QUOTE(*weita* @ 2008 09 11, 00:42)
tai jei tau atsirado gleives tai valio reiskia bus O ,O TESTUKAI TAI BANGUOJA aisku tos juosteles rodo kad hormonas gaminasi,bet tuos kur rodei tai tikrai neigiami ,pas mane tokiu kruva ir tokie neryskus man pradejo risket nuo2 c.d pirmoj dienoj buvo tik viena juostele o kita diena atsirado ir taip jau 13 dienu rodo tuos vaiduoklius ,bet kol kas tinkamo rezultato nesulaukiau ,nes nerodo ryskiu juosteliu tokiu kokiu reikia
Aš tai nesiginčyju, ir be to, man nėr jokio kaip ir skirtumo buvo oo ar dar bus (nors esu įsitikinus, kad jau buvo, nes šiandien dvi ryškios juostelės), nes dabar dar būtų biški nepalanku pastot, bet na aš jaučiu savo kūną ir žinau kas vyksta, ir be to, kaip minėjau, pas mane nebuvo jokių vaiduoklių prieš tai, tik dabar šiomis dienomis. ir jei man tie vaiduokliukai parodo artėjančią oo, tai man super, nes į ateitį žinosiu kada maždaug oo tikrai vyksta.
QUOTE(liepsnele @ 2008 09 11, 00:42)
teigiamas tik tada, kai testine juostele tolygi ar ryskesne uz kotroline, visi kiti variantai rodo neigiama.
šiandien taip ir yra.
QUOTE(Ugniukė @ 2008 09 11, 09:33)
Taigi aiškiai ant testukų parašyta, kad
TEIGIAMAS yra tik tada, kad testinė juostelė VIENODA ARBA RYŠKESNĖ už kontrolinę. Kol ji yra blankesnė už kontrolinę, jis vadinamas NEIGIAMU.
Pas mane kiek dariausi, nei karto nebuvo, kad neubūtų visai nusidažę, nes tas LH hormonas yra organizme VISADA, tik kinta jo kiekis, dėl to silpniau ar ryškiau nusidažo testinė juostelė.
O vaisingos gleivės, bent jau pas mane, būna ~5-6 dienas, o kaip išsiaiškinau su O testukais, mano O įvyksta tada, kai gleivių jau nebūna 1-2 dienos.
nu o pas mane nebuvo taip, kad nusidažytų
tai ką dabar..
o dėl tavęs, tai negerai jei nėra vaisingų gleivių, kaip spermiukai nuplauks kur reikia? naudok preseed tada, arba gal oo vyksta visgi anksčiau, nes būtent gleivės ir parodo tą
QUOTE(tasha @ 2008 09 11, 10:55)
Bet O testukus, kai ciklas 31 dienu jau reikia pradeti darytis mazdaug 13CD
o koks skirtumas kada, jei turi daug ir negaila gali daryt nuo tada kai mm pasibaigia ir stebėt kas vyksta