Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(tasha @ 2008 09 11, 20:16)

aga aciu aisku ,cia laimes ir stiprybes reikalas ta ju kelione lotuliukas.gif duok dieve ,kad ne kokie tinginiai butu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 09 11, 11:37)
Siaip aisku, turint daug pigiu OT galima juos ir gadinti, bet man asmeniskai nepatinka, kad testuotis reikia tuo paciu metu kasdien ir negalima gerti ir i WC iki testo, siek tiek suvarzo visa tai, uztat stengiuosi testuotis tik tada kada reikia. Si cikla isbandziau testuotis anksciau, norejau pasiziureti ar ir pas mane buna LH bangos. rolleyes.gif
nu aš ėmiau 90 ot ir 10 nt tai man negaila...
o dariau ir tą pačią val ir kitu laiku,rodo lygiai taip pat cool.gif

QUOTE(Ugniukė @ 2008 09 11, 13:42)
Na keista tu esi, tau juk visos patarti norim mirksiukas.gif tai kam tu tada darai tuos O testukus, jei pati geriau žinai savo kūną?

O tai ar aš sakiau, kad nepriimu patarimų ir pagalbos? blink.gif
O darau, kad įsitikinčiau, ar kūnas neapgauna palyginus su testukais ir su bt...
nes kai pradėsim planuot rimčiau, noriu, kad būtų lengviau.......
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2008 09 11, 21:10)
ebay maciiau 16 svaru su atsiuntimu kainuoja....
http://www.chemistdi...blue_v_565.html dar cia gali pziuret taip pat ypac vitaminai pygus  thumbup.gif

Sitam puslapyje, kur nurodej Clear Blue kainuoja 12.99+2,50 uz atsisiuntima, tai viso 15.49 svaru. Vienu zodziu nueisiu i parduotuve ir nuspirksiu, pries tai dar apziuresiu gerai rolleyes.gif

QUOTE(grange @ 2008 09 11, 21:53)
nu aš ėmiau 90 ot ir 10 nt tai man negaila...
o dariau ir tą pačią val ir kitu laiku,rodo lygiai taip pat  cool.gif

Aha as irgi 100 uzsisakiau, tik OT, nes NT ir taip dar turejau.
Beje as visada darau OT apie 16 val. tai ta diena,kai juosteles beveik vienodos, OT dar darausi ir velai vakare, nes viena cikla darydama eksperimentus , pamaciau dvi ryskias butent velai vakare, o jau kita diena antroji juostele buvo blyskesne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 09 11, 23:14)

Beje as visada darau OT apie 16 val. tai ta diena,kai juosteles beveik vienodos, OT dar darausi ir velai vakare, nes viena cikla darydama eksperimentus , pamaciau dvi ryskias butent velai vakare, o jau kita diena antroji juostele buvo blyskesne doh.gif

Aš tai darau kažkur nuo 1 iki 17 val kada jau būna po lunch bet dar pietūs toli ir žinau kad nebus jokių valgymų tarp... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 09 11, 22:40)
Aš tai darau kažkur nuo 1 iki 17 val kada jau būna po lunch bet dar pietūs toli ir žinau kad nebus jokių valgymų tarp...  rolleyes.gif

Ai nu nebent tau taip gaunasi, nes man lunch buna 12 val. tada iki kol gryztu is darbo nieko nevalgau ir stengiuosi pries namo vaziuojant negerti bent pora valandu, uztat man ir patogiausia tik gryzus namo prasitestuoti ir tada jau apie 5-6 val. visada pietaujam ir viskas, nebent tik atsigeriu ko nors veliau rolleyes.gif Tai jei prasitestavus matau apyriskias abi, ta vakara po pietu jau stengiuosi negerti ir dar karta testa darausi apie 21val. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 09 11, 21:48)
Ai nu nebent tau taip gaunasi, nes man lunch buna 12 val. tada iki kol gryztu is darbo nieko nevalgau ir stengiuosi pries namo vaziuojant negerti bent pora valandu, uztat man ir patogiausia tik gryzus namo prasitestuoti ir tada jau apie 5-6 val. visada pietaujam ir viskas, nebent tik atsigeriu ko nors veliau rolleyes.gif Tai jei prasitestavus matau apyriskias abi, ta vakara po pietu jau stengiuosi negerti ir dar karta testa darausi apie 21val. rolleyes.gif

tasha tu tokia pat OT gadintoja kaip ir as doh.gif lotuliukas.gif eksperimentai amziais doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Tai dabar man pasidare idomu,jei viena diena abi ryskios juosteles,o kita jau viena blankesne,tai tipo jau nevaisinga jau ar vaisinga g.gif
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2008 09 11, 23:20)
tasha tu tokia pat OT gadintoja kaip ir as doh.gif  lotuliukas.gif eksperimentai amziais doh.gif

Na, kaip NT neigiamus visa laika rodo, tai nors OT su II ryskiais pasigroziu biggrin.gif
QUOTE(Neryte @ 2008 09 12, 09:40)
Sveikutes,
Tai dabar man pasidare idomu,jei viena diena abi ryskios juosteles,o kita jau viena blankesne,tai tipo jau nevaisinga jau ar vaisinga  g.gif

Kai jau parodo abi ryskias vadinas O gali ivykti bet kada per 12-48 valandas priklausomai nuo organizmo. Man visada dienos metu buna II, ryte BT jau buna uzkilusi ir ta diena OT jau pradeda blankti, tai as matyt esu is tu, kurioms O buna per 12-24 val po teigiamo OT. Bet yra mergyciu, kurioms OT buna teigaimas ir pora dienu.
Na OT interpretavimas yra gan sudetingas dalykas manyciau, tik po keleto ciklu galima perprasti savo O. rolleyes.gif
Atsakyti
einu pagadinti dar vieno OT PAZIURESIU AR SIANDIE RODYS SYPSENELE blush2.gif
doh.gif doh.gif doh.gif parode sypsenele vel blink.gif tai cia tipo reiskia kad dar O iviks? g.gif
palyginus su vakar tai truputi gal ir blankesne pirma ,ale vis vien sypsena ir abi vienodos juosteles smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *weita*: 12 rugsėjo 2008 - 16:01
QUOTE(*weita* @ 2008 09 12, 15:39)
einu pagadinti dar vieno OT PAZIURESIU AR SIANDIE RODYS SYPSENELE blush2.gif
doh.gif  doh.gif  doh.gif parode sypsenele vel blink.gif tai cia tipo reiskia kad dar O iviks? g.gif
palyginus su vakar tai truputi gal ir blankesne pirma ,ale vis vien sypsena ir abi vienodos juosteles smile.gif

Vadinasi dabar bet kuriuo metu gai ivykti O, tai jei ND vakar ir siandien padaryti, vadinasi busit kaip tik uztaike. Nors dar reikia ziureti, ka BT rodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 09 12, 15:11)
Vadinasi dabar bet kuriuo metu gai ivykti O, tai jei ND vakar ir siandien padaryti, vadinasi busit kaip tik uztaike. Nors dar reikia ziureti, ka BT rodo rolleyes.gif

vakar buvo ND ax.gif O BT tokia pati kaip vakar.. tik 36.3 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2008 09 12, 16:13)
vakar buvo ND ax.gif O  BT tokia pati kaip vakar.. tik 36.3 doh.gif

Vadinasi O dar nebuvo, siandien buinai reikia ND. Manau rytoj tavo BT turi pasokti 4u.gif
Atsakyti