Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai- VIII

QUOTE(Linele179 @ 2008 10 10, 12:48)
Sėkmės tau 4u.gif Lauksim pasakojimo, kaip sekėsi blush2.gif

Aciu! jei atvirai, jaudulys jau atlego, kai viskas supakuota, beliko i masina susideti, tai ramiau paliko.Labiausiai suzavejo, kai pasiemiau sivakar papuostas jaunuju taures, kazkas nerealaus thumbup.gif Reikes nufotkinti ir pabandyti paskui ikelti cia parodyt, gal kam nors dar patiks mirksiukas.gif Butinai papsakosiu kita savaite, kaip viskas praejo, bet jau is anksto galiu padekoti uz mintis, be jusu pagalbos buciau tikrai nepasiruosus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilimute @ 2008 10 09, 11:19)
http://keep4u.ru/ful...5d537345dee/jpg

nagi paziurekim kas cia gavos g.gif
Papildyta:
lyg ir gavos bigsmile.gif

tik spalvos nelabai matos,ten ruzavos,gelsvos saldaines blush2.gif  thumbup.gif
Papildyta:

aciu aciu mirksiukas.gif biski kitaip padariau,bet pasimokinsiu thumbup.gif  lotuliukas.gif

visai saunei gavosi ideti foto. ir saldainukai gerai atrodo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(evesunny @ 2008 10 10, 10:13)
Saunu kad nauju nariu musu gretose  4u.gif vis daugiau. Ovisai nieko ideja buti Kaledu senelis ir snieguole biggrin.gif
Papildyta:
Ideja tai gal ir nieko, beeeeet teks kazkaip subtiliai ta kaledine tema iterpti, kad neatrodytu kvailai, kaip vaiku darzelyje  ax.gif

Gal netycia cia lankosi daugiau pirslieniu, kurioms teks/teko tokiu metu laiku pirsliauti?  g.gif

biggrin.gif as tai jaunuojo buvau per naujus, o vesti neteko
Papildyta:
QUOTE(Daiva St. @ 2008 10 10, 21:27)
Aciu! jei atvirai, jaudulys jau atlego, kai viskas supakuota, beliko i masina susideti, tai ramiau paliko.Labiausiai suzavejo, kai pasiemiau sivakar papuostas jaunuju taures, kazkas nerealaus thumbup.gif Reikes nufotkinti ir pabandyti paskui ikelti cia parodyt, gal kam nors dar patiks mirksiukas.gif Butinai papsakosiu kita savaite, kaip viskas praejo, bet jau is anksto galiu padekoti uz mintis, be jusu pagalbos buciau tikrai nepasiruosus wub.gif

4u.gif stiprybes, kantrybes ir viskas busokei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(evesunny @ 2008 10 10, 10:13)
Gal netycia cia lankosi daugiau pirslieniu, kurioms teks/teko tokiu metu laiku pirsliauti?  g.gif

Lankosi. Netyčia cool.gif 2001- 12- 29 rolleyes.gif
Svarbiausia tokiu metu- pasirūpinti traktoriumi, kuris po beprotiškai fantastiškos snieguotos nakties nuvalytų nuo kelio sniego kalnus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 10 12, 21:01)
Lankosi. Netyčia  cool.gif  2001- 12- 29  rolleyes.gif
Svarbiausia tokiu metu- pasirūpinti traktoriumi, kuris po beprotiškai fantastiškos snieguotos nakties nuvalytų nuo kelio sniego kalnus  mirksiukas.gif

Sveika, pražuvėle. Man atrodo nepasakojai, kaip sekėsi svočiauti už jievrus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 10 12, 21:27)
Sveika, pražuvėle. Man atrodo nepasakojai, kaip sekėsi svočiauti už jievrus  mirksiukas.gif

Taip taip. o mes taip laukiam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 10 12, 21:01)
Lankosi. Netyčia  cool.gif  2001- 12- 29  rolleyes.gif
Svarbiausia tokiu metu- pasirūpinti traktoriumi, kuris po beprotiškai fantastiškos snieguotos nakties nuvalytų nuo kelio sniego kalnus  mirksiukas.gif

