Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(*weita* @ 2008 09 24, 16:06)
sveikinu MEINA wub.gif

QUOTE(odetule22 @ 2008 09 24, 16:23)
sveikinu 4u.gif  linkiu kad viskas eitusi sekmingai wub.gif

ačiū blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(slyfka @ 2008 09 24, 17:40)
Sveikos mergaitės 4u.gif
Jungiuosi ir aš į jūsų būrį...

Planuoju jau antrus metus , bet intensyviai jau 4 ciklas, pirmą vaikiuką. Šį mėn. nusprendžiau su OT pagalba pabandyt.
Šiandien man 15cd, T juostelė blankoka (ciklas mano 34-36d). O įdomu ar visada kai neigiamas testukas turi matytis antra neryški, ar čia ji po truputį tik atsirandą, o kelios dienos po O lieka tik viena juostelė?
Man įdomu nes prieš 3 dienas pilvą maudė, galvoju gal O pražioplinau? verysad.gif
Aį po O iš vis nieko nerodytų?

Tikiuosi suprasit ką aš čia sumaliau... ax.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

parašysiu kiek žinau, kitos pataisys, jei kas ne taip

Teigiamas testas iš karto nepasirodo, jei blyški jau matosi, tai darykitės kasdien, kol pamatysit tokią kaip kontrolinė ar ryškesnę, tada - darbuotis biggrin.gif

Testas yra neigiamas, kai testinė juostelė yra blankesnė už kontrolinę arba jos visai nėra. Bet ta antra juostelė gali būti, nors ir neryški, nes LH organizme būna kažkiek gi visada.
Atsakyti
Meina valio valio valio !!!!! thumbup.gif

QUOTE(*weita* @ 2008 09 24, 15:19)
cia idomumo delei ,dar vienas faktas kad esant niestumui OT testai rodo teigiama atsakyma 4u.gif ryt darysiu pakartotina NT ,kad isitikinti ,na bet jai OT rodo tikiuosi ir NT ryskiai parodys rolleyes.gif

OHO bigsmile.gif
Rodos dar viena nestuke.gif ?

Sveikos mergaitės 4u.gif

Sveika, sveika, ir kam taip nedrasiai. Aisku priimsim ir lauksim kartu geru rezultatu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(odetule22 @ 2008 09 24, 13:02)
sveikute,man turbut skubiai reikia patarimo nes as tiesiog pasimeciau blink.gif .. siandien paskutine mm diena,teplioja ,gal dar truputeli pateplios ir rytoj,gavau savo testuku siunta ir sumasciau pabandyti,padariau viska tinkamai ir testukas rodo O ! Ar gali sitaip buti?antroji juostele toke pat ryski kaip ir kontroline g.gif

Gali buti ir O, bet per mazai informacijos: Kiek dienu ir ar reguliarus ciklai? Kiek dienu buna mmm? Jei ciklas 26-27 dienos, mm buna 6 dienas tai gali buti ir O. Jei ciklai nereguliarus, bet neilgi 25-30 dienu irgi gali buti O. Siaip jei ciklai nereguliarus patarciau ne vien OT darytis, bet ir BT matuotis 4u.gif

QUOTE(*weita* @ 2008 09 24, 15:19)
cia idomumo delei ,dar vienas faktas kad esant niestumui OT testai rodo teigiama atsakyma 4u.gif ryt darysiu pakartotina NT ,kad isitikinti ,na bet jai OT rodo tikiuosi ir NT ryskiai parodys rolleyes.gif

Nu grazu 4u.gif Dar karta sveikinu!

QUOTE(Žydros akys @ 2008 09 24, 15:32)
Pataikei, kaip pirštu į akį hihihi.gif mano ciklas ilgas ir nereguliarus.. apie 34-36 d.
Tarp kitko.. aš ir dariau nuo pirmos ciklo dienos smile.gif .

Šiandien OT rodo vienodo ryškumo juosteles (šiandien 17 c.d., turbūt vėl kyla LH banga, kuri jau turėtų pasibaigti ovulaicija) bet dar nėra ta ženkliai ryškesnė už kontrolinę  g.gif tai čia laukt ant dienų ovuliacijos ar ne  g.gif

Smagu paspelioti kartais biggrin.gif Tai tikiuosi, kad kito ciklo ir nebeprireiks, o jei prireiks pakaks darytis OT nuo kokios 12 CD

Jei ryskesne antra linija uz kontroline, tai jau ir arteja O, bus po 12-48 valandu, taigi laikas ND! 4u.gif

Sveikos mergaitės 4u.gif

Planuoju jau antrus metus , bet intensyviai jau 4 ciklas, pirmą vaikiuką. Šį mėn. nusprendžiau su OT pagalba pabandyt.
Šiandien man 15cd, T juostelė blankoka (ciklas mano 34-36d). O įdomu ar visada kai neigiamas testukas turi matytis antra neryški, ar čia ji po truputį tik atsirandą, o kelios dienos po O lieka tik viena juostelė?
Man įdomu nes prieš 3 dienas pilvą maudė, galvoju gal O pražioplinau? verysad.gif
Aį po O iš vis nieko nerodytų?

