Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(Meina @ 2008 09 23, 11:21)
sveikutės

buvau čia įdėjus savo O testukus, kur niekaip nesibaigė teigiami testai... tai va vakar pasidariau NT ir jis teigiamas, šiandien pasitvirtinau, iš tikrųjų tai labai sunku patikėti doh.gif kad iš pirmo analizavimo mėnesio, juk negali NT klysti, ar ne? g.gif

taip išeitų, kad jei pavyko, tai OT teigiami būna?

Idek savo NT foto, jei ryskios abi, tai tikrai nera kuo abejoti,kad pavyko 4u.gif
Atsakyti
mergaites 4u.gif gal jus zinot jei o.t galiojimo laikas pasibaiges ar juos galima naudot g.gif juk kas ten gali jiems atsitikt g.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 09 23, 13:04)
mergaites  4u.gif gal jus zinot jei o.t galiojimo laikas pasibaiges ar juos galima naudot  g.gif juk kas ten gali jiems atsitikt  g.gif aciu

O kiek laiko pasibaiges galiojimas? as turejau kur menesi pasibaiges, tai man visiskai gerai rode. Man atrodo,kad jei sandariai uzdaryti ir buvo laikomi kambario temperaturoje, tai jei pora menesiu pasibaiges galiojimas uretu geri buti. Tiesa as saviskius pirmiausia "pratestavau" pasidariau du viena diena, su pasibaigusiu galiojimu ir kita gera ir abu vienodai parode 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 09 23, 13:02)
Idek savo NT foto, jei ryskios abi, tai tikrai nera kuo abejoti,kad pavyko 4u.gif

gal nedėsiu, nes abi ryškios, kad net abejonių nekyla...

man tik įdomu, kodėl OT teigiami iki šiol g.gif ar taip turi būti?
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2008 09 23, 13:56)

Tai normalu, nuna OT teigiami, kai nestuke.gif pacioj pradzioj. Kelios mergytes yra isbandziusios,kai pastojo OT darytis.
Beje sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 09 23, 14:20)
O kiek laiko pasibaiges galiojimas? as turejau kur menesi pasibaiges, tai man visiskai gerai rode. Man atrodo,kad jei sandariai uzdaryti ir buvo laikomi kambario temperaturoje, tai jei pora menesiu pasibaiges galiojimas uretu geri buti. Tiesa as saviskius pirmiausia "pratestavau" pasidariau du viena diena, su pasibaigusiu galiojimu ir kita gera ir abu vienodai parode 4u.gif

aciukas uz info blush2.gif
matai ju galiojimas baigsis 2010 06 .bet leliuka planuosiu tik nuo 2011 01 taigi bus pasene.
o ju as turiu 200 vnt blush2.gif tad ir sakau kad kai reiks bus per seni g.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 09 23, 15:31)
aciukas uz info  blush2.gif
matai ju galiojimas baigsis 2010 06 .bet leliuka planuosiu tik nuo 2011 01 taigi bus pasene.
o ju as turiu 200 vnt  blush2.gif  tad ir sakau kad kai reiks bus per seni  g.gif

Bet dar tik 2008 doh.gif ,tai tu geriau juos parduok,po to isigysi naujus,kam rizikuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 09 23, 15:40)
Bet dar tik 2008  doh.gif ,tai tu geriau juos parduok,po to isigysi naujus,kam rizikuoti  mirksiukas.gif

nesinori lotuliukas.gif pigiai pirkau blush2.gif tik kazkaip apsiskaiciavau doh.gif nieko gal leliuka anksciau gaminsiu blush2.gif tik norejau suzinot kas jiems gali nutikr blush2.gif [juk ju gert nereikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2008 09 23, 14:56)

wub.gif wub.gif wub.gif Kaip džiūgu, kad testukai padeda taip greitai tapti nestuke.gif Tikiuosi ir man pagelbės tongue.gif

O kuriom dienom ND istaiket? Cia tavo vyras sakei buvo isvaziaves ir pergyvenai ar spesit?
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 09 23, 14:07)
Tai normalu, nuna OT teigiami, kai  nestuke.gif  pacioj pradzioj. Kelios mergytes yra isbandziusios,kai pastojo OT darytis.
Beje sveikinu 4u.gif

ačiū blush2.gif

QUOTE(Baravyke @ 2008 09 23, 15:03)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  Kaip džiūgu, kad testukai padeda taip greitai tapti  nestuke.gif  Tikiuosi ir man pagelbės  tongue.gif

O kuriom dienom ND istaiket? Cia tavo vyras sakei buvo isvaziaves ir pergyvenai ar spesit?

ND buvo atlikti pirmą dieną, kai pamačiau teigiamą OT, o toliau visą laiką OT buvo teigiami doh.gif MB tai pašonėj, niekur neišvažiavęs, kažkurios kitos, matyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 09 23, 15:45)
nesinori  lotuliukas.gif  pigiai pirkau  blush2.gif  tik kazkaip apsiskaiciavau  doh.gif  nieko gal leliuka anksciau gaminsiu  blush2.gif  tik norejau suzinot kas jiems gali nutikr  blush2.gif [juk ju gert nereikia  blush2.gif

Na ant instrukcijos parasyta, kad pries darydami testus, isitikinkite, ar nepasibaiges galiojimo laikas. Naudoti tai galesi, nieks nedraudzia, bet rezultatu patikimumu as tai abejociau wink.gif Be to, nors ten ir ne maistas, bet vis vien kazkokia chemija yra hormonui nustatyti..gal isgaruos ar isdzius biggrin.gif
O dar tikiu kad po metu dvieju isvis tie testai taps atgyvena, progresas juda i prieki, manau po 2 metu bus israsti daugkartiniai kokie nors, o sitie atpigs iki centu...
Bet sveikintinas tavo toks isankstinis pasiruosimas thumbup.gif thumbup.gif
As tavo vietoj parduociau kam nors, kas siuo metu planuoja drinks_cheers.gif
Atsakyti
na ebay super pigus testukai,o jei ypac turit draugiu gyvenanciu uk ir jos gali jums nupirkti tai isvis saunu.norejau paklausti kokiu laiku dazniausiai darotes testukus? ir kelis per diena?mano mm jau baigesi tai nezinau kiek ju net daugiau nusipirkti.. g.gif tikuosi kad pasiseks wub.gif
Atsakyti