QUOTE(Baravyke @ 2008 09 22, 09:51)
Sveikos,
as si cikla irgi pasitelkiau OT. Pirkau kasetinius Eurovaistinej.
Kasdien nuo 11 CD dariausi 19:00 val, bet 13 CD papildomai pasidariau 14:00 val ir T juostele buvo ryskesne uz C. Tuo tarpu 13 CD vakare 19:00 T juostele jau buvo blankesne - lyg tai panasi i kontroline, o gal ir siek tiek plonesne.
Kaip cia suprast? Ar mano LH banga staigiai sukilo diena ir vakare jau leidosi? jeigu diena OT nebuciau padariusi, tai vakare sunkiai suprasciau, kad jau laikas ND atlikt
Bet kuriuo atveju ND atlikom (vakare), bet kazkaip as skeptiskai nusiteikus, ba vaisingu gleiviu beveik nebuvo
Labutis, man irgi taip buvo. Ryte pasidariau OT, jis nebuvo pakankamai ryskus. Maniau kita testa darysiu kita ryta ir jis tikrai bus teigiamas. Bet ta pacia diena man labai skaudejo pilva, itariau, kad tai gali buti ovuliacija. Tai kaip ir sakiau kita ryta pasidariau testa, o jis neparyskejo. Griebiau vyra uz kupros ir SEX... Juk blogiau nebus
. Visgi nebuvau isitikinusi del ovuliacijos ir kiekviena ryta dariausi OT, bet rezultatas tas pats, lygiai toks pat ryskumas. Nesupratau kas cia dabar, kiekviena ryta nepaskites ryskumas. O zinai kodel? Todel kad tas SEX buvo vaisingas
.