Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(grange @ 2008 09 10, 13:00)
tai aš suprantu kad jie nėra ryškūs dar kaip kontrolinė, bet kad dabar prasidėjo vaisingos dienos net neabejoju, nes ir pojūčiai, o be to visą sav. iki vakar buvo tik viena juostelė, o vakar atsirado antra, tai reiškias hormonas gaminasi  cool.gif

Tavo imesti testukai tikrai neigiami. Pati naudoju tokius pacius. ax.gif O del to, kad atsirado antra juostele, tai man ji nuo 2 CD jau buvo. biggrin.gif Ir gan ryski, panasi i tavo imestu. ax.gif
Atsakyti
vat paziurejau i savo testuku elektoniniu instrukcija parasyta jei 31 diena ciklas tai reik pradet daryt 14 c.d .
o kitur ,viuose neto puslapiuose raso kad tipo O TUREJO BUT 9 C.D blink.gif
Tai vat ....daba isitikinau ,kad nereik pasitiket tais kalendoriais schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2008 09 10, 14:02)
vat paziurejau i savo testuku elektoniniu instrukcija parasyta jei 31 diena ciklas tai reik pradet daryt 14 c.d .
o kitur ,viuose neto puslapiuose raso kad tipo O TUREJO BUT 9 C.D  blink.gif

As tai tavo vietoje tikrai nepradeciau testuotis kaip raso instrukcijoje 14 CD, pradeciau keliomis dienomis anksciau, nes pvz., jei as buciau klausius instrukciju, tai buciau praleidusi O, nes man teigiama rezultata parode dar iki tos dienos, kuri intrukcijoje buvo parasyta, kaip orientacine, kada pradeti testuotis. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2008 09 10, 15:16)
As tai tavo vietoje tikrai nepradeciau testuotis kaip raso instrukcijoje 14 CD, pradeciau keliomis dienomis anksciau, nes pvz., jei as buciau klausius instrukciju, tai buciau praleidusi O, nes man teigiama rezultata parode dar iki tos dienos, kuri intrukcijoje buvo parasyta, kaip orientacine, kada pradeti testuotis.  doh.gif

ne ne ,tai vat kas as testuojus kiekviena diena ,palei kalendoriu turejo O BUT 9 C.D O SIANDIE JAU 14 C.D NA IR KA ?!TIK SIANDIE PRASIDEJO VAISINGOS DIENOS clap.gif clap.gif clap.gif PAGALIAU ATSEKIAU JAS 4u.gif NES JAU KRUVA OT sugadinta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2008 09 10, 16:29)
Tavo imesti testukai tikrai neigiami. Pati naudoju tokius pacius.  ax.gif  O del to, kad atsirado antra juostele, tai man ji nuo 2 CD jau buvo.  biggrin.gif  Ir gan ryski, panasi i tavo imestu.  ax.gif

nu tai tada kaip paaiškintum tai, kad nuo 6 cd jie visi grynai neigiami, tikrai kai tik viena juosta šviečia o vat būtent vakar atsirado, šiandien irgi g.gif plius, gleivės, plius žema bt (kuri pagal idėją jau turėtų kilti) plius dabar sėdžiu ir jaučiu skausmelius...
nu man atrodo kad per artimiausias 24 val o tikrai vyks, ir be to kaip ir laikas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 09 10, 22:03)
nu tai tada kaip paaiškintum tai, kad nuo 6 cd jie visi grynai neigiami, tikrai kai tik viena juosta šviečia o vat būtent vakar atsirado, šiandien irgi  g.gif  plius, gleivės, plius žema bt (kuri pagal idėją jau turėtų kilti) plius dabar sėdžiu ir jaučiu skausmelius...
nu man atrodo kad per artimiausias 24 val o tikrai vyks, ir be to kaip ir laikas  rolleyes.gif

tai jei tau atsirado gleives tai valio reiskia bus O ,O TESTUKAI TAI BANGUOJA aisku tos juosteles rodo kad hormonas gaminasi,bet tuos kur rodei tai tikrai neigiami ,pas mane tokiu kruva ir tokie neryskus man pradejo risket nuo2 c.d pirmoj dienoj buvo tik viena juostele o kita diena atsirado ir taip jau 13 dienu rodo tuos vaiduoklius ,bet kol kas tinkamo rezultato nesulaukiau ,nes nerodo ryskiu juosteliu tokiu kokiu reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 09 10, 22:03)
nu tai tada kaip paaiškintum tai, kad nuo 6 cd jie visi grynai neigiami, tikrai kai tik viena juosta šviečia o vat būtent vakar atsirado, šiandien irgi  g.gif  plius, gleivės, plius žema bt (kuri pagal idėją jau turėtų kilti) plius dabar sėdžiu ir jaučiu skausmelius...
nu man atrodo kad per artimiausias 24 val o tikrai vyks, ir be to kaip ir laikas  rolleyes.gif

