Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(VILTE20 @ 2008 09 03, 10:59)
Maniau po O praejus 6 dienom jau neturetu rodyti net blankios juosteles smile.gif
O del  nestuke.gif  tai dar anksti kazka rodyti smile.gif

Kiek ziurinejau ir domejausi, tai kai kurioms tikrai rodo, tik jau nesuprasi kodel. Praeitoje temeleje viena nestuke buvo imetusi OT nuotraukeles, kuriose ivykus ovuliacijai, po kurio laiko pradejo ir vel rysketi antra juostele. Kol galu galiausiai pasidare labai ryski. NT taip pat rode ryskias dvi juosteles. wub.gif

QUOTE(*weita* @ 2008 09 03, 12:33)
nu 2 c.d. pirma juostele buvo labai panasi i antra ,norejau nufotkint bet deja fotikas per vasaros kaitras uzlinko .ai tiek to doh.gif tikiuosi tada tikrai sulaukti tikrojo O. 4u.gif

Nesijaudink, tikrai sulauksi. mirksiukas.gif Kantrybes tik, ir po kiek laiko isvysi grazu teigiama OT. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aterol: 03 rugsėjo 2008 - 15:03
QUOTE(VILTE20 @ 2008 09 03, 12:24)
Turiu klausimeli smile.gif
Pagal OT, BT ir siaip pojucius O buvo 13CD. Siandien 19CD ir nuo vakar maudena pilvuka, tai pamaniau, kad O gal. Pasidariau ka tik OT, tai nesuprantu - rodo antraja juostele, bet siek tiek blankesne.. Tai kaip suprasti tureciau??

QUOTE(*weita* @ 2008 09 03, 14:33)
nu 2 c.d. pirma juostele buvo labai panasi i antra ,norejau nufotkint bet deja fotikas per vasaros kaitras uzlinko .ai tiek to doh.gif tikiuosi tada tikrai sulaukti tikrojo O. 4u.gif

Mergaites, ten gi rusiskam puslapyje ir raso, kad buna LH bangos, galimos net ir trys bangos per cikla, todel ir OT beveik teigiamus rodo 4u.gif
Bet gi O galima nustatyti ne tik su OT, bet ir stebint isskyras ir matuojant BT .
Pvz. man OT irgi buvo beveik teigiamas 7CD, bet BT dar nebuvo kritusi, tai pagal tai jau aisku, kad O negalejo buti, dabar BT krenta, bet kazkodel OT uzsispyres rodo tik vaiduokliska antra juosele unsure.gif
Atsakyti
TAI KAIP DABA SUSIMAISIAU O BUNA PRIE ZEMOS AR AUKSTOS BT? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2008 09 03, 15:39)
TAI KAIP DABA SUSIMAISIAU O BUNA PRIE ZEMOS AR AUKSTOS BT? doh.gif

Pirmiausia buna po mm BT vidutinio aukstumo, poto krenta ir kai smarkiai sokteleja, tada jau skaitosi, kad O ivyko, va pasiziurek i mano sena grafikeli aiskiai matosi, BT svyravimas ir kada ivykusi O ir kada OT buvo teigiami 4u.gif Raudonas kryzius zymi O

user posted image

Beje as jau nebematuoju taip kasdien BT, nes mazdaug zinau kada O bus ir po O kasdien nematuoju, nes zinau kad mano II faze 13 dienu ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tasha: 03 rugsėjo 2008 - 15:58
AISKU TADA VISKAS PAS MANE TAS PATS IS PRADZIU PAKYLO BT O PO TO GREITAI SMUKO ,O DABA VEL PO 1 LAIPSNI KYLA NES SAVAITES GALE TURI BUTI O ziuresim kaip cia bus 4u.gif o as jau issigandau kad ne taip turi but doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2008 09 03, 16:24)
AISKU TADA VISKAS PAS MANE TAS PATS IS PRADZIU PAKYLO BT O PO TO GREITAI SMUKO ,O DABA VEL PO 1 LAIPSNI KYLA NES SAVAITES GALE TURI BUTI O ziuresim kaip cia bus 4u.gif o as jau issigandau kad ne taip turi but doh.gif