Traktoriaus sakai g.gif nu nezinau nezianu, kai lietuviskos ziemos tokios, jauciu kad geriau laiviuka koki ar minimum kaliosiukus visiems rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri turit kočėlo instrukciją netyčia ax.gif 4u.gif Būkit geros, jei turit, atsiųskit, jei negaila, man į až 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linele179 @ 2008 10 13, 16:22)
Merginos, gal kuri turit kočėlo instrukciją netyčia ax.gif  4u.gif Būkit geros, jei turit, atsiųskit, jei negaila, man į až 4u.gif

man irgi reik kocelo instrukcijos busiu dekinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Na pagaliau ir as jau po visko thumbup.gif, taigi aprasysiu kaip praejo vestuves.
As labai jaudinausi ir isvis kol nuvaziavome i vieta, autostradoje abu su vyru mokemes zodzius drebanciais balsais, kad maziau reiketu ziureti i lapus ir skaityti kaip pirmokeliams blush2.gif Bet vistiek neisvengem klaidu per atsisveikinimo ceremonija, man isvis taip drebejo balsas, r raides nebeistariau doh.gif Taigi pradzioje jaunieji mus isventino i pirslius, paskui pristateme svita (buvo 5 poros) ir jaunoji isege gelyte jaunikiui i atlapa (jetus, va tai tau, net dabar dar ne viska pamenu doh.gif ) Tada daviau uzduociu svitai: pabroliai turejo sudeti jaunosios varda is popieriniu raidziu, o pamerges pasirase ant jaunosios batelio pado (beje, paskui pamirsau paziureti, kieno gi vardai labiausiai nusitryne schmoll.gif ) Tada uzkandome ir pradejome atsisveikinimo ceremonija, po kurios vaziavome i baznycia.Masinu nepuoseme, nors del to labai gailejausi, kad nesiemiau iniciatyvos: sake, bus papuosta, o kai isejome i lauka, gavosi tikras "balaganas" g.gif
Baznycioje ceremonija buvo labai grazi, taip sujaudino mergaiciu choras, kad apsiverkiau blush2.gif Po jos jaunuju lauke staigmena: jiems nezinant, mes buvome uzsake balandzius, kuriuos paleido.Gereme sampana, saldainiu nedariau su jaunuju foto, bet manau ir nereikejo, nes ir taip buvau per daug pasiruosusi, puse nepanaudojau tongue.gif
Tada vykome i fotostudija, paskui i gamta.Pakeliui sustojome degalineje (pabroliui pritruko degalu, tai isnaudojau proga ir liepiau jauniesiems ten nusipirkti ko nors pirmajai nakciai;jie issirinko Rafaelo).Kai buvome dvare, jaunasis nese jaunaja per tilta, paskui jie mete i vandeni akmenelius su seimynines laimes receptu: netikusius mete i vandeni, o kitus pasiliko sau relikvijai; paskui uzrakino savo vardus sirdeleje ir mete i vandeni, o raktus i kita puse, i giliausia vieta, kad niekas neatrakintu.Paskui uzkandome ir norejau suzaisti zaidima "Agrastai-braskes", bet palikau masinoje lapelius doh.gif ir pamateme, kad laiko nebera, skubejome atgal(nes buvome isvaziave uz 40km).
Uzsedimas buvo netradicinis, man labai patiko: lauke susirinko visi sveciai, buvo pastatytas manekenas kaip jaunoji o jaunikis us pirsleliais mus kalbino.Idaviau jaunuju pasa, netikru euru(valgomu), buteliu su etiketem, makaronus is karoliu.Galiausiai ileido, neikyriai kankino thumbup.gif
kelias minutes daviau svitai apsitvarkyti ir prasidejo sveciu sveikinimai, paskui sedome uz stalo. Galiu pasiguosti, kad su muzikantais pradzioje visai neradome kalbos: nors daviau ir scenariju jiems, kad zinotu kas po ko, tai matyt isizeide, nes prie stalo isvis tylejo, pagrodavo tik kai paprasydavau garsiai unsure.gif Svarbiausia, sveciai negere ir galima sakyti net nebuvo isalke, tai as kokias 2 valandas turejau suktis kaip reikiant, jau buvau issigandusi, kad jei taip visas dvi dienas, sakutes bus verysad.gif Pirslys pristate liudijima,paleidome falsifikata ir visi tylomis snibzdejosi,o mes prunksteme patylomis tongue.gif Ale visi tokie kulturingi,bijojo sakyti,tik kumsciojo kaimyno pasone,kol viena