Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(*weita* @ 2008 09 05, 22:00)
o sveikinu ,linkiu audringos nakteles smileysex.gif ir kad uzkibtu zirniukas,o beje kiek jus laiko jau planuojat? g.gif

Spali bus metai, darau OT ir matuoju BT 8 ciklas. Jei nori prisijungti prie planiuku uzeik Cia pas planiukes nes cia forume negalima plepeti apie viska, o pas planiukes galima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniukė @ 2008 09 05, 12:59)
Radau internete grafikėlių, kaip nuo LH priklauso testukų nusidažymas.
Va čia matos, kaip LH (juoda linija) šokinėja:
user posted image

tikrai labai vertingas grafikiukas
tik butu dar geriau jei kaip nors ji isverstume i LT kalba ax.gif
Papildyta:
Salia visu lenteliu ir grafikeliu labai norejau ideti vienos forumietes sekmingo bandymo ir ,,ekperimento" isvadas blush2.gif
QUOTE(Svajūnė @ 2008 08 13, 20:21)
Kaip ir žadėjau įkelsiu savo paeksperimentavimus- šiandien 44 cd/22 DPO, vakare pasidariau su tuo pačiu sysium NT ir OT (valgiusi iki tol nebuvau, bet gėrusi buvau ir nemažai). Štai rezultatas:

user posted image

Palyginimui įkeliu:

OT serija:
user posted image

Ir NT serija:
user posted image

Išvada: esant nėštumui OT tikrai būna teigiami  ax.gif Tik nėštumas turi būti bent 4-5 savaičių.  4u.gif

Atsakyti
panos ir kaip dar norejau paklausti man ta pirma juostele isryskeja bet dar ne tokio lygio kaip antra ,o po valandos ji isblanksta ji matosi gerai ,bet kodel ji blankasa ,o kai svieia buna tai atrodo raudonai poryskiai ,ar cia nieko nereiskia ,tiesiog isdziuna g.gif
Atsakyti
Sveikutes, turiu viena toki klausimeli g.gif , ar OT T juosteles svarbus yra tik jos ryskumas, ar ir storumas? blink.gif Nes kiek ziuriu, tai ji ryski, bet plonute, tai ir nesuprantu wacko.gif
Atsakyti
panos ,o jei man daba prasidejo vaisingos dienos ,atsirado gleives ,tai OT rodo 2 juosteles ,ar tik parodys kai ovuliacija viks ...?vaisingu dienu neskaito OT ?
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2008 09 06, 23:31)
panos ir kaip dar norejau paklausti man ta pirma juostele isryskeja bet dar ne tokio lygio kaip antra ,o po valandos ji isblanksta ji matosi gerai ,bet kodel ji blankasa ,o kai svieia buna tai atrodo raudonai poryskiai ,ar cia nieko nereiskia ,tiesiog isdziuna g.gif

Nebeziurek i testukus po valandos geriau, jei jau testine juostele era ryskesne uz kontroline is karto, tai ir neigiamas 4u.gif

QUOTE(cukraine @ 2008 09 07, 12:51)
Sveikutes, turiu viena toki klausimeli g.gif , ar OT T juosteles svarbus yra tik jos ryskumas, ar ir storumas? blink.gif  Nes kiek ziuriu, tai ji ryski, bet plonute, tai ir nesuprantu  wacko.gif

Gal galetum foto ikelti? Kazkaip neisivaizduoju kaip ten pas tave atrodo 4u.gif

QUOTE(*weita* @ 2008 09 07, 16:04)
panos ,o jei man daba prasidejo vaisingos dienos ,atsirado gleives ,tai OT rodo 2 juosteles ,ar tik parodys kai ovuliacija viks ...?vaisingu dienu neskaito OT ?

O turi ivykti per 24 valandas, pats laikas ND daryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cukraine @ 2008 09 07, 12:51)
Sveikutes, turiu viena toki klausimeli g.gif , ar OT T juosteles svarbus yra tik jos ryskumas, ar ir storumas? blink.gif  Nes kiek ziuriu, tai ji ryski, bet plonute, tai ir nesuprantu  wacko.gif

nezinau, ar plonumas torumas cia labai aktualus, gal testukas koks brokuotas. Zodziu jei matai 2 vienodo ryskumo (nebutinai storumo) juosteles - testas teigiamas.
Geriausia tai mesk foto mirksiukas.gif

QUOTE(*weita* @ 2008 09 07, 16:04)

viskas yra aiskiai parodyta grafikeliuopse, kuriuos tasha graziai sukele i pirma zinute.
Kiek jau buvo skeketa apie vaisingas gleives, tai pastebejom, kad jos kaip tik atsiranda paskutine diena pries parodant teigiama OT
Atsakyti
blin greitai rasiau ,ir ne taip issireiskiau ,tai vat kad man ot rodo blankia juostele pirma ,o gleives tau pastebejau ,tai kaip cia daba yra ?kodel tada nerodo 2 ryskiu juosteliu sudas kazkoks gaunasi ,gal ryt parodys ale abejoju...jau cia kazkas negero darosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2008 09 07, 18:27)
blin greitai rasiau ,ir ne taip issireiskiau ,tai vat kad man ot rodo blankia juostele pirma ,o gleives tau pastebejau ,tai kaip cia daba yra ?kodel tada nerodo 2 ryskiu juosteliu  sudas kazkoks gaunasi ,gal ryt parodys ale abejoju...jau cia kazkas negero darosi unsure.gif

nepergyvenk, viskas čia ok smile.gif Kažkur jau rašiau, kad vaisingų gleivių pikas būna 12-36h iki Ovuliacijos. Mes jau diskutavom, kad gleivės jau kaip ir baiginėjas, o tik tada testukai O parodo mirksiukas.gif
Atsakyti
doh.gif aisku ,tada gerai lauksiu dar ...dieve kokia as nekantri blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2008 09 07, 17:45)
doh.gif  aisku ,tada gerai lauksiu dar ...dieve kokia as nekantri blush2.gif

Tu nepergyvenk ir tik griebk vyra mirksiukas.gif Viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 09 07, 17:55)
Tu nepergyvenk ir tik griebk vyra mirksiukas.gif  Viskas bus gerai  4u.gif

reiks ji siandie pakinkyt i darba lotuliukas.gif
Atsakyti