Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(tasha @ 2008 09 12, 15:17)
Vadinasi O dar nebuvo, siandien buinai reikia ND. Manau rytoj tavo BT turi pasokti 4u.gif

doh.gif doh.gif doh.gif ka gi reikes vel uzsiimti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 09 12, 13:38)
Na, kaip NT neigiamus visa laika rodo, tai nors OT su II ryskiais pasigroziu biggrin.gif

Kai jau parodo abi ryskias vadinas O gali ivykti bet kada per 12-48 valandas priklausomai nuo organizmo. Man visada dienos metu buna II, ryte BT jau buna uzkilusi ir ta diena OT jau pradeda blankti, tai as matyt esu is tu, kurioms O buna per 12-24 val po teigiamo OT. Bet yra mergyciu, kurioms OT buna teigaimas ir pora dienu.
Na OT interpretavimas yra gan sudetingas dalykas manyciau, tik po keleto ciklu galima perprasti savo O.  rolleyes.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
gal kas gali paaiskinti kas cia per daiktas? g.gif
Nes angliskai ir dar tokiu subtilybiu nesuprontu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 09 12, 17:46)
gal kas gali paaiskinti kas cia per daiktas?  g.gif
Nes angliskai ir dar tokiu subtilybiu nesuprontu  blush2.gif

su juo atseka vaisingas dienas ,norejau pirkti ,bet truputi jis man per brangus ...ten dar tokios juosteles kisasi kaip i elektorninius... ir parodo vaisingas dienas....o tas juostees + atskirai reik pirkti buvau netycia nusipirkus tai 20 savru kainavo.... jis daugkartinis yra cool.gif
Atsakyti
merginos, noriu konsultacijos 4u.gif
darausi visą mėnesį kasdien OT, kadangi su hormonais buvo problemų, o ir maitinu dar sūnų, tai šiaip bandau, gal ką įžiūrėsiu. Šiandien 35cd pamačiau teigiamą OT (pas mane mmm kas antrą mėn.), bet... iki testo ir gėriau, ir valgiau, na tokios aplinkybės buvo, bet labai knietėjo pasidaryti testą blush2.gif ar darytis dar kartą, kad pasitvirtinčiau, ar nebus klaidingas dėl to, kad nesusilaikiau negėrus ir nevalgius g.gif tiesa, į wc tai nėjau kelias valandas...
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2008 09 13, 13:40)
merginos, noriu konsultacijos 4u.gif
darausi visą mėnesį kasdien OT, kadangi su hormonais buvo problemų, o ir maitinu dar sūnų, tai šiaip bandau, gal ką įžiūrėsiu. Šiandien 35cd pamačiau teigiamą OT (pas mane mmm kas antrą mėn.), bet... iki testo ir gėriau, ir valgiau, na tokios aplinkybės buvo, bet labai knietėjo pasidaryti testą blush2.gif ar darytis dar kartą, kad pasitvirtinčiau, ar nebus klaidingas dėl to, kad nesusilaikiau negėrus ir nevalgius g.gif tiesa, į wc tai nėjau kelias valandas...

jei ryskios abi juosteles ,tai viskas gerai ,gali nekartoti.reiskia organizme prisikaupe pakankamai hormonu ,daba gali uzsiimti ND
Atsakyti
Na va, man jau trecias menuo su OT nepavyksta pasigauti virusiuko unsure.gif Ir NT vaiduokli isryskino (tiesa, as atlikta testa galejau pasiziureti tik grizus is darbo, nes neturejau galimybiu laukti, ir taip i darba labai velavau blush2.gif ) Ir gine patvirtino, kad galiu buti pastojus, bet.. yra kaip yra. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 09 14, 15:46)
Na va, man jau trecias menuo su OT nepavyksta pasigauti virusiuko unsure.gif Ir NT vaiduokli isryskino (tiesa, as atlikta testa galejau pasiziureti tik grizus is darbo, nes neturejau galimybiu laukti, ir taip i darba labai velavau  blush2.gif ) Ir gine patvirtino, kad galiu buti pastojus, bet.. yra kaip yra. rolleyes.gif

cai tau daba vaiduokli rodo?
Atsakyti
sveikinimai jei pastojai, o as vel sulaukiau mm verysad.gif kagi teks vel laukti kitu vaisingu dienu ir gaudyti zirniukus smile.gif gal kita menesi pavyks nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2008 09 14, 16:51)
cai tau daba vaiduokli rodo?

Taip, buvo atsirades ant vieno testo, kiti testai nieko nerode
QUOTE(pelyte7 @ 2008 09 14, 21:02)
sveikinimai jei pastojai, o as vel sulaukiau mm verysad.gif kagi teks vel laukti kitu vaisingu dienu ir gaudyti zirniukus  smile.gif gal kita menesi pavyks nestuke.gif

Kokie sveikinimai, gi rasiau, kad nepavyko nieko, nes ir man dabar prasidejo kruvinosios dramos : verysad.gif Pasirodo, as jau tris ciklus nesekmingai bandau, gal tikrai pas mane kas negerai unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes,
ar isbandet kas nors Eurovaistineje parduodamus juostelinius OT? Ar patikimi? Anksciau bandziau kazkokius kasetinius, tai jie labai aiskiai rezultatus rode, bet dabar tie kasetiniai 9 lt/vnt kainuoja doh.gif

Mes irgi ko tik nebandem ir visaip eksperimentvom..vasara buvau nustojus aktyviai planuot, bet nieko nepavyko savaime, tai vel griztu prie moksliniu prietaisu ir metodu smile.gif
Ruosiuosi irgi pirkt per ebay. O gal kuri nors turit pripirkusi ir jau nebereikalingi mirksiukas.gif tada parasykit i AZ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baravyke: 16 rugsėjo 2008 - 12:15
QUOTE(Baravyke @ 2008 09 16, 13:14)
Sveikutes,
ar isbandet kas nors Eurovaistineje parduodamus juostelinius OT? Ar patikimi? Anksciau bandziau kazkokius kasetinius, tai jie labai aiskiai rezultatus rode, bet dabar tie kasetiniai 9 lt/vnt kainuoja  doh.gif

Mes irgi ko tik nebandem ir visaip eksperimentvom..vasara buvau nustojus aktyviai planuot, bet nieko nepavyko savaime, tai vel griztu prie moksliniu prietaisu ir metodu smile.gif
Ruosiuosi irgi pirkt per ebay. O gal kuri nors turit pripirkusi ir jau nebereikalingi  mirksiukas.gif  tada parasykit i AZ.

Bandžiau juostelinius, viskas su jais tvarkoj 4u.gif Brt labiau kasetiniai patiko, tik jie dabar 7vnt. kainuoja 39.99lt, tai vienas gaunas po 5,71Lt ax.gif
Atsakyti