sveikos mergickos
prisiduodu po veseilios
aciu jums visoms uz patarimus,pasisakymus ir t.t.
tai ka pradesiu pasakoti,tik foto nebus,kadangi mano mazoji istryne foto,tai pabandysiu papasakot,nors viskas is sio lobyno
kadangi musu jaunieji susitiko tik baznycioj,prie altoriaus,tai pirslelis nuvykes pas jaunaji susuko islydetuves ekspromtu,nes reikejo filmuotoja isleisti pas jaunaja,na o as lekiau pas jaunaja su pamergem.kaip tik susitikom prie duru su kipsu,buvau padarius jaunosios nuotrauka ir uzrasius paieskoma,taigi iejom i vidu visiems aprodem,isklausinejom ar nemate,nepazista....pasakiau,kad iesko jaunasis sau zmonos...tada norejo ji suzinot kas per jaunikis,bet islaikem paslaptyje
paskui pora zodeliu,fotosesija ir i baznycia.teko garbe visus suvyti i baznucia,kad nepamatytu jaunosios,kdangi jaunosios tevelis mires,tai vede pirslys,o man teko ivesti jaunaji,kunigas taip paliepe,kad jus butumet mate jaunojo veida,man jo net pagailo,jis visas drebejo,akyse asaros kaip pamate ateinanat ja
ceremonija buvo
Liskaivoje,grojo su gitarom ir smuiku bei giedojo dvi motereles,tai net siurpas ejo per nugara,apsiverke ne vienas,po baznycios ziedlapiai,sveikinimai,sampanas,taures su vardais ir i fotosesija vel.aisku,isejus is baznycios mus pasitiko lietus ir lydejo kol negrizom
gamtoj nieko nezaidem del lietaus ir foto,bet kadangi plaukem garlaiviu tai suzaidem su zvakutem ir vandeniniais pistoletais kas geriau aistras gesina,zaide ir pulkas,tai prisijuokem nerealiai,toliau pabroliai dejosi teniso kamuolius i burna ir as uzdavinejau klausimus,juoko iki asaru,kaip jie norejo taisyklingai pasakyti
jaunieji isvyniojo tual.popieriu ir ritineli tuscia atnese pirsliui,t.y.kieno bus valdzia pirma men,laimejo jaunoji
paskui buvo fotoatelje,tada i limuzina ir i vieta,pakeliui tiltas,rakinom sirdeles,raktus ismetem ir i sodyba.
is karto sakau,kad muzikantai nerealus
labai padejo,ir ju programa superine,ir mum leido pasisakyt,tereikedavo tik ranka pakelt,arba net patys prieidavo ir tardavomes.
sutikimas nuo muzikantu lele jaunajai,jaunikis siuvo saga,jaunoji kale vini,tada tevai su duona ir druska,mes pridejom obuoli,kaip vaisingumo simboli ir liepem vienu kartu abiem atsikasti.toliau stalo ispirkimas,vyko greitai,mes juos apakinom,jie nesitikejo,galvojo,kad is kart atiduosim ir bus viskas,o mes davem euru valgomu,tada pieno,mineralinio,sex energijos,sonines,baranku,ciulpinuku,o paskui jau baltos,sampano ir vyno ir buvau padarius viena dideli saldaini,viduryje pridejau saldainiu ir galus surisau ,manau isivaizduojat,jei ne tