Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(tasha @ 2008 09 19, 17:10)
Na is oto tikrai matosi,kad 22CD ryskiausias OT, ir jei jau BT pakilo, vadinasi tavo O jau ivyko,ND uzvakar visai neblogai, tikrai yra sansu nestuke.gif  Bet va kas bus berniukas ar mergyte, cia jau neaisku, priklauso nuo TB zuvelioku 4u.gif

Gal ziurint, kiek pakilo. Kada man sakei, jeigu pas mane buvo zema, kos ten 36.3, po to pakilo iki 36.6 - tai sakei, kad ta diena ir yra O diena. O kiek turi pakilti, kad sakyciau, va, jau O tikrai ivyko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 09 19, 18:27)
Gal ziurint, kiek pakilo. Kada man sakei, jeigu pas mane buvo zema, kos ten 36.3, po to pakilo iki 36.6 - tai sakei, kad ta diena ir yra O diena. O kiek turi pakilti, kad sakyciau, va, jau O tikrai ivyko?  g.gif

Raso,kad BT turi pakilti 0,2 laipsnio auksciau nei 6 pries tai buvusias dienas ax.gif Nes visoms gali buti skirtinga BT vienoms aukstesne BT budinga, kitoms zemesne, taip pat ir suolis vienoms buna labai ryskus 0,6 laipsnio, o kitai tik 0,2. Siaip jei domiesi pasiskaitinek BT matojanciu temuke, ten ir labai daug grafikeliu mergytes sudejusios, pamatysi kokie BT suoliai buna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 09 15, 19:49)
Taip, buvo atsirades ant vieno testo, kiti testai nieko nerode

Kokie sveikinimai, gi rasiau, kad nepavyko nieko, nes ir man dabar prasidejo kruvinosios dramos : verysad.gif Pasirodo, as jau tris ciklus nesekmingai bandau, gal tikrai pas mane kas negerai  unsure.gif

Linutas, tu tik nepergyvenk taip stipriai. Juk trys ciklai- tai maza maza pradzia. Suprantu, kad labai laukiant jie atrodo kaip begalybe. Taciau is kitos puses ziurint- jei labai norima, visada pasiekiama! Tad šiek tiek kantrybės, pastangų bei meilės, ir tikrai sulauksi džiugaus rezultato 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
as si cikla irgi pasitelkiau OT. Pirkau kasetinius Eurovaistinej.
Kasdien nuo 11 CD dariausi 19:00 val, bet 13 CD papildomai pasidariau 14:00 val ir T juostele buvo ryskesne uz C. Tuo tarpu 13 CD vakare 19:00 T juostele jau buvo blankesne - lyg tai panasi i kontroline, o gal ir siek tiek plonesne.

Kaip cia suprast? Ar mano LH banga staigiai sukilo diena ir vakare jau leidosi? jeigu diena OT nebuciau padariusi, tai vakare sunkiai suprasciau, kad jau laikas ND atlikt g.gif
Bet kuriuo atveju ND atlikom (vakare), bet kazkaip as skeptiskai nusiteikus, ba vaisingu gleiviu beveik nebuvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Baravyke @ 2008 09 22, 10:51)
Sveikos,
Kasdien nuo 11 CD dariausi 19:00 val, bet 13 CD papildomai pasidariau 14:00 val ir T juostele buvo ryskesne uz C. Tuo tarpu 13 CD vakare 19:00 T juostele jau buvo blankesne - lyg tai panasi i kontroline, o gal ir siek tiek plonesne.

Kaip cia suprast? Ar mano LH banga staigiai  sukilo diena ir vakare jau leidosi?  jeigu diena OT nebuciau padariusi, tai vakare sunkiai suprasciau, kad jau laikas ND atlikt  g.gif 
Bet kuriuo atveju ND atlikom (vakare), bet kazkaip as skeptiskai nusiteikus, ba vaisingu gleiviu beveik nebuvo  doh.gif

Buna ir taip, as irgi po du OT darausi kai kuriom dienom, kai jau tikiuosi O. Pas vienas daugiau LH hormono gaminasi ir OT buna ryskus pora dienu, pas mane tik viena diena buna ryskus, kita diena jau blanksta. Ir man O buna mazdau po 12-16 val. po teigiamo OT. Kitoms gi buna ir po 24-48 val. Visu organizmai skirtingi ir vasingu gleiviu gali nesimatyti, bet ju giliau yra. Taigi galvok pozityviai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos biggrin.gif
Reikia jusu patarimo.Dariausi OT,teigiamas buvo 09.13.O pagal viska turejo ivykti po 24-38 val.Tai ar galima sakyti kad mmm turetu buti 14d. po ovuliacijos.Tai lyg ir iseitu si savaitgali.Nors labai tikiuosi kad mmm nesulauksiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(xxmex @ 2008 09 22, 17:56)
Sveikos merginos biggrin.gif
Reikia jusu patarimo.Dariausi OT,teigiamas buvo 09.13.O pagal viska turejo ivykti po 24-38 val.Tai ar galima sakyti kad mmm turetu buti 14d. po ovuliacijos.Tai lyg ir iseitu si savaitgali.Nors labai tikiuosi kad mmm nesulauksiu bigsmile.gif