teigiamas tik tada, kai testine juostele tolygi ar ryskesne uz kotroline, visi kiti variantai rodo neigiama. O to liutenizuojancio hormono organizme visada siek tiek yra, bet reikia, kad pakiltu stipri banga, kad ivyktu ovuliacija. Jei is tikruju jauti artejancia ovuliacija, ji, deja, gali buti nepilnaverte, kadangi nera pakankamai reikiamo hormono.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnele: 10 rugsėjo 2008 - 23:43
QUOTE(grange @ 2008 09 11, 00:03)

Taigi aiškiai ant testukų parašyta, kad TEIGIAMAS yra tik tada, kad testinė juostelė VIENODA ARBA RYŠKESNĖ už kontrolinę. Kol ji yra blankesnė už kontrolinę, jis vadinamas NEIGIAMU. mirksiukas.gif
Pas mane kiek dariausi, nei karto nebuvo, kad neubūtų visai nusidažę, nes tas LH hormonas yra organizme VISADA, tik kinta jo kiekis, dėl to silpniau ar ryškiau nusidažo testinė juostelė.
O vaisingos gleivės, bent jau pas mane, būna ~5-6 dienas, o kaip išsiaiškinau su O testukais, mano O įvyksta tada, kai gleivių jau nebūna 1-2 dienos. Ir skausmeliai, kuriuos anksčiau siejau su O, būna kelios ir daugiau dienų iki O. Juk buvau surašiusi nuorodas, kur rašo, kad LH banguoja ir, kad skausmeliai būna ne tik per O, bet ir iki jos (buvo atlikti tyrimai ultragarsu). Taip pat, kad vaisingų gelivių pikas dažniausiai būna 1-2 dienos iki O 4u.gif
Taip kad - toliau darykis testukus ir, jei jau atsirado vaisingos gleivės, neužilgo turėtų ir nusidažt vienodai ryški ar net ryškesnė juostelė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 09 10, 11:36)
nežinau kiek čia teigiami, bet čia tie, kuriuos ir tu gavai iš ebay  mirksiukas.gif

user posted image

Sitie tai tikrai neigiami 4u.gif Pas mane tokius si cikla 7CD rode, po to nublanko ir vel pradejo rysketi apie 12CD rysku parode 16CD, bet pas mane ir BT ta pati rode ir isskyros.
Jei pas tave pojuciai ir BT rodo , kad jau O, tada kazkas negerai su LH hormonais, nes ju per mazai, kad juosteles butu teigiama 4u.gif

QUOTE(*weita* @ 2008 09 10, 16:02)
o kitur ,viuose neto puslapiuose raso kad tipo O TUREJO BUT 9 C.D  blink.gif

Jei tavo ciklas 31 diena, tai anksciausiai O gali buti 31-16=15CD Nes II faze, t.y. po O gali buti 8-16 dienu. Tai gi tas puslapis, kur raso, kad tau O turejo buti 9CD yra visiskai neteisingas schmoll.gif Net siaip skaiciuojan, jei teorinis ciklas yra 28 dienos, tai yra rasoma, kad O turetu buti 14CD, taip, kad jei 31 aisku, kad negali O buti anksciau, butu visiskai nelogiska. Beje gal gali imesti cia nuoroda to puslapio, idomu, kas cia taip klaidinti bando? g.gif
Bet O testukus, kai ciklas 31 dienu jau reikia pradeti darytis mazdaug 13CD
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2008 09 11, 00:42)
tai jei tau atsirado gleives tai valio reiskia bus O ,O TESTUKAI TAI BANGUOJA aisku tos juosteles rodo kad hormonas gaminasi,bet tuos kur rodei tai tikrai neigiami ,pas mane tokiu kruva ir tokie neryskus man pradejo risket nuo2 c.d pirmoj dienoj buvo tik viena juostele o kita diena atsirado ir taip jau 13 dienu rodo tuos vaiduoklius ,bet kol kas tinkamo rezultato nesulaukiau ,nes nerodo ryskiu juosteliu tokiu kokiu reikia 4u.gif

Aš tai nesiginčyju, ir be to, man nėr jokio kaip ir skirtumo buvo oo ar dar bus (nors esu įsitikinus, kad jau buvo, nes šiandien dvi ryškios juostelės), nes dabar dar būtų biški nepalanku pastot, bet na aš jaučiu savo kūną ir žinau kas vyksta, ir be to, kaip minėjau, pas mane nebuvo jokių vaiduoklių prieš tai, tik dabar šiomis dienomis. ir jei man tie vaiduokliukai parodo artėjančią oo, tai man super, nes į ateitį žinosiu kada maždaug oo tikrai vyksta.