Tikiuosi suprasit ką aš čia sumaliau... ax.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Sveika,
Antra linija atsiranda po truputi ir po O nublanksta po truputi. Pagal tavo ciklus normalu,kad dar OT nera teigiamas, Sakyciau bus teigimas po poros dienu rolleyes.gif Nors vel gi labai daug priklauso, nuo to kokio ilgio tavo II faze( kiek dienu po O buna mm) Tiesiog testuokis ir lygink visus testukus, pamatysi kuris bus ryskiausias. Jei paciai sunku nuspresti,kuris gi teigiamiausias, ikelk cia foto su OT padesim 4u.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif dėkui mergaitės

Atsakyti
Idedu ir savo darytus O testukus. O skausmeli desiniajame sone jauciau 14 cd antroje dienos puseje. ND 13,14,15 cd vakare. Kazin ar si karta pasiseks g.gif
O jums kaip atrodo - kuris ryskiausias testukas?

Beje, gal kuri zinot tas O skausmas buna per pati folikulo sprogima, ar cia jau po ovuliacijos pradeda skaudet ir reiskia per velu?

user posted image
Atsakyti
baravyke man rodos tu uzkibus esi ,nes jau tavo OT per dau teigiamu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2008 09 24, 15:57)
tai va, kad normalaus ciklo po pirmo gimdymo dar neturėjau doh.gif tikrai nemaniau, kad iškart užkibs... dar nebūčiau ir NT darius, bet jau pajaučiau, kad kažkas ne taip...
įdėsiu ir OT, ir NT visus lotuliukas.gif
OT nuo to apsitrynusio sekantys du yra 35 cd, tą vakarą buvo ND, paskutinį OT dariausi 40 cd(kitas dvi dienas negalėjau, nes vestuvėse dalyvavom), o 43 cd  ir 44 cd jau ėmiausi NT (antroj nuotr. visi NT).

tai tada reiškias kai užkimba ot rodo dažniausiai teigiamą, ar bent aju tavo atveju buvo.
o kad jau nt parodė tai normalu, nes jau nemažai tada dpo buvo, ir tokie ryškūs, nu fainai. Sveikinu drinks_cheers.gif

QUOTE(*weita* @ 2008 09 24, 20:52)
baravyke man rodos  tu uzkibus esi ,nes jau tavo OT per dau teigiamu bigsmile.gif

drinks_cheers.gif gali būti
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2008 09 24, 21:52)
baravyke man rodos  tu uzkibus esi ,nes jau tavo OT per dau teigiamu bigsmile.gif

Gal tu ne i ta puse ziuri ax.gif mano testine juostele is desines puses.

Siandien atradau informacija viename tinklalapyje (http://www.cirlab.ru/analis/about/sperm.html#7) ten prezentacijos apacioje, tai tokie rezultatai, kaip mano vyro SG priskiriami beveik prie nevaisingu. schmoll.gif Normali koncentracija virs 40 mln 1 mg, o pas maniski tik 15. O nevaisingi pagal ta straipsni laikomi turintys maziau 13,5 mln.
Ytariu kol kas bevaisiai bus tie mano eksperimentai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2008 09 24, 16:57)
tai va, kad normalaus ciklo po pirmo gimdymo dar neturėjau doh.gif tikrai nemaniau, kad iškart užkibs... dar nebūčiau ir NT darius, bet jau pajaučiau, kad kažkas ne taip...
įdėsiu ir OT, ir NT visus lotuliukas.gif
OT nuo to apsitrynusio sekantys du yra 35 cd, tą vakarą buvo ND, paskutinį OT dariausi 40 cd(kitas dvi dienas negalėjau, nes vestuvėse dalyvavom), o 43 cd  ir 44 cd jau ėmiausi NT (antroj nuotr. visi NT).
user posted imageuser posted image

o man, naujokei O testuose paaiškinkit, prašau.. kada O buvo pagal tuos testus ?
Man matosi 35 c.d. g.gif
Papildyta:
O buvo kam taip, kad OT būtų dvi juostelės vienodo ryškumo ir neatsirasų testinė ryškesnė, o paskui vėl pradėtų blankti g.gif ?
Atsakyti
sveikos panos

as turiu toki klausimeli pas jus
dariausi NT ir gavosi labai idomiai viena juostele labai ryski o kita kaip ir balta bet matosi

tai kaip suprast?
gal testas blogas buvo?
Atsakyti
QUOTE(niunia585 @ 2008 09 25, 11:04)
sveikos panos

as turiu toki klausimeli pas jus
dariausi NT ir gavosi labai idomiai viena juostele labai ryski o kita kaip ir balta bet matosi

tai kaip suprast?
gal testas blogas buvo?

Manau, kad testas teigiamas, tik labai ankstyvas nėštumas smile.gif Manau, kad jau reikia tave sveikinti biggrin.gif 4u.gif
Aš iš savo patirties galiu asakyti, kad nėštumo testas su tuo vaiduokliuku rodė nuo 60 HCG, buvo 3 sav. ir trys dienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2008 09 25, 01:10)
Manau, kad testas teigiamas, tik labai ankstyvas nėštumas smile.gif Manau, kad jau reikia tave sveikinti biggrin.gif 4u.gif
Aš iš savo patirties galiu asakyti, kad nėštumo testas su tuo vaiduokliuku rodė nuo 60 HCG, buvo 3 sav. ir trys dienos  smile.gif

galvoju kad gal dar viena pasidaryt blush2.gif
na neisvaizduoji kaip perskaicius pasijauciau wub.gif
Atsakyti