Mes rinkomės puokste is katalogo ten žiedelia tokie mažiukai ir ta puokstyte tokia labai kuklu tie žiedeliai eina vienas prie kito toks kaip kamuoliukas daukur mačiau pas jaunasias kitos dar deda karoliukas ar dar kokius papuosimus nes mano pacios vestuvine puokste buvo is 25 roziu žiedeliu juos dejo i mikrafona vadinama ten oaze buvo slapia tai nebuvo man ji sunki ta puokšte, aisku jai darant tokios didelem gavom ilgais kotais tai jau jo butu ka vilt per vestuves.
mergaites, turiu klausimeli, o kur jus gavot ziedlapiu barstymui? ar galima juos tarkim nusipirkus pries pora dienu islaikyti kaip nors sviezius iki vestuviu dienos? ir dar, kaip geriau daryti, ar barstyti juos jauniesiem isejus is metrikacijos skyriaus ar is baznycios? man graziau gal is baznycios isejus, bet pirmiau jaunieji susituoks metrikacijos skyriuj.
SOS... kur kaune galima rasti surakinamu sirdeliu??? bazese lyg ir nera... bent jau neradau...
beje, gal kartais kur matete nedideliu maiseliu be reklamos saldainiams sudeti? patiko mintis kiekvienam sveciui po maiseli su atvirute, ant kurios jaunuju foto ir viduje kokie zodziai... bet maiseliu nerandam...
beje, gal kartais kur matete nedideliu maiseliu be reklamos saldainiams sudeti? patiko mintis kiekvienam sveciui po maiseli su atvirute, ant kurios jaunuju foto ir viduje kokie zodziai... bet maiseliu nerandam...
aš surakinamas širdeles pirkau bazėje,10 sandėly, prie isėjimo ten yra beveik visai, tai moteriškė turėjo ir pasagėlę su širdelėm, ir du balandžiai laikantys širdeles, ir dar ten visokio gėrio...
QUOTE(Kristask @ 2008 08 27, 21:54)
Merginos, nezinau kurioj temoj buvaiu radus zodzius kriksto tevams sveikint jauniesiems... dabar kai reikia tai neberandu uzsimusdama, gal juska turit?
Brangus krikštasūni,
laikydama ant rankų tave dar kūdikį, patikėjau Dievo malonei, o šiandien, svarbiausią tavo gyvenimo dieną, irgi meldžiu dangaus laimės tau, tavo žmonai ir būsimiems vaikams, iš visos širdies linkiu, kad abu įstengtumėte atsilaikyti prieš visas gyvenimo negandas ir atsispirti pagundoms, linkiu nepamiršti, kad auksas ir sidabras - tikrai graži pora, bet dar gražesnė meilė ir dora.
Va tokius esu išsisaugojusi
QUOTE(Ljn @ 2008 08 27, 22:45)
As nesiau graviruoti Hiper maximoje ten isgarviravo vardus ant taurės ir data tauriu apacioje mokejau 40lt man tik viena smulkmena nepatiko kad datos šrifto dydus buvo mažesnis nei raidžiu bat ka jau isgarviruota vardus tai labai isgarviravo, as pasidomesiu nes mums vestuviu metiniu proga puseserė dovanojo tautes su svarovsio akutem ir labai jau gražiai buvo isgarviruota tik vardu inicijalai sirdele ir data nu gražis katu katu dar nese i dizaino studija papuosti tai man jos tokios garžios. paklausiu kur ir kiek mokejo
Labukas, bus didelis aciu, lauksiu ziniu
QUOTE(Ingosa @ 2008 08 28, 09:31)
aš surakinamas širdeles pirkau bazėje,10 sandėly, prie isėjimo ten yra beveik visai, tai moteriškė turėjo ir pasagėlę su širdelėm, ir du balandžiai laikantys širdeles, ir dar ten visokio gėrio...
aciu labai
Labas,mielos svočiutės.Atrodo,Inginai reikia smulkmenėlių vestuvėms-jų yra ne tik bazėj,yra ir senamiesty,Vilniaus gatvėj suvenyrų parduotuvėlėj,einant nuo Laisvės al-po kaire puse.Ten rasi ne tik surakinamų širdelių(apie 20lt),bet ir molinių medalių komendantams,muzikantams ir t.t-žodžiu,daug visokių vestuvinių smulkmenų.
O dėl taurių graviravimo Hyper Maxėj tai galiu tik daug antireklamos jiem duot-taip,du trumpi vardai ir vestuvių data-40lt.Bet jau padarė... ,šeštadienį vestuvės-labai tikiuosi,kad tų taurių niekas nenagrinės.Vardai drebančia ranka užrašyti,linijos nelygios,spoksojau išsižiojus,kai padavė,kol išlemenau"kaip negražu..."
Tai man staigiai buvo išaiškinta,kad tai -rankų darbas,kad man tik vienai negražu ,o jie turi darbo 3 metam į priekį ir kitą kartą,prašom ponia,darytis kitur.Dar pridėjo,kad jam tai visai nesvarbu...Žodžiu,kaip dėjo,tai iš peties.Nuotaika buvo sugadinta visai dienai Taip kad tikrai nerekomenduoju kreiptis į tokius chamus,kurie dar ir darbą prastai atlieka...
O dėl taurių graviravimo Hyper Maxėj tai galiu tik daug antireklamos jiem duot-taip,du trumpi vardai ir vestuvių data-40lt.Bet jau padarė... ,šeštadienį vestuvės-labai tikiuosi,kad tų taurių niekas nenagrinės.Vardai drebančia ranka užrašyti,linijos nelygios,spoksojau išsižiojus,kai padavė,kol išlemenau"kaip negražu..."
Tai man staigiai buvo išaiškinta,kad tai -rankų darbas,kad man tik vienai negražu ,o jie turi darbo 3 metam į priekį ir kitą kartą,prašom ponia,darytis kitur.Dar pridėjo,kad jam tai visai nesvarbu...Žodžiu,kaip dėjo,tai iš peties.Nuotaika buvo sugadinta visai dienai Taip kad tikrai nerekomenduoju kreiptis į tokius chamus,kurie dar ir darbą prastai atlieka...
QUOTE(lututė @ 2008 08 28, 11:23)
Labas,mielos svočiutės.Atrodo,Inginai reikia smulkmenėlių vestuvėms-jų yra ne tik bazėj,yra ir senamiesty,Vilniaus gatvėj suvenyrų parduotuvėlėj,einant nuo Laisvės al-po kaire puse.Ten rasi ne tik surakinamų širdelių(apie 20lt),bet ir molinių medalių komendantams,muzikantams ir t.t-žodžiu,daug visokių vestuvinių smulkmenų.
Labai aciu,kad apsvietet, tai tikrai jau ten nenesiu, o tai kur dabar nunest
dar prieš porą metų esu graviravusi Ožeškienės g.,dabar ten priešais kitoje gatvės pusėje vestuvinių rūbų salonas berods, tai ten kartu ir juvelyrinių dirbinių taisykla, ten ir graviravo man ne sykį,ir dabar pati ketinu ten prazonduot,ar dar veikia,nes irgi reikia graverio paslaugų.
QUOTE(Mažė @ 2008 08 26, 14:59)
Tik iškilo klausimas iš kur jūs traukiate žodžius visus, pvz. išlydint iš namų, susėdus prie stalo ir t.t.
Aš tai visus sakiau kaip sakant... iš galvos. Negaliu pakęsti "nusaldintų" eilėraščių ir graudulingų tekstų
QUOTE(Ingosa @ 2008 08 26, 15:09)
o man va toks klausimėlis iškilo - visi popieriniai "gaminiai" pas mane kol kas grynai kabo-jaunųjų diplomai, įsipareigojimai viens kitam, visi tie piršlių įsakymai ir patarimai jauniesiems ir t.t. - kaip juos pateikti???pasidaryt pasidariau, bet tiesiog imt ir perskaityt visa tai??bet ar nenuobodu?? galvoju, jei ir perskaityt, tai kokiuose tarpuose ir tada kuom užbaigt tokį ale monologą, kad būtų išbaigtas reikalas???
Mes visus šituos "prikolus" sumaketavom ant vieno didelio sienlaikraščio ir pakabinom salėj. Paskui jaunieji gražiai susirišo ir išsivežė namo.
neįsivaizduoju kaip kitos randa laiko viskam perskaityti Mes prie stalo sėdom gal apie pusę aštuonių, tai suspėjom pirmam užsėdimui tą privalomąją dalį padaryt (liudijimas, namų židinys, sveikinimai ir rašytiniai svečių patarimai vedybiniam gyvenimui arba palinkėjimai), paskui vienas toks kaip ir žaidimas, jaunųjų valsas ir karti (su širdute), tada dviliktos valandos "navarotai" ir žaidimas svečiams buvo jau po dvyliktos.
Visi svečiai džiaugėsi tuom, kad neperkrauta programa buvo (t.y. supraskit kad neprivertėm jų klausytis mūsų visą vakarą ) ir kad nevertėm kiekvienam atsistojus kalbėti
QUOTE(laumi @ 2008 08 27, 22:53)
Dar nesugalvoju nieko ypatingo nuotakos islydejimui is namu...
aš irgi sėdėjau savo tėvams ant kelių, bet tai buvo prieš 13 metų....gražus dalykas, bet gal jau atgyvena? iš kitos pusės - kiek susidarė nuomonė skaitant SM, tai labai skiriasi "atgyvena" nuo "naujovės" pagal tai, kuriams Lietuvos krašte gyveni, taip kad čia toks suktas dalykėlis...bet kokiu atveju - aš nedarysiu. Mes teiksime tėvams gėles paprasčiausiai ir viskas sakydami maždaug:"Brangi ...vardas..... mamyte, Šiandieną gėles tau po kojų dedu ne viena, o su savo išrinktuoju ....vardas... Pamilk jį taip, kaip myli mane
jaunoji mamai teikia gėlę
Brangi ....vardas... mamyte, Šias gėles aš tau nuskyniau su savo išrinktąja ...vardas..., pamilk būsimą martelę kaip savo tikrąją dukrelę
jaunasis mamai teikia gėlę
Brangūs tėčiai, Nedūmokite ir neliūdėkite. Gerai išauginta dukrelė tebus puiki martelė, gražus ir išauklėtas sūnelis tebus puikius žentelis
Jaunieji teikia gėles tėčiams"
nu kažkas tai tokio, nes irgi nieko gero nesugalvoju....o gal sumastysim abi ka nors dvi galvos geriau nei viena
QUOTE(Ljn @ 2008 08 27, 23:05)
Sakykit svočiukės kiek jums kainuos puokštė nes va siandien buvau užsisakyti su jaunaja tai man puokštė kainuos 100lt........... roziu žiedu bus kokia 20-22vnt
turiu gėlių parduotuvę , tai galiu pasakyti tik tiek, kad paskutiniu metu laaaabai subrangusios gėlės ir nebėra taip lengva gauti gražias rožes pigiau nei 5 Lt, o jei jų 20, tai be jokios žalumos, be nieko, tik plikos rožės, susidaro 100..... išeitis viena - rinktis kitas gėles....
QUOTE(libaja @ 2008 08 27, 23:21)
Nesąmonė. Tai nesakyk, kad liudininkės puokštė. Automatiškai dvigubina kainą. Ir dar pagalvok, koks bus svoris tų 20 rožių
Mano jaunosios puokštė kainavo 80, buvo kelios kreminės rožytės, frezijos ir austomos baltos, o aš ir pamergės darėmės tokius skėčiukus. Jie buvo po 25 Lt.
Mano jaunosios puokštė kainavo 80, buvo kelios kreminės rožytės, frezijos ir austomos baltos, o aš ir pamergės darėmės tokius skėčiukus. Jie buvo po 25 Lt.
kaži, kokie ten tie skėtukai? ne tokie kartais ?
Papildyta:
o gal kažkas tokio?