Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai- VIII

QUOTE(Ljn @ 2008 08 29, 00:44)
Bukit geros merginos parasykit kaip užemet svecius prie stalo kokie žaidimai turiu kelis bet atrodo kad gali but mažoka norisi apsidrausti, labai lauku Jusu pasiulymu.
O aš kaip tik galvojau kad rožes vienos is pigesniu geliu g.gif

nugis pvz kol uždegsit židinį, kol išsirnksit visus darbuotojus pirmo stalo nebėra , antras lyties spėjimas, dar pasveikinmai ir viskas, prie satalo nedariau daug žaidimų, kažkaip ir neprireikė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaKo @ 2008 08 28, 20:30)
Lutute, Gargzduose salia senuju kapiniu yra geliu parduotuve Virginija, ten vietoj mergaites tau padarys nebrangia puokstele

Ačiū,mieloji,vakar tik gavau žinią,kad pageidavimus apie puokštę turiu susakyt jaunajai,tai ši pareiga nuo manęs kaip ir atkrito bigsmile.gif ,bet kadangi ten dar daug neženotų vyro giminaičių biggrin.gif ,tai ateičiai žinosiu.Ačiū labai drinks_cheers.gif
Papildyta:
Dar, mergaitės,norėjau paklaust,jei kas "ant greičio" gali atsakyt,kada gi tiem piršliam jaunuosius reik sveikint?(Po pietų išvažiuoju)Juk piršlys pas jaunąjį su savo chebra,aš -pas jaunąją,paskui susibėgam,parodomoji programa biggrin.gif ,taip kad prieš išvykstant nežinau ,kur ir įkišt tą sveikinimą. blush2.gif
Gal,sakau,sugrįžus prie to atskiro sveikinimų stalo su visais svečiais...Bet man pačiai atrodo nei šis,nei tas-pusę dienos kartu prasibasčius,ant vakaro sugalvojam sveikint... g.gif
Atsakyti
Tiksliai, o kada pirsliukai turetu pasveikint jaunuosius? Per pirmas vestuves mes pas jaunuosius atlekem, o ten eilute sveikinanciuju stovejo, tai mes prisijungem prie tos eilutes ir susveikinom. O kaip is tikruju yra daroma? Dabar irgi abu jaunieji bus kartu, nereiks atskirai vaziuot.
Atsakyti
QUOTE(Ljn @ 2008 08 29, 00:44)
Bukit geros merginos parasykit kaip užemet svecius prie stalo kokie žaidimai turiu kelis bet atrodo kad gali but mažoka norisi apsidrausti, labai lauku Jusu pasiulymu.
O aš kaip tik galvojau kad rožes vienos is pigesniu geliu g.gif

Prie stalo linksmybėm gali pasirūpint ir muzikantai. Nes pvz man atrodo jeigu dar mes būtume ir kokius žaidimus organizavę, nu jau nebūtų žiūrėjasi, nes ir šiaip labai daug šneki pastovei.
Tad muzikantai leido mūm nors pavalgyt, pravedė vieną žaidimą. Ir prie stalo per abu užsėdimus sugebėjom usdainuot visi gal kokias 4 dainas. O tarpuose tarp jų vėl mes šnekėjm.
Tai nemanau kad reiktų dar ir žaidimais užsimti.
Atsakyti
kaip jus merginos saunuoles thumbup.gif thumbup.gif

o kaskiek laiko jus ten snekat g.gif ta prasme.grizus,uzsedimas ,pasisveikinimas,jaunuju pristatymas,o komendantus ir t.t. is karto rinkt,ar uzvalgius,ir is vis jum muzikantai padejo,gal sake kad tart zodeli g.gif

nepykit,kad daug klausineju,juk pirmas blynas bus blush2.gif
Atsakyti
Mergytes gal turit graziu zodeliu teveliams ka paskaityt vaikus islydint is namu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilimute @ 2008 08 29, 08:56)
kaip jus merginos saunuoles thumbup.gif  thumbup.gif

o kaskiek laiko jus ten snekat g.gif ta prasme.grizus,uzsedimas ,pasisveikinimas,jaunuju pristatymas,o komendantus ir t.t. is karto rinkt,ar uzvalgius,ir is vis jum muzikantai padejo,gal sake kad tart zodeli g.gif

