TAs smuklmenas ir peripetija del BT geriau papasakos merginos BT temoje. As tik zinau, kad BT turi kilti po O. Ir arba ji krenta ir parsivelka mmm, arba ji taip ir laikosi pakilusi visa nestuma. Taigi, BT nukritimas po buvusio ilgesnio pakilimo laiko reiskia, kad tuoj parsivilks mmm
O Dabar i tema kaip sekas su testukais?
as sian pasidariau vel OT,ir vel jis teigiamas.. visiska nesamone.. ryt vaziuosiu daryt progesterono tyrima.
QUOTE(Linutas @ 2008 09 04, 13:01)
Man tai jau neigiamus rodo, O jau praejo. Namu darbai jau keturias dienas is eiles atlikti, tad belieka sulaukti rezultatu.
QUOTE(*weita* @ 2008 09 04, 13:38)
NORIU PASIGYRTI TIK DARIAU OT ,ir vat laukiu ovuliacijos kaip parasyta kalendoriui ,pirma juostele pradeda rysketi reiskia ryt po ryt turesiu O ....JAU BUVAU NUSIGANDUI KAD PRAZIOPSOJAU
Na va, o tu pergyvenai.
QUOTE(*weita* @ 2008 09 04, 16:38)
NORIU PASIGYRTI TIK DARIAU OT ,ir vat laukiu ovuliacijos kaip parasyta kalendoriui ,pirma juostele pradeda rysketi reiskia ryt po ryt turesiu O ....JAU BUVAU NUSIGANDUI KAD PRAZIOPSOJAU
Jei dar tik pradeda ryškėti, tai rytoj dar greičiausiai neturėsi . Tada, kai būna abi vienodo ryškumo ar testinė ryškesnė už kontrolinę, tik po to už 1-2 dienų vyksta O
QUOTE(Ugniukė @ 2008 09 04, 14:56)
Jei dar tik pradeda ryškėti, tai rytoj dar greičiausiai neturėsi . Tada, kai būna abi vienodo ryškumo ar testinė ryškesnė už kontrolinę, tik po to už 1-2 dienų vyksta O
aga zinau ,bet ji siandie tokia poryski tai gera i ja ziuret palei kalendoriu O man turi buti 9 diena ,bet pries O JUK 2 DIENOS VAISINGOS ,TAI TURETU JAS TAIP PAT PARODYT ...DABAR TIK BELIKS ND PADARYT ,TIK VA KAD NEBUTU PROBLEMA KAD MB NEBUTU PRIVARGES LABAI TOM DIENOM
Niu mergytes ir as jau antra OT sugadinau, tai va jis yra toks nelabai ryskus, bet ir ne vaiduoklis, nera jis toks ryskus kaip kontrol;ine o va mano grafikiukas su breziama O
bet as galvoju, kad gal dar ne O buvo na net nezinau
o jus isdziuvusi OT vertinat ar jau nelabai ?? nes dariau pries kelias dienas tai iskart nepasteb4jau juostels II bet sian paemiau tai ziuriu ogi visai tokia ryskoka ji tai nebesuprantu as
bet as galvoju, kad gal dar ne O buvo na net nezinau
o jus isdziuvusi OT vertinat ar jau nelabai ?? nes dariau pries kelias dienas tai iskart nepasteb4jau juostels II bet sian paemiau tai ziuriu ogi visai tokia ryskoka ji tai nebesuprantu as
QUOTE(Ninkasi @ 2008 09 04, 14:55)
Na, niekada nevertinu isdziuvusiu testuku, o ir instrukcijoje parasyta, kad negalima vertinti rezultatu po 30 min. ( cia pas mane taip )
tiksliai nevertinu, bet jau ciklus O testuku kolekcija turiu ir jie savo rezultatu kaip po min po atlikimo, taip po men nepakito, gal tik is ruzavos spalvos pavirto i violetini atspalvi
QUOTE(Linutas @ 2008 09 04, 17:37)
tiksliai nevertinu, bet jau ciklus O testuku kolekcija turiu ir jie savo rezultatu kaip po min po atlikimo, taip po men nepakito, gal tik is ruzavos spalvos pavirto i violetini atspalvi
as vertinu po 5 minuciu ar daugiau truputi,nes instrukcijoj taip parasyta
Pas mane irgi nekinta, turiu susidėjus visus testukus
Tik mergaitės nepamirškit, kad nors yra ta antroji juostelė, bet jei ji nėra vienodai ryški su kontroline ar už ją ryškesnė, tai testukas skaitosi neigiamas. Ir ką piešia kalnendorius dar prieš O, irgi nepasitikėčiau, reikia darytis testukus ir jau jie parodys, kada ta O iš tikrųjų atkeliaus
Tik mergaitės nepamirškit, kad nors yra ta antroji juostelė, bet jei ji nėra vienodai ryški su kontroline ar už ją ryškesnė, tai testukas skaitosi neigiamas. Ir ką piešia kalnendorius dar prieš O, irgi nepasitikėčiau, reikia darytis testukus ir jau jie parodys, kada ta O iš tikrųjų atkeliaus