis patvirtino cool.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(niunia585 @ 2008 09 26, 09:47)
panos paaiskinkit kaip ka daryt as ir noriu i jusu buri sad.gif ax.gif

Ko tu konkreciai nesupranti? Pirmam puslapiuke yra informacijos, paskaitinek temuke dar daugiau informacijos rasi. Kai nusipirksi OT , bus ir instrukcija prie ju. O kai jau pradesi testuotis jei ko nesuprasi klausk, visos pabandysim patarti 4u.gif Nesuprasi kurie teigiami, kurie ne, pasiziurinek i mergyciu idetas foto, bus aiskiau. Arba saviskiu foto cia idesi, pabandysim visos paanalizuoti 4u.gif
Atsakyti
baravyke ar darei NT ?PRISIDUOK GREITAI? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
pas mane testukai rodo taip kaip pas tave 15 ir 16 ciklo dienas,bet pas mane tik 6 ciklo diena ir antra diena po mmm ... ar galo buti O ?MAN CIA TAIP SKUBIAI REIKIA NES SIANDIEN MB GRYZTA tongue.gif tai gal reikia i darbus kibti?bt 37.1
Atsakyti
QUOTE(odetule22 @ 2008 09 26, 13:37)
pas mane testukai rodo taip kaip pas tave 15 ir 16 ciklo dienas,bet pas mane tik 6 ciklo diena ir antra diena po mmm  ... ar galo buti O ?MAN CIA TAIP SKUBIAI REIKIA NES SIANDIEN MB GRYZTA tongue.gif  tai gal reikia i darbus kibti?bt 37.1

buna ir taip .ND tikrai nepakenks ax.gif
girdejau sako jei mmm labai ilgos tai gali buti kad pirmos dvi dienos po mmm pacios vaisingiausios smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif kaip manot, ar teigiamas tas mano testukas? g.gif man tai atrodo, kad taip...2 pries tai darytus ismeciau,tai nenufotkinau,bet jie buvo akivaizdziai neigiami...

user posted image
Atsakyti
[quote=marlena24,2008 09 26, 17:11]
Sveikos, merginos 4u.gif kaip manot, ar teigiamas tas mano testukas? g.gif man tai atrodo, kad taip...2 pries tai darytus ismeciau,tai nenufotkinau,bet jie buvo akivaizdziai neigiami...

pas mane taip pat testukas atrodo,o mm tai penkios dienos jau cia su visais patepliojimais ir t.t. na siandien laukia nd ,gal pavyks wub.gif
Atsakyti
Na man dabar yra 11 ciklo diena, mm prasidejo 16, trunka 4-5 dienas, o ciklas 28-29 dienos, gan reguliarus.tai gal ir gali but ryt poryt ta ovuliacija g.gif
Atsakyti
QUOTE(odetule22 @ 2008 09 26, 14:37)
pas mane testukai rodo taip kaip pas tave 15 ir 16 ciklo dienas,bet pas mane tik 6 ciklo diena ir antra diena po mmm  ... ar galo buti O ?MAN CIA TAIP SKUBIAI REIKIA NES SIANDIEN MB GRYZTA tongue.gif  tai gal reikia i darbus kibti?bt 37.1

ND visada gerai mirksiukas.gif Priklausomai kiek dienu tavo ciklas, bet siaip imanoma, kad butu O, bet BT labai auksta tavo rolleyes.gif Na tiesiog matuok BT, darykis OT, darykit ND ir pasiseks 4u.gif

QUOTE(marlena24 @ 2008 09 26, 16:11)

Sitas tai teigiamas 4u.gif
Atsakyti
Tai reiskia, kad per ateinancias 24-36 val. reik atlikt ND? blush2.gif As dar "pradedancioji" situose reikaluose, tad nepykit, jei durnus klausimus uzduodu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Taip, teisingai - tavo teigiamas testas signalizuoja, kad greitai bus O mirksiukas.gif Isvada - nesnausti! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2008 09 26, 17:50)
Tai reiskia, kad per ateinancias 24-36 val. reik atlikt ND? blush2.gif As dar "pradedancioji" situose reikaluose, tad nepykit, jei durnus klausimus uzduodu blush2.gif  4u.gif

Ne durni klausimai, ND laikas daryti jau nuo siandien keleta dienu mirksiukas.gif
Atsakyti