va ir man tas pats rupi, ar pirma pristatom jaunuosius,įteikiam jiems dokumentus ir valgom, paskui komendantų rinkimai, ar vsikas iš karto??? doh.gif
mergaitės,norėjau paklaust,kaip su tuo saldainių buteliu??kokiu principu jį darot??vakar bandžiau su lipnia juosta,bet gal sakyčiau per siaurą nusipirkau, kad man visai nelipo tie saldainiukai,vyras bandė po to apklijavęs popierium butelį klijuot saldainius klijais,bet tada labai jau ilgai užtruks,kol kiekvieną atskirai prilipinsim,tai kaip ten iš tikrųjų darosi??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingosa @ 2008 08 29, 10:19)
ar pirma pristatom jaunuosius,įteikiam jiems dokumentus ir valgom, paskui komendantų rinkimai, ar vsikas iš karto??? doh.gif

Trumpai papasakojat, kur buvot, ką matėt, ką darėt, įteikiat santuokos liudijimą ir vAAAlgyt- juk visi kaip vilkai po tiek bastymosi mirksiukas.gif
O kai jau pavalgo karštą, padavalkos keičia indus, jūs sau tralialiuojat- renkat valdžią ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Ingosa @ 2008 08 29, 10:19)
va ir man tas pats rupi, ar pirma pristatom jaunuosius,įteikiam jiems dokumentus ir valgom, paskui komendantų rinkimai, ar vsikas iš karto??? doh.gif
mergaitės,norėjau paklaust,kaip su tuo saldainių buteliu??kokiu principu jį darot??vakar bandžiau su lipnia juosta,bet gal sakyčiau per siaurą nusipirkau, kad man visai nelipo tie saldainiukai,vyras bandė po to apklijavęs popierium butelį klijuot saldainius klijais,bet tada labai jau ilgai užtruks,kol kiekvieną atskirai prilipinsim,tai kaip ten iš tikrųjų darosi??? blush2.gif

Bent jau as saldainius ant butelio klijavau su lipnia juostele, tik aisku ji buvo plati ax.gif ir kuo puikiausiai saldainiai laikesi thumbup.gif
Atsakyti
Del butelio su saldainiais:
Mes ir bandem su klijais, bet nesilaiko jie. Tai nupirkom siaura dvipuse skaidre lipnia juosta. Pradejom nuo apacios. Priklijuoji viena juostele aplink buteli, pridedi saldainiuku ir t.t. Labai gerai ir tvirtai laikosi...
05.09 mes pirsliausim, tai po vestuviu idesiu visos atributikos nuotraukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dydy88 @ 2008 08 29, 10:17)
Mergytes gal turit graziu zodeliu teveliams ka paskaityt vaikus islydint is namu. blush2.gif

Nu čia toks ...graudokokas unsure.gif

Apsivilko dukra suknią baltą
Ir prigludo prie rankų tavų
Tu staiga pajutai,
Kaip bus šalta
Kai išeis ji iš tavo namų.

Ji prigludo taip švelniai kaip gali
Prisiglaust tik dukra prie mamos
Tu nesuk savo žvilgsnio į šalį
Ir neslėpki blakstienų rasos

Palinkėkit ir Jūs savo sūnui
daug drąsos nelengvam kelyje
Tegu visad laimingas jis būna
Su gyvenimo savo drauge.

Palinkėkite,brangūs tėveliai
Kuo gražiausio gyvenimo jiems
Tegu būna tiesus jųjų kelias
Ir laimingas tebūna abiems

Arba toks trumpas:

Tegul eina vaikai,
Tegu blaškosi,ieško ir klysta.
Juk būna daug neramiau,
kai žvelgi į beprasmę jaunystę.
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 08 29, 10:25)
Trumpai papasakojat, kur buvot, ką matėt, ką darėt, įteikiat santuokos liudijimą ir vAAAlgyt- juk visi kaip vilkai po tiek bastymosi  mirksiukas.gif
O kai jau pavalgo karštą, padavalkos keičia indus, jūs sau tralialiuojat- renkat valdžią ir t.t.

oi tu saunuole musu mirksiukas.gif oro_buckis.gif aciu tau uz paaiskinimus thumbup.gif
Atsakyti