Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai- VIII

QUOTE(temba @ 2008 10 08, 09:24)
Labas rytas visoms besiruošiančioms ir šiaip skaitinėjančioms.
Saldainių popierukus dariau pati CorelDraw programele. Juose reikia pakeisti nuotraukas ir užrašus, jeigu kuri turit, ar dirbat su šia programėle, galiu duoti darbinį failiuką.
Daiva pakabuka ant duru dariau pati. Darbas pas mane susijęs su maketavimu wink.gif Jeigu nori, galiu perleisti, kitam kartui vistiek jau darysiu naują. O apsipirkimą dariau grįžtant iš gamtos. Paskui tuos pirkinius tiesiog sudejom į mašiną, per šurmulį niekas net nepastebėjo, kad jie dingo smile.gif, o tada juos sudėjau į krepšelį skirtą palydėjimui nakčiai. Kai viską vardini, ką įdėjot jų pirmos nakties pagrąžinimui, pasakai pabaigoj, kad dar jaunieji ir apsipirko ir vat ką jie nusipirko, taip pat įdedi. Dar gali papasakot, kaip jie aiškino, kodel tuos butent daiktus pirko. Sėkmės wink.gif

Labutis,
jei tik nebusiu nekukli, aisku, kad noriu to pakabuko 4u.gif Atsiuskite jei galite man pastu: daivastasaitiene@yahoo.com ACIU mirksiukas.gif
P.S.Jei ka, galiu ir susimoket ax.gif
Atsakyti
Labai acciu tembai!!!! 4u.gif
Atsakyti
http://keep4u.ru/ful...5d537345dee/jpg

nagi paziurekim kas cia gavos g.gif
Papildyta:
lyg ir gavos bigsmile.gif

tik spalvos nelabai matos,ten ruzavos,gelsvos saldaines blush2.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(loretita2 @ 2008 10 08, 21:43)
biggrin.gif mane ismoke , dabar tave pamokysiu. eini cia http://keep4u.ru/, pasirenki nuotrauka, poto spaudi zagruzit, poto 3numeri nukopini  ir atkopini cia i atsakyma

aciu aciu mirksiukas.gif biski kitaip padariau,bet pasimokinsiu thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ar galite patarti kaip ten su stalo uzsedimu? Kazin ka reikes sakyti? Ispirkai turesiu butelius su spec.etiketemis ir jaunajai karolius padariau is makaronu biggrin.gif Bet man vis atrodo, kad negana g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva St. @ 2008 10 09, 17:16)
Ar galite patarti kaip ten su stalo uzsedimu? Kazin ka reikes sakyti? Ispirkai turesiu butelius su spec.etiketemis ir jaunajai karolius padariau is makaronu biggrin.gif Bet man vis atrodo, kad negana g.gif

tai kaip ir kiekvienam scenarijuj: na kas cia dabar sedi,kas cia per jaunieji,parodykit savo liudijimus ir t.t. netikra veseilia,tai gal tarkimes siulom.....nu vienu zodziu improvizuok,kalbekit abu su pirsliu,priklauso nuo uzsedeju,mano tai nebuvo stipriai pasiruose,greit mes juos nuvarem mirksiukas.gif gali nupirkt valgomu pinigu,yra ir litai ,ir centai tipo,is saldainiu viena dideli padaryk saldaini mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilimute @ 2008 10 09, 18:52)
tai kaip ir kiekvienam scenarijuj: na kas cia dabar sedi,kas cia per jaunieji,parodykit savo liudijimus ir t.t. netikra veseilia,tai gal tarkimes siulom.....nu vienu zodziu improvizuok,kalbekit abu su pirsliu,priklauso nuo uzsedeju,mano tai nebuvo stipriai pasiruose,greit mes juos nuvarem mirksiukas.gif gali nupirkt valgomu pinigu,yra ir litai ,ir centai tipo,is saldainiu viena dideli padaryk saldaini mirksiukas.gif

ACIU!!! mirksiukas.gif Iskart isidejau popierinius eurus smile.gif jau noriu, kad greiciau praeitu viskas, nes atsibodo ruostis ir jaudintis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva St. @ 2008 10 09, 17:16)

Aš dar padarysiu jaunūjų pasą, kur bus ant jo užklijuota jaunųjų nuotrauka ir ištrauksiu iš po jau nųjų lėkščių jį. Žodžiai jame:
Tvirti organai mūs krašto
Pasirašė šitą raštą,
Kad jauniesiams kelią duotų
Kad juos iš bėdų vaduotų.
Kad galėtų net vieni
Sėst kur nori spakaini
O pirmiausiai tai už stalo
pasodinti juos privalo
Išvežėme juos vaikais
Parsivežėm žmonėm rimtais
Buvo jis ir ji viena
O dabar (pavardė) šeima.
Atsakyti

Saunu kad nauju nariu musu gretose 4u.gif vis daugiau. Ovisai nieko ideja buti Kaledu senelis ir snieguole biggrin.gif
Papildyta:

Ideja tai gal ir nieko, beeeeet teks kazkaip subtiliai ta kaledine tema iterpti, kad neatrodytu kvailai, kaip vaiku darzelyje ax.gif

Gal netycia cia lankosi daugiau pirslieniu, kurioms teks/teko tokiu metu laiku pirsliauti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linele179 @ 2008 10 09, 20:51)
Aš dar padarysiu jaunūjų pasą, kur bus ant jo užklijuota jaunųjų nuotrauka ir ištrauksiu iš po jau nųjų lėkščių jį. Žodžiai jame:
Tvirti organai mūs krašto
Pasirašė šitą raštą,
Kad jauniesiams kelią duotų
Kad juos iš bėdų vaduotų.
Kad galėtų net vieni
Sėst kur nori spakaini
O pirmiausiai tai už stalo
pasodinti juos privalo
Išvežėme juos vaikais
Parsivežėm žmonėm rimtais
Buvo jis ir ji viena
O dabar (pavardė) šeima.

Liuks mintis, gal spesiu ir as ka nors panasaus padaryt thumbup.gif Ryt startuoju, sekmes visoms si savaitgali dirbsiancioms svociutems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva St. @ 2008 10 10, 10:31)
Liuks mintis, gal spesiu ir as ka nors panasaus padaryt thumbup.gif  Ryt startuoju, sekmes visoms si savaitgali dirbsiancioms svociutems 4u.gif

sekmes ir tau 4u.gif nepergyvenk viskas bus gerai thumbup.gif
Papildyta:
cia biski ne i tema,bet daiva st.musu merginos viena diena skiriasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva St. @ 2008 10 10, 10:31)
Liuks mintis, gal spesiu ir as ka nors panasaus padaryt thumbup.gif  Ryt startuoju, sekmes visoms si savaitgali dirbsiancioms svociutems 4u.gif

Sėkmės tau 4u.gif Lauksim pasakojimo, kaip sekėsi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilimute @ 2008 10 10, 11:59)
sekmes ir tau 4u.gif nepergyvenk viskas bus gerai thumbup.gif
Papildyta:
cia biski ne i tema,bet daiva st.musu merginos viena diena skiriasi mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif Beje, merginos skiriasi ne tik 1diena, bet ir vienu menesiu mirksiukas.gif
Atsakyti