pamerge isdriso paklausti,ar cia klaida,ar tikrai jaunikis pasieme jaunosios pavarde:super Dainavome ilgiausiu metu,padovanojau isgraviruotas taures.tada teveliai padovanojo seimos zidini, tare sveikinimo zodzius. va paskui viena ponia ikiso trigrasi ir paprase karti karti unsure.gif Man ir kojos perlinko, galvojau, jeigu visi prades man scenariju maisyti?bet nieko, tik ji viena ir isikiso ne laiku ir ne vietoje. Smagiai buvo su karti karti: jaunieji pasake, kad nemoka, mes su brangiuoju pasakeme, kad geriausiai moka pirmoji pora, tada muzikantai paprase visu poru parodyti pavyzdi ir galiausiai jaunieji pasibuciavo.
Pasiskirsteme pareigas (visi susizavejo tortu thumbup.gif ir savo pasizadejimais jauniesiems), issirinkome valdzia (labai patiko antpeciai komendantams su stikliukais) ir ejome sokiui.jauniesiemes sokant pirmaji soki, aplinkui visi pute muilo burbulus, o pirslys mete juostas, man sakant zodzius( na, balta- tyrumas, istikimybe, saugokit ja, ir .t.t).
Galiu pasakyti, kad daugiau prie stalo ir nebevadinome sveciu, kitas scenarijaus dalis dariau sokiu saleje ir visiems tai patiko.Iteikiau midaus gerima (gal 30 dienu po vestuviu gertu ir ju kunai labiau suliptu smile.gif ), spec.pirsliu dovana (bilietelius i Vilniu), seimos banka.Paskui rinkome vardus vaikams, iteikiau dovanele nuo vaikucio ir perskaiciau laiska gandrui bei atsakyma nuo jo. paskui teveliai pasidalino pareigas (kas bus aukle, kas dovanos ratus ir gesins jaunuju aistra).
24 valanda padariau zvakuciu taka ir fakelu sirdi, leidome dangaus zibintus (kuom beje kiti nebuvo patenkinti, nes bijojo, kad neuzsidegtu medziai verysad.gif )
Tada nusegem vainikeli, atidaviau pavarde jaunosios teveliui, uzrisau skarele, prijuoste, o jaunikiui juokinga kepure thumbup.gif Einant miegoti isteikiau dovana pirmajai nakciai.
Antra diena valgeme suri, jaunieji dalinosi darbais(plesydami ramune), rinko centus is ryziu ir thumbup.gif iteikiau jiems diplomus.Galiausiai apdovanojau visus svecius.
Sorry, kad taip issipleciau, tikriausiai jums atsibodo ir skaityti.Dar noriu pridurti, kad zaidima suzaidziau tik viena, nebebuvo laiko ir isvis daug medziagos liko.maloniausia tai, jog visi dekojo ir visiems patiko.tai tiek, jei kas patiko, klauskite, padesiu.
Atsakyti
QUOTE(Daiva St. @ 2008 10 14, 14:41)
Sveikutes,
Na pagaliau ir as jau po visko thumbup.gif, taigi aprasysiu kaip praejo vestuves.
As labai jaudinausi ir isvis kol nuvaziavome i vieta, autostradoje abu su vyru mokemes zodzius drebanciais balsais, kad maziau reiketu ziureti i lapus ir skaityti kaip pirmokeliams blush2.gif Bet vistiek neisvengem klaidu per atsisveikinimo ceremonija, man isvis taip drebejo balsas, r raides nebeistariau doh.gif Taigi pradzioje jaunieji mus isventino i pirslius, paskui pristateme svita (buvo 5 poros) ir jaunoji isege gelyte jaunikiui i atlapa (jetus, va tai tau, net dabar dar ne viska pamenu doh.gif ) Tada daviau uzduociu svitai: pabroliai turejo sudeti jaunosios varda is popieriniu raidziu, o pamerges pasirase ant jaunosios batelio pado (beje, paskui pamirsau paziureti, kieno gi vardai labiausiai nusitryne schmoll.gif ) Tada uzkandome ir pradejome atsisveikinimo ceremonija, po kurios vaziavome i baznycia.Masinu nepuoseme, nors del to labai gailejausi, kad nesiemiau iniciatyvos: sake, bus papuosta, o kai isejome i lauka, gavosi tikras "balaganas" g.gif
Baznycioje ceremonija buvo labai grazi, taip sujaudino mergaiciu choras, kad apsiverkiau blush2.gif Po jos jaunuju lauke staigmena: jiems nezinant, mes buvome uzsake balandzius, kuriuos paleido.Gereme sampana, saldainiu nedariau su jaunuju foto, bet manau ir nereikejo, nes ir taip buvau per daug pasiruosusi, puse nepanaudojau tongue.gif

