Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(niunia585 @ 2008 09 25, 09:19)
galvoju kad gal dar viena pasidaryt  blush2.gif
na neisvaizduoji kaip perskaicius pasijauciau  wub.gif

niunia bigsmile.gif tai jei tavo testai tokie patys kaip mano vaiduokliukai tai sveikinu ,nedvejok bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif arba net is vis gali tik ant sviesos matytis ,tai yra tas pats
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2008 09 25, 05:31)
niunia bigsmile.gif  tai jei tavo testai tokie patys kaip mano vaiduokliukai tai sveikinu ,nedvejok bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif arba net is vis gali tik ant sviesos matytis ,tai yra tas pats
wub.gif

na zinai dar nesdziaugsiu esiu nusipirkt kita ir tada bus aisku viskas
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 09 25, 15:17)
dar ne, bet greičiausiai jau tuoj bus nes 18 cd paanšaus ryškumo.
dabar reikia nd  4u.gif

O ko jos taip, jau 10 dienų, su ta antra vaiduokliška rodo g.gif
ND šiandien perpiet jau padarėm... ir dar vakare nusimato blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(niunia585 @ 2008 09 25, 15:34)
na zinai dar nesdziaugsiu  esiu nusipirkt kita ir  tada bus aisku viskas

O kada mmm tau turi būti ?
Jei darysi, tai daryk su rytiniu šlapimu.. lauksim rezultatų biggrin.gif

Dar, panos, buvo kam taip..kad butu dvi kaip pas mane 18 c.d. ir paskui nublanktų.. (t.y. nepasidarytų ta testinė ryškesnė už kontrolinę) man jau kažkokia paranoja.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2008 09 25, 05:43)
O ko jos taip, jau 10 dienų, su ta antra vaiduokliška rodo  g.gif
ND šiandien perpiet jau padarėm... ir dar vakare nusimato  blush2.gif  blush2.gif
Papildyta:

O kada mmm tau turi būti ?
Jei darysi, tai daryk su rytiniu šlapimu.. lauksim rezultatų  biggrin.gif
Dar, panos, buvo kam taip..kad butu dvi kaip pas mane 18 c.d. ir paskui nublanktų.. (t.y. nepasidarytų ta testinė ryškesnė už kontrolinę) man jau kažkokia paranoja.. doh.gif

man mmm buvo nuo 8-11dienos
Atsakyti
QUOTE(niunia585 @ 2008 09 25, 15:55)
man mmm buvo nuo 8-11dienos

T.y. rugpjucio 11 dieną ?! rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2008 09 25, 15:43)

Matei mano testukus, idetus anksciau? Irgi doh.gif
Kazkas panasaus i "ryskesne uz kontroline" buvo 13cd vakare, o gal ir 14 cd vakare..nesuprasi tu testu schmoll.gif be to kiekvienam individualu
Atsakyti
QUOTE(Baravyke @ 2008 09 25, 16:28)
Matei mano testukus, idetus anksciau? Irgi  doh.gif
Kazkas panasaus i "ryskesne uz kontroline" buvo 13cd vakare, o gal ir 14 cd vakare..nesuprasi tu testu  schmoll.gif be to kiekvienam individualu

ačiū mirksiukas.gif nusiteiksiu, kad tai vis tiek galima (sau blush2.gif ) traktuoti kaip O biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2008 09 25, 13:35)
Tai noriu paklausti ar jūs matot O čia ?  g.gif

matos matos ir labai gerai thumbup.gif Labai graziai isryskejo. Dabar bandyk dar daryt, kol nublanks. Idomu, kiek pas tave dienu bus teigiamas g.gif
Ir dar graziau padaryta nuotrauka (su kokiu fotiku fotkinai, jei nepaslaptis? blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2008 09 25, 13:35)
Tai noriu paklausti ar jūs matot O čia ?  g.gif
user posted image

Sakyciau, kad beveik teigiamas, gal ryt bus jau visai teigiamas, tai O turi ivykti tau per ateinacias pora dienu, ND dar ir ryt ir poryt ir uzporyt butu gerai 4u.gif
Atsakyti
panos paaiskinkit kaip ka daryt as ir noriu i jusu buri sad.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(niunia585 @ 2008 09 26, 08:47)

eik i vaistine ir pirk ovuliacijos testus ,nors jie ten brangoki ,gali uzsisakyt is ebay ,visai nebrangiai ir daug vienetu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(niunia585 @ 2008 09 26, 10:47)

Ka cia aiskint smile.gif paskaityk temele, daug naudingos info rasi. Klausk konkreciai kas neaisku, bandysim pagelbet, jei zinosim kaip ax.gif .
O i musu buri tai welcome wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baravyke: 26 rugsėjo 2008 - 11:36