O tu grafikelio nevedi? Siaip labai geai,kai gali viska susirasyti ir BT ir kada OT teigiamas ir isskyras, kai viskas kartu daug aiskiau buna, kada O 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 09 03, 15:31)
O tu grafikelio nevedi? Siaip labai geai,kai gali viska susirasyti ir BT ir kada OT teigiamas ir isskyras, kai viskas kartu daug aiskiau buna, kada O 4u.gif

vedu .prisimink.lt,tik va pora dienu kai kur nematavus buvau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2008 09 03, 17:02)
vedu .prisimink.lt,tik va pora dienu kai kur nematavus buvau ax.gif

Susikurk grafikeli va cia tada bus aiskiau, na bus toks koki as idejau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 09 03, 16:37)
Susikurk grafikeli va cia tada bus aiskiau, na bus toks koki as idejau 4u.gif

DEKUI ,cia tau 4u.gif einu kurti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2008 09 02, 22:31)
jungiuosi as prie jusu OTISCIU 4u.gif SI MENESI NUSIPIRKAU 26 OT tai daba gadinu po truputi juos ax.gif bet va 2 c.d. po mmm rode abi juosteles panasias ,taip ir nesupratau kas per nesamone doh.gif laukiu menesio vidurio viskas bus aisku blink.gif

As praitoje temoje buvau imetusi tokia nuotraukyte-grafikiuka - ten ir parodyta , kad LH dar buna 5 CD (sio atveju grafiko pavyzdyje). Kaip suprantu, nuo ciklo ilgio, pirmoji LH banga gali buti ivairiu laiku 2 CD, 5 CD ar 7 CD mirksiukas.gif
Manau, tam ir yra gerai maziau jautrus testukai, kurie neryskeja jeigu buna, kokia nereiksminga LH banga ax.gif

QUOTE(Aterol @ 2008 09 03, 15:03)
Kiek ziurinejau ir domejausi, tai kai kurioms tikrai rodo, tik jau nesuprasi kodel. Praeitoje temeleje viena nestuke buvo imetusi OT nuotraukeles, kuriose ivykus ovuliacijai, po kurio laiko pradejo ir vel rysketi antra juostele. Kol galu galiausiai pasidare labai ryski. NT taip pat rode ryskias dvi juosteles.  wub.gif
Nesijaudink, tikrai sulauksi.  mirksiukas.gif  Kantrybes tik, ir po kiek laiko isvysi grazu teigiama OT.  mirksiukas.gif

Todel rodo, kad LH ir Hcg hormonai yra kaip seserys dvynes, tik viena su kepuraite, kita be (cia taip perkeltine prasme mirksiukas.gif ) O ois tikro chemine sandara jie labai panasus, ir LH testukai ju nesugeba atpazinti - vienodai reaguoja ir i LH hormona ir i Hcg rolleyes.gif

QUOTE(tasha @ 2008 09 03, 15:56)
Beje as jau nebematuoju taip kasdien BT, nes mazdaug zinau kada O bus ir po O kasdien nematuoju, nes zinau kad mano II faze 13 dienu ax.gif .

Man irgi lygiai 13-14 dienu po teigiamo OT parplauke mmm bigsmile.gif

QUOTE(*weita* @ 2008 09 03, 16:24)

Siaip jau ta zemiausia temperatura ir galejo reikti O, o jei temperatura kyla po truputi, kaip pati parasei, vadinasi jau po O
Atsakyti
Siaip jau ta zemiausia temperatura ir galejo reikti O, o jei temperatura kyla po truputi, kaip pati parasei, vadinasi jau po O
[/quote]
tai cia gerai ,ar blogai kad kyla po truputi unsure.gif eia sauuuuuu jei rimtai tai doh.gif nors ta diena ND turejom ax.gif sakis
Atsakyti
[quote=*weita*,2008 09 03, 20:19]
[/quote]
tai cia gerai ,ar blogai kad kyla po truputi unsure.gif eia sauuuuuu jei rimtai tai doh.gif nors ta diena ND turejom ax.gif sakis
[/quote]
gerai, kad kyla, taip ir turetu buti, nescia esi ar ne mirksiukas.gif Tik va, jeigu esi nestuke.gif , tuomet ta temperatura ir nekrenta, kaip kad paprastai pries mmm nukrinta ax.gif
Atsakyti