Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(Ugniukė @ 2008 09 11, 12:42)
Tik aš tikiu atliktais tyrimais ir įrodytais dalykais, kad O vyksta 12-48h po vaisingų gleivių piko, taigi įeinu į normalius rėmus mirksiukas.gif

As irgi tuo tikiu drinks_cheers.gif Nors kaip ir visur gali buti issimciu rolleyes.gif
Atsakyti
valio, valio ,valio elektroninis testukas patvirtino sypsenele kad O BUS ......JEGAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!
user posted image
tas vidurinis is ebay ,tai nepilnai tokia parode juostele pilnaverte,o brangesnis elektroninis is karto sypsenele rolleyes.gif
tasha buvo teisi pas mane 15 c.d ovuliacija ir bt siandie 2 laipsniais pakilo .. 4u.gif 4u.gif 4u.gif kaip dziaugiuosi ,kad man viskas gerai su ta O daba ttik kazi ar su mb viskas tvarkoj ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *weita*: 11 rugsėjo 2008 - 16:13
QUOTE(*weita* @ 2008 09 11, 16:44)
valio, valio ,valio elektroninis testukas patvirtino sypsenele kad O BUS ......JEGAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!
user posted image
tas vidurinis is ebay ,tai nepilnai tokia parode juostele pilnaverte,o brangesnis elektroninis is karto sypsenele rolleyes.gif
tasha buvo teisi pas mane 15 c.d ovuliacija ir bt siandie 2 laipsniais pakilo .. 4u.gif  4u.gif  4u.gif kaip dziaugiuosi ,kad man viskas gerai su ta O daba ttik kazi ar su mb viskas tvarkoj ax.gif

Tai dabar jau darbuokitės mirksiukas.gif Man irgi labai patiko ta šypsenėlė elektroninio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2008 09 11, 15:44)
user posted image
tasha buvo teisi pas mane 15 c.d ovuliacija ir bt siandie 2 laipsniais pakilo .. 4u.gif  4u.gif  4u.gif kaip dziaugiuosi ,kad man viskas gerai su ta O daba ttik kazi ar su mb viskas tvarkoj ax.gif

Nu dabar tai tik ND daryti ir viskas bus gerai thumbup.gif Beje labai fainas tas su sypsenele OT, kur tu pirkai?
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 09 11, 17:57)
Nu dabar tai tik ND daryti ir viskas bus gerai thumbup.gif  Beje labai fainas tas su sypsenele OT, kur tu pirkai?

tescoj ,ir siaip ju pirna visur dabar ,ir ebay yra maciau pirkt pigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2008 09 11, 18:58)
tescoj ,ir siaip ju pirna visur dabar ,ir ebay  yra maciau pirkt pigiau smile.gif

Aisku, maciau as irgi ir Tesco ir kitur Clear blue digital. Tik tiek, kad jie brangoki rolleyes.gif reiks ebay ir man pasidairyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 09 11, 18:34)
Aisku, maciau as irgi ir Tesco ir kitur Clear blue digital. Tik tiek, kad jie brangoki rolleyes.gif  reiks ebay ir man pasidairyti rolleyes.gif

aga teskoj brangus ,bet vyro paprasiau tai nupirko si kart teskoj,nepagailejo,kaip nekeista ax.gif lotuliukas.gif gal suveiks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2008 09 11, 20:17)
aga teskoj brangus ,bet vyro paprasiau tai nupirko si kart teskoj,nepagailejo,kaip nekeista ax.gif  lotuliukas.gif gal suveiks rolleyes.gif

O keli OT ten pakuoteje buna? Sakau gal nusipirkti pakuoti ir kai jau juosteles prades rodyti, kita diena pasidaryti digital, kad aiskiau butu. g.gif
As radau vienam internetinej parduotuvej 7 digital testukai £19.60 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 09 11, 19:25)
O keli OT ten pakuoteje buna? Sakau gal nusipirkti pakuoti ir kai jau juosteles prades rodyti, kita diena pasidaryti digital, kad aiskiau butu.  g.gif
As radau vienam internetinej parduotuvej 7 digital testukai  £19.60 rolleyes.gif

tai teskoj tiek pat kainuoja 7 testukai ,o ebay maciau uz 15 lyg g.gif man dar vienas liko elektroninis ,reik ryt sugadinti paziuret ka rodys blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2008 09 11, 20:54)
tai teskoj tiek pat kainuoja 7 testukai ,o ebay maciau uz 15 lyg g.gif man dar vienas liko elektroninis ,reik ryt sugadinti paziuret ka rodys blush2.gif

Na jei ir Tesco kaina tokia pati, tai nelabai apsimoka is ebay uzsisakineti, nes su siuntimu panasi kaina gausis rolleyes.gif Reiks rytoj pasiziureti ir man. O nebegadink rytoj , neverta,jei jau siandien teigiama parode, vadinas O turetu bet kada per 12-48 val. ivykti, o jei jau ir BT kilstelejo pas tave, tai tikrai O siankt tau turi buti ir BT dar labiau soktels rytoj. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 09 11, 20:06)
Na jei ir Tesco kaina tokia pati, tai nelabai apsimoka is ebay uzsisakineti, nes su siuntimu panasi kaina gausis rolleyes.gif  Reiks rytoj pasiziureti ir man. O nebegadink rytoj , neverta,jei jau siandien teigiama parode, vadinas O turetu bet kada per 12-48 val. ivykti, o jei jau ir BT kilstelejo pas tave, tai tikrai O siankt tau turi buti ir BT dar labiau soktels rytoj.  4u.gif

aga ,pas mane bt siandie tik ryte 2 laipsniais pakilo visa savaite buvo 36.1... doh.gif tai daba labai lengva atskirti kaip kas daba smile.gif o kiek laiko spermiukai keliauja iki tikslo?
ebay maciiau 16 svaru su atsiuntimu kainuoja....
http://www.chemistdi...blue_v_565.html dar cia gali pziuret taip pat ypac vitaminai pygus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *weita*: 11 rugsėjo 2008 - 21:15
QUOTE(*weita* @ 2008 09 11, 21:10)
aga ,pas mane bt siandie tik ryte 2 laipsniais pakilo visa savaite buvo 36.1... doh.gif tai daba labai lengva atskirti kaip kas daba smile.gif o kiek laiko spermiukai keliauja iki tikslo?
ebay maciiau 16 svaru su atsiuntimu kainuoja....
http://www.chemistdi...blue_v_565.html dar cia gali pziuret taip pat ypac vitaminai pygus  thumbup.gif

Va cia pasiskaityk, bus aiskiau 4u.gif
Atsakyti