Nu idomiai cia pas tave Man tai visi trys paskutiniai teigiami atrodo Pas mane tokiu bajeriu nebuna, tik viena diena toks ryskesnis uz kontroline buna, po to jau pradeda blankti
QUOTE(tasha @ 2008 09 16, 18:51)
Nu idomiai cia pas tave Man tai visi trys paskutiniai teigiami atrodo Pas mane tokiu bajeriu nebuna, tik viena diena toks ryskesnis uz kontroline buna, po to jau pradeda blankti
tikrai nesąmoningai čia, reiks pažiūrėt, kiek gi ta O man tęsis
QUOTE(Meina @ 2008 09 16, 18:54)
tikrai nesąmoningai čia, reiks pažiūrėt, kiek gi ta O man tęsis
O tu BT nesimatuoji? Tada zymiai aiskiau butu
QUOTE(tasha @ 2008 09 16, 18:55)
O tu BT nesimatuoji? Tada zymiai aiskiau butu
nematuoju, nes prie vaiko keliuosi kelis kartus, neišeitų, aš dar arborą naudoju, bet tas lygiai taip pat rodo (yra paparčiai, nėra paparčių ), greičiausiai kaltas maitinimas...
QUOTE(Meina @ 2008 09 16, 19:09)
nematuoju, nes prie vaiko keliuosi kelis kartus, neišeitų, aš dar arborą naudoju, bet tas lygiai taip pat rodo (yra paparčiai, nėra paparčių ), greičiausiai kaltas maitinimas...
Ai, tai jei tu dar maitini, tada tavo hormonai vis dar gali buti issireguliave po gimdymo. Tada nera ko stebetis,kad OT sitaip rodo. Manau,tau kaip tik dabar ir turetu buti lengviausia vel pastoti
QUOTE(tasha @ 2008 09 16, 19:14)
Ai, tai jei tu dar maitini, tada tavo hormonai vis dar gali buti issireguliave po gimdymo. Tada nera ko stebetis,kad OT sitaip rodo. Manau,tau kaip tik dabar ir turetu buti lengviausia vel pastoti
kodėl taip manai?
QUOTE(Meina @ 2008 09 16, 20:31)
kodėl taip manai?
Na daug kur raso taip Bet cia ne i tema, gausim bart
QUOTE(madi @ 2008 09 16, 19:03)
Tai vat snd kaip tik sį komplektą nusipirkau ir ką: dvi ryškios juostelės Tai reiškia, kad ovuliacija vyksta,ar ne?
Reiks griebt MB kai grįš iš darbo, nors ir kaip pavargęs būtų
Jo..griebk..o kur pirkai ta komplekta, jei Vilniuje? As irgi ieskau kasetiniu, bet nevisur ju buna. Kai kur net po 9 lt., o "100 metu vaistinej" tai isvis boba pardaveja visu garsu ant visos vaistines: -Ovuliaaacijos teeestu? Neera pas mus jokiu OvuliAAAAcijoss testu. Taip visa eile zmoniu ir atsigreze i mane
Sveikos, šnd pasidariau vėl OT ir vėl atrodo teigiamas, tai reiškia, kad O dar neįvyko, ar ne, ta šiandieninė šiek tiek blankesnė, bet vis tiek ryški
atsiprašau už nekokybišką nuotrauką, bet tik pabandžiau fotkint ir batarkės nusėdo
Aš Kaune Akropolio Eurovaistinėj pirkau, ten savitarna, tai niekam neužkliūni
atsiprašau už nekokybišką nuotrauką, bet tik pabandžiau fotkint ir batarkės nusėdo
QUOTE(Baravyke @ 2008 09 17, 08:24)
Jo..griebk..o kur pirkai ta komplekta, jei Vilniuje? As irgi ieskau kasetiniu, bet nevisur ju buna. Kai kur net po 9 lt., o "100 metu vaistinej" tai isvis boba pardaveja visu garsu ant visos vaistines: -Ovuliaaacijos teeestu? Neera pas mus jokiu OvuliAAAAcijoss testu. Taip visa eile zmoniu ir atsigreze i mane
tikrai atrodo abi ryškios juostelės įdomiai čia
QUOTE(madi @ 2008 09 17, 11:38)
Sveikos, šnd pasidariau vėl OT ir vėl atrodo teigiamas, tai reiškia, kad O dar neįvyko, ar ne, ta šiandieninė šiek tiek blankesnė, bet vis tiek ryški
Viskas čia normaliai , vakar LH banga kilo, šiandien leidžias, taip, kad O turėtų per parą įvykt, darbuokitės
QUOTE(madi @ 2008 09 17, 10:38)
Nu viskas tvarkoj , jei pradejo blankti vadinasi vakarykstis ir buvo teigiamiausias, ND siandien ir dar rytoj uztvirtinimui ir laukiam rezultato