QUOTE(liepsnele @ 2008 09 11, 00:42)
teigiamas tik tada, kai testine juostele tolygi ar ryskesne uz kotroline, visi kiti variantai rodo neigiama.

šiandien taip ir yra.

QUOTE(Ugniukė @ 2008 09 11, 09:33)
Taigi aiškiai ant testukų parašyta, kad TEIGIAMAS yra tik tada, kad testinė juostelė VIENODA ARBA RYŠKESNĖ už kontrolinę. Kol ji yra blankesnė už kontrolinę, jis vadinamas NEIGIAMU. mirksiukas.gif
Pas mane kiek dariausi, nei karto nebuvo, kad neubūtų visai nusidažę, nes tas LH hormonas yra organizme VISADA, tik kinta jo kiekis, dėl to silpniau ar ryškiau nusidažo testinė juostelė.
O vaisingos gleivės, bent jau pas mane, būna ~5-6 dienas, o kaip išsiaiškinau su O testukais, mano O įvyksta tada, kai gleivių jau nebūna 1-2 dienos.
nu o pas mane nebuvo taip, kad nusidažytų biggrin.gif tai ką dabar..
o dėl tavęs, tai negerai jei nėra vaisingų gleivių, kaip spermiukai nuplauks kur reikia? naudok preseed tada, arba gal oo vyksta visgi anksčiau, nes būtent gleivės ir parodo tą wink.gif

QUOTE(tasha @ 2008 09 11, 10:55)
Bet O testukus, kai ciklas 31 dienu jau reikia pradeti darytis mazdaug 13CD

o koks skirtumas kada, jei turi daug ir negaila gali daryt nuo tada kai mm pasibaigia ir stebėt kas vyksta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 09 11, 10:20)
o koks skirtumas kada, jei turi daug ir negaila gali daryt nuo tada kai mm pasibaigia ir stebėt kas vyksta rolleyes.gif

Siaip aisku, turint daug pigiu OT galima juos ir gadinti, bet man asmeniskai nepatinka, kad testuotis reikia tuo paciu metu kasdien ir negalima gerti ir i WC iki testo, siek tiek suvarzo visa tai, uztat stengiuosi testuotis tik tada kada reikia. Si cikla isbandziau testuotis anksciau, norejau pasiziureti ar ir pas mane buna LH bangos. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 09 11, 11:20)
Aš tai nesiginčyju, ir be to, man nėr jokio kaip ir skirtumo buvo oo ar dar bus (nors esu įsitikinus, kad jau buvo, nes šiandien dvi ryškios juostelės), nes dabar dar būtų biški nepalanku pastot, bet na aš jaučiu savo kūną ir žinau kas vyksta, ir be to, kaip minėjau, pas mane nebuvo jokių vaiduoklių prieš tai, tik dabar šiomis dienomis. ir jei man tie vaiduokliukai parodo artėjančią oo, tai man super, nes į ateitį žinosiu kada maždaug oo tikrai vyksta.
šiandien taip ir yra.

nu o pas mane nebuvo taip, kad nusidažytų  biggrin.gif  tai ką dabar..
o dėl tavęs, tai negerai jei nėra vaisingų gleivių, kaip spermiukai nuplauks kur reikia? naudok preseed tada, arba gal oo vyksta visgi anksčiau, nes būtent gleivės ir parodo tą wink.gif

Na keista tu esi, tau juk visos patarti norim mirksiukas.gif tai kam tu tada darai tuos O testukus, jei pati geriau žinai savo kūną? Aš pusę metų stebėjau save ir buvau įsitikinusi, kad mano O vyksta per vaisingų gleivių piką, t.y. ~15CD iš 28, nes ir jausdavau lengvus skausmelius. Bet testas parodė, kad mano O vyskta keliom dienom vėliau ir aš tuo pilnai tikiu, nes esu skaičiusi labai daug straipsnių ir tyrimų internete, kurie tai įrodo. O preseed manau man tikrai nereikia, nes 5-6 dienas būna vaisingų gleivių, paskuitnę net plaukiu nuo jų, turiu sūnų, su kuriuo pastojau iš 2 mėnesio, taigi manau nukeliavo spermiukai puikiai smile.gif Tik aš tikiu atliktais tyrimais ir įrodytais dalykais, kad O vyksta 12-48h po vaisingų gleivių piko, taigi įeinu į normalius rėmus mirksiukas.gif

Atsakyti