Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

bet jei buciau uzsikabinus tai jauciu ji butu ir likus auksta ,ar ne ?ar krenta ir vel kyla? g.gif atsiprasau ,kad taip ne i tema blush2.gif
Atsakyti
TAs smuklmenas ir peripetija del BT geriau papasakos merginos BT temoje. As tik zinau, kad BT turi kilti po O. Ir arba ji krenta ir parsivelka mmm, arba ji taip ir laikosi pakilusi visa nestuma. Taigi, BT nukritimas po buvusio ilgesnio pakilimo laiko reiskia, kad tuoj parsivilks mmm mirksiukas.gif
O Dabar i tema biggrin.gif kaip sekas su testukais?
Atsakyti
as sian pasidariau vel OT,ir vel jis teigiamas.. visiska nesamone.. ryt vaziuosiu daryt progesterono tyrima.
Atsakyti
NORIU PASIGYRTI ax.gif TIK DARIAU OT ,ir vat laukiu ovuliacijos kaip parasyta kalendoriui ,pirma juostele pradeda rysketi reiskia ryt po ryt turesiu O thumbup.gif clap.gif clap.gif clap.gif ....JAU BUVAU NUSIGANDUI KAD PRAZIOPSOJAU ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 09 04, 13:01)
O Dabar i tema  biggrin.gif  kaip sekas su testukais?

Man tai jau neigiamus rodo, O jau praejo. 4u.gif Namu darbai jau keturias dienas is eiles atlikti, tad belieka sulaukti rezultatu. ax.gif

QUOTE(*weita* @ 2008 09 04, 13:38)
NORIU PASIGYRTI  ax.gif TIK DARIAU OT ,ir vat laukiu ovuliacijos kaip parasyta kalendoriui ,pirma juostele pradeda rysketi reiskia ryt po ryt turesiu O thumbup.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif ....JAU BUVAU NUSIGANDUI KAD PRAZIOPSOJAU ax.gif  rolleyes.gif

Na va, o tu pergyvenai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aterol: 04 rugsėjo 2008 - 15:56
QUOTE(*weita* @ 2008 09 04, 16:38)
NORIU PASIGYRTI  ax.gif TIK DARIAU OT ,ir vat laukiu ovuliacijos kaip parasyta kalendoriui ,pirma juostele pradeda rysketi reiskia ryt po ryt turesiu O thumbup.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif ....JAU BUVAU NUSIGANDUI KAD PRAZIOPSOJAU ax.gif  rolleyes.gif

Jei dar tik pradeda ryškėti, tai rytoj dar greičiausiai neturėsi ax.gif . Tada, kai būna abi vienodo ryškumo ar testinė ryškesnė už kontrolinę, tik po to už 1-2 dienų vyksta O mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniukė @ 2008 09 04, 14:56)
Jei dar tik pradeda ryškėti, tai rytoj dar greičiausiai neturėsi ax.gif . Tada, kai būna abi vienodo ryškumo ar testinė ryškesnė už kontrolinę, tik po to už 1-2 dienų vyksta O mirksiukas.gif

aga zinau ,bet ji siandie tokia poryski tai gera i ja ziuret blush2.gif palei kalendoriu O man turi buti 9 diena ,bet pries O JUK 2 DIENOS VAISINGOS ,TAI TURETU JAS TAIP PAT PARODYT g.gif ...DABAR TIK BELIKS ND PADARYT ,TIK VA KAD NEBUTU PROBLEMA KAD MB NEBUTU PRIVARGES LABAI TOM DIENOM blush2.gif
Atsakyti
Niu mergytes ir as jau antra OT sugadinau, tai va jis yra toks nelabai ryskus, bet ir ne vaiduoklis, nera jis toks ryskus kaip kontrol;ine o va mano grafikiukas su breziama O
user posted image

bet as galvoju, kad gal dar ne O buvo g.gif na net nezinau

o jus isdziuvusi OT vertinat ar jau nelabai ?? nes dariau pries kelias dienas tai iskart nepasteb4jau juostels II bet sian paemiau tai ziuriu blink.gif ogi visai tokia ryskoka ji tai nebesuprantu as
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninkasi: 04 rugsėjo 2008 - 16:57
QUOTE(Ninkasi @ 2008 09 04, 14:55)
o jus isdziuvusi OT vertinat ar jau nelabai ?? nes dariau pries kelias dienas tai iskart nepasteb4jau juostels II bet sian paemiau tai ziuriu  blink.gif ogi visai tokia ryskoka ji tai nebesuprantu as

Na, niekada nevertinu isdziuvusiu testuku, o ir instrukcijoje parasyta, kad negalima vertinti rezultatu po 30 min. ( cia pas mane taip ) ax.gif
Atsakyti
tiksliai nevertinu, bet jau ciklus O testuku kolekcija turiu ir jie savo rezultatu kaip po min po atlikimo, taip po men nepakito, gal tik is ruzavos spalvos pavirto i violetini atspalvi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 09 04, 17:37)
tiksliai nevertinu, bet jau  ciklus O testuku kolekcija turiu ir jie savo rezultatu kaip po  min po atlikimo, taip po men nepakito, gal tik is ruzavos spalvos pavirto i violetini atspalvi  mirksiukas.gif

as vertinu po 5 minuciu ar daugiau truputi,nes instrukcijoj taip parasyta
Atsakyti
Pas mane irgi nekinta, turiu susidėjus visus testukus ax.gif
Tik mergaitės nepamirškit, kad nors yra ta antroji juostelė, bet jei ji nėra vienodai ryški su kontroline ar už ją ryškesnė, tai testukas skaitosi neigiamas. Ir ką piešia kalnendorius dar prieš O, irgi nepasitikėčiau, reikia darytis testukus ir jau jie parodys, kada ta O iš tikrųjų atkeliaus mirksiukas.gif
Atsakyti