Tada vykome i fotostudija, paskui i gamta.Pakeliui sustojome degalineje (pabroliui pritruko degalu, tai isnaudojau proga ir liepiau jauniesiems ten nusipirkti ko nors pirmajai nakciai;jie issirinko Rafaelo).Kai buvome dvare, jaunasis nese jaunaja per tilta, paskui jie mete i vandeni akmenelius su seimynines laimes receptu: netikusius mete i vandeni, o kitus pasiliko sau relikvijai; paskui uzrakino savo vardus sirdeleje ir mete i vandeni, o raktus i kita puse, i giliausia vieta, kad niekas neatrakintu.Paskui uzkandome ir norejau suzaisti zaidima "Agrastai-braskes", bet palikau masinoje lapelius doh.gif  ir pamateme, kad laiko nebera, skubejome atgal(nes buvome isvaziave uz 40km).
Uzsedimas buvo netradicinis, man labai patiko: lauke susirinko visi sveciai, buvo pastatytas manekenas kaip jaunoji o jaunikis us pirsleliais mus kalbino.Idaviau jaunuju pasa, netikru euru(valgomu), buteliu su etiketem, makaronus is karoliu.Galiausiai ileido, neikyriai kankino thumbup.gif
kelias minutes daviau svitai apsitvarkyti ir prasidejo sveciu sveikinimai, paskui sedome uz stalo. Galiu pasiguosti, kad su muzikantais pradzioje visai neradome kalbos: nors daviau ir scenariju jiems, kad zinotu kas po ko, tai matyt isizeide, nes prie stalo isvis tylejo, pagrodavo tik kai paprasydavau garsiai unsure.gif  Svarbiausia, sveciai negere ir galima sakyti net nebuvo isalke, tai as kokias 2 valandas turejau suktis kaip reikiant, jau buvau issigandusi, kad jei taip visas dvi dienas, sakutes bus verysad.gif Pirslys pristate liudijima,paleidome falsifikata ir visi tylomis snibzdejosi,o mes prunksteme patylomis tongue.gif Ale visi tokie kulturingi,bijojo sakyti,tik kumsciojo kaimyno pasone,kol viena pamerge isdriso paklausti,ar cia klaida,ar tikrai jaunikis pasieme jaunosios pavarde:super Dainavome ilgiausiu metu,padovanojau isgraviruotas taures.tada teveliai padovanojo seimos zidini, tare sveikinimo zodzius. va paskui viena ponia ikiso trigrasi ir paprase karti karti unsure.gif Man ir kojos perlinko, galvojau, jeigu visi prades man scenariju maisyti?bet nieko, tik ji viena ir isikiso ne laiku ir ne vietoje. Smagiai buvo su karti karti: jaunieji pasake, kad nemoka, mes su brangiuoju pasakeme, kad geriausiai moka pirmoji pora, tada muzikantai paprase visu poru parodyti pavyzdi ir galiausiai jaunieji pasibuciavo.
Pasiskirsteme pareigas (visi susizavejo tortu thumbup.gif ir savo pasizadejimais jauniesiems), issirinkome valdzia (labai patiko antpeciai komendantams su stikliukais) ir ejome sokiui.jauniesiemes sokant pirmaji soki, aplinkui visi pute muilo burbulus, o pirslys mete juostas, man sakant zodzius( na, balta- tyrumas, istikimybe, saugokit ja, ir .t.t).
Galiu pasakyti, kad daugiau prie stalo ir nebevadinome sveciu, kitas scenarijaus dalis dariau sokiu saleje ir visiems tai patiko.Iteikiau midaus gerima (gal 30 dienu po vestuviu gertu ir ju kunai labiau suliptu smile.gif ), spec.pirsliu dovana (bilietelius i Vilniu), seimos banka.Paskui rinkome vardus vaikams, iteikiau dovanele nuo vaikucio ir perskaiciau laiska gandrui bei atsakyma nuo jo. paskui teveliai pasidalino pareigas (kas bus aukle, kas dovanos ratus ir gesins jaunuju aistra).
24 valanda padariau zvakuciu taka ir fakelu sirdi, leidome dangaus zibintus (kuom beje kiti nebuvo patenkinti, nes bijojo, kad neuzsidegtu medziai verysad.gif )
Tada nusegem vainikeli, atidaviau pavarde jaunosios teveliui, uzrisau skarele, prijuoste, o jaunikiui juokinga kepure thumbup.gif  Einant miegoti isteikiau dovana pirmajai nakciai.
Antra diena valgeme suri, jaunieji dalinosi darbais(plesydami ramune), rinko centus is ryziu ir thumbup.gif  iteikiau jiems diplomus.Galiausiai apdovanojau visus svecius.
Sorry, kad taip issipleciau, tikriausiai jums atsibodo ir skaityti.Dar noriu pridurti, kad zaidima suzaidziau tik viena, nebebuvo laiko ir isvis daug medziagos liko.maloniausia tai, jog visi dekojo ir visiems patiko.tai tiek, jei kas patiko, klauskite, padesiu.