Sveika 4u.gif
Matai kiekvienai skirtingai su ta II faze( dienu skaicius po O) Vienoms buna 14 CD, kitoms 9-16 CD, tai gi sulyciau NT darytis 29 rugsejo, jei mm neateis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baravyke @ 2008 09 22, 09:51)
Sveikos,

Kaip cia suprast? Ar mano LH banga staigiai  sukilo diena ir vakare jau leidosi?  jeigu diena OT nebuciau padariusi, tai vakare sunkiai suprasciau, kad jau laikas ND atlikt  g.gif 
Bet kuriuo atveju ND atlikom (vakare), bet kazkaip as skeptiskai nusiteikus, ba vaisingu gleiviu beveik nebuvo  doh.gif

Labutis, man irgi taip buvo. Ryte pasidariau OT, jis nebuvo pakankamai ryskus. Maniau kita testa darysiu kita ryta ir jis tikrai bus teigiamas. Bet ta pacia diena man labai skaudejo pilva, itariau, kad tai gali buti ovuliacija. Tai kaip ir sakiau kita ryta pasidariau testa, o jis neparyskejo. Griebiau vyra uz kupros ir SEX... Juk blogiau nebus smile.gif . Visgi nebuvau isitikinusi del ovuliacijos ir kiekviena ryta dariausi OT, bet rezultatas tas pats, lygiai toks pat ryskumas. Nesupratau kas cia dabar, kiekviena ryta nepaskites ryskumas. O zinai kodel? Todel kad tas SEX buvo vaisingas 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 09 22, 18:58)
Sveika 4u.gif
Matai kiekvienai skirtingai su ta II faze( dienu skaicius po O) Vienoms buna 14 CD, kitoms 9-16 CD, tai gi sulyciau NT darytis 29 rugsejo, jei mm neateis 4u.gif

aciu uz atsakyma 4u.gif ,labai pagelbejai.Dabar viskas aisku biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Registruojuosi ir aš pas jus smile.gif

Planuojam antrą vaikutį jau trys metai. Pavasarį buvau pastojusi, bet deja nėštumas nutrūko 7 savaičių. Dabar pralaukėm porą mėnesių ir bandom vėl. Darausi OT pirmą mėnesį. Nuo pirmos ciklo dienos testukai yra neigiami su viena juostele, bet jau savaitę matosi antra neryški (šiandien 16 c.d.).
N.D. atliekam kasdien blush2.gif Laukiu antros labai ryškios... cool.gif o tada planuojam porą dienų visai neišlipti iš lovos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2008 09 23, 09:21)
Sveikos,

Registruojuosi ir aš pas jus smile.gif

Planuojam antrą vaikutį jau trys metai. Pavasarį buvau pastojusi, bet deja nėštumas nutrūko 7 savaičių. Dabar pralaukėm porą mėnesių ir bandom vėl. Darausi OT pirmą mėnesį. Nuo pirmos ciklo dienos testukai yra neigiami su viena juostele, bet jau savaitę matosi antra neryški (šiandien 16 c.d.).
N.D. atliekam kasdien  blush2.gif Laukiu antros labai ryškios...  cool.gif o tada planuojam porą dienų visai neišlipti iš lovos  blush2.gif

Labutis 4u.gif

Siaip jei si cikla nepavyktu nestuke.gif kita cikla nedaryk OT nuo pirmos ciklo dienos, nes tikrai jei ciklas 28 ir daugiau dienu, be 10 CD nera reikalo gadinti OT. Jei 16cd vis dar neryskus, tai paskaiciavus tavo ciklai ilgi gaunasi kokios 32-36 dienos turbut? rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutės

buvau čia įdėjus savo O testukus, kur niekaip nesibaigė teigiami testai... tai va vakar pasidariau NT ir jis teigiamas, šiandien pasitvirtinau, iš tikrųjų tai labai sunku patikėti doh.gif kad iš pirmo analizavimo mėnesio, juk negali NT klysti, ar ne? g.gif

taip išeitų, kad jei pavyko, tai OT teigiami būna?
Atsakyti