Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(Ugniukė @ 2008 09 04, 19:05)
Pas mane irgi nekinta, turiu susidėjus visus testukus ax.gif
Tik mergaitės nepamirškit, kad nors yra ta antroji juostelė, bet jei ji nėra vienodai ryški su kontroline ar už ją ryškesnė, tai testukas skaitosi neigiamas. Ir ką piešia kalnendorius dar prieš O, irgi nepasitikėčiau, reikia darytis testukus ir jau jie parodys, kada ta O iš tikrųjų atkeliaus mirksiukas.gif

aciu visoms uz info drinks_cheers.gif 4u.gif lauksim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 09 03, 20:05)

Siaip jau ta zemiausia temperatura ir galejo reikti O, o jei temperatura kyla po truputi, kaip pati parasei, vadinasi jau po O

Ne neteisingai sakai schmoll.gif Zemiausia temperatura ne butinai yra O diena, O buna, kai BT nukrenta ir kita diena pakyla ne maziau 0.2 laipsnio, t.y jei:
viena diena buvo zemiausia, sakykim 36,2, bet kita dien apakilo 0.1 laipsnio -36,3, dar kita diena 0.1 36,4 ir dar kita jau 0.3 laipsnio 36,7 tai O buvo pastaraja nakti/diena, kai BT buvo 36,4 4u.gif

QUOTE(*weita* @ 2008 09 04, 14:31)
bet jei buciau uzsikabinus tai jauciu ji butu ir likus auksta ,ar ne ?ar krenta ir vel kyla? g.gif atsiprasau ,kad taip ne i tema  blush2.gif

BT po O pakyla ir gali nukristi apie 7DPO, kai ivyksta implantacija, bet ne visoms tas BT kritimas buna, po to vel BT turi pakilti ir jau laikytis pakilusi visa nestuma 4u.gif
QUOTE(Aterol @ 2008 09 04, 17:12)
Na, niekada nevertinu isdziuvusiu testuku, o ir instrukcijoje parasyta, kad negalima vertinti rezultatu po 30 min. ( cia pas mane taip )  ax.gif

Pas mane irgi taip raso, kad vertinti po mazdaug 5 minuciu ir ne veliau kaip po pusvalandzio 4u.gif
Atsakyti
aisku aciu tasha uz info ax.gif nu man tavo nicas toks limpa ,nzn kodel blush2.gif
o del kalendoriu tai as ziuriu si menesi ar sutaps ka kalendorius raso ir OT rodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Liepos menesi dariausi 7 OT ir visi rode neryskia testine juostele,bet ja rode.Susinervinau juodai,pagalvojau ,kad brokuoti testukai. Tada pasidariau ta menesi progesterono tyrima -1,38.(o turi virs 25 buti) Kita menesi tas pats su OT buvo, tai gydytoja sake ,kad pas mane retai vyksta ovuliacija,nors birzeli geriausiai OT rode ir prireike tik 3 testuku . O to LH hormono visada organizme yra ir visada ta testine blankiai ruzavai arba vaiduokliuka rodo. Taigi reikia vertinti tada,kai testine juostele ryskesne uz kontroline ir tada kibti i namu darbelius.
Sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
taigi pasidariau siandien progesterona smile.gif 49.53 tai reiskia kad O ivyko smile.gif nes jei ivyko tai hormono buna daugiau kaip 20.tai va smile.gif ir dar pirmam trimestre sito hormono buna 52 - 154 ,tai kaip ir nebedaug truksta.. rolleyes.gif na bet dar anskti prisisvajot smile.gif reik dabar laukt kada testintis smile.gif
Atsakyti
Radau internete grafikėlių, kaip nuo LH priklauso testukų nusidažymas. Kaip matos iš antro, teigiamas testukas gali būti kelias dienas (čia rodo net tris dienas - dvi vienodo ryškumo ir viena ryškesnė) ax.gif:
user posted image
user posted image

Va čia matos, kaip LH (juoda linija) šokinėja:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugniukė: 05 rugsėjo 2008 - 13:04
QUOTE(*weita* @ 2008 09 04, 21:35)
aisku aciu tasha uz info ax.gif nu man tavo nicas toks limpa ,nzn kodel blush2.gif
o del kalendoriu tai  as ziuriu si menesi ar sutaps ka kalendorius raso ir OT rodo mirksiukas.gif

Ner uz ka 4u.gif O del niko, tai ir man jis labai patinka blush2.gif

QUOTE(Sarrra @ 2008 09 05, 12:10)
taigi pasidariau siandien progesterona smile.gif 49.53 tai reiskia kad O ivyko smile.gif nes jei ivyko tai hormono buna daugiau kaip 20.tai va smile.gif ir dar pirmam trimestre sito hormono buna 52 - 154 ,tai kaip ir nebedaug truksta.. rolleyes.gif na bet dar anskti prisisvajot smile.gif reik dabar laukt kada testintis smile.gif

Labai dziugu, dabar belieka tiketis, kad uzkibo zirniukas 4u.gif

Ugniuke labai idomiu grafikeliu radai, jei tu nieko pries as juos nukupijuosiu i pirma zinute, tai bus visoms lengviau rasti, jei kokiu klausimu iskils ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 09 05, 14:09)
Ner uz ka 4u.gif  O del niko, tai ir man jis labai patinka blush2.gif
Labai dziugu, dabar belieka tiketis, kad uzkibo zirniukas 4u.gif

Ugniuke labai idomiu grafikeliu radai, jei tu nieko pries as juos nukupijuosiu i pirma zinute, tai bus visoms lengviau rasti, jei kokiu klausimu iskils ax.gif  4u.gif

tai aisku mirksiukas.gif
Tik nesuprantu, kaip tu redaguoji tokias senas zinutes? Man leidzia tik kazkur 20 min po paskelbimo redaguot g.gif
Atsakyti
norint redaguoti reikia gauti dalyvi s
vakar prasiau supermamos ,bet nedave verysad.gif
Atsakyti
Nebesuprantu, OT jau antra diena dar nera pakankamai ryskus, bet isskyros yra vaisingos. Krutine jau kelios dienos labai jautri, ka galetu reiksti, kad ovuliacija jau ivyko?
Atsakyti
QUOTE(Ugniukė @ 2008 09 05, 14:01)
tai aisku mirksiukas.gif
Tik nesuprantu, kaip tu redaguoji tokias senas zinutes? Man leidzia tik kazkur 20 min po paskelbimo redaguot g.gif

As turiu dalyvis-s statusa, tai galiu taisyti kada noriu tik savo zinutes 4u.gif Tuoj sukelsiu viska i pirma zinute 4u.gif

Beje siandien pamaciau ryskias II OT thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 09 05, 20:15)
As turiu dalyvis-s statusa, tai galiu taisyti kada noriu tik savo zinutes  4u.gif  Tuoj sukelsiu viska i pirma zinute 4u.gif

Beje siandien pamaciau ryskias II OT thumbup.gif

o sveikinu ,linkiu audringos nakteles smileysex.gif ir kad uzkibtu zirniukas,o beje kiek jus laiko jau planuojat? g.gif
Papildyta:
QUOTE(ledi. @ 2008 09 05, 18:35)
Nebesuprantu, OT jau antra diena dar nera pakankamai ryskus, bet isskyros yra vaisingos. Krutine jau kelios dienos labai jautri, ka galetu reiksti, kad ovuliacija jau ivyko?

tai gal pasikliauk isskyrom,gal jau po O ESI ,tai man rodos dar turi 2 dienas vaisingas po O
mirksiukas.gif
Atsakyti