Grazu ir smagu bigsmile.gif

O kokias dovaneles dovanojote sveciams?
Atsakyti
Pamirsau dar karta padekoti visoms svociutems, cia pasidalinusioms savo mintimis mirksiukas.gif ACIU!!!!! 4u.gif Be jusu niekaip nebuciau issivertusi, kur as su mazu vaiku buciau davusis po bibliotekas? Ne be reikalo mano brolis megsta sakyti-visagalis internetas thumbup.gif Sekmes visoms.O as negaliu atsidziaugti laisvomis popietemis ir apskritai atsiradusiu laisvu laiku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dovven @ 2008 10 14, 14:52)
Grazu ir smagu bigsmile.gif

O kokias dovaneles dovanojote sveciams?

Aciu mirksiukas.gif Dovaneles ekspromtu sugalvojau, nenorejau temptis viso maiso suvenyru namo (kurie atliko nezaidus zaidimu) rolleyes.gif Taigi tiesiog traukiau ir staiga sugalvodavau: pvz., didziausiam rukoriui-pelenine, seksualiausiai pamergei- rankinuka krutine (gavau labdaroje nauja su etikete, super, kiek jis ovaciju susilauke thumbup.gif ), pirslio padejejoms sex stringus,meiles ministrui- aliejini prieskoniu buteli sirdies formos, komendantams alaus atidarytuva-magnetuka ant saldytuvo (beje, tik vienam, nes kitas visai neatliko pareigu tai "pasilazdavojimui" turejau ziaslinius protezus ir pasakiau, kad gauna situos, jeigu negeria ir kitiems nepilsto, tegu nors pavalgo biggrin.gif ) ir t.t. Uz sia -apdovanojimu - dali sulaukiau daugiausia padeku, visiems smagu parsinesti namo kokia faina smulkme, o ne atsibodusi medali (atkartojau sveciu zodzius).
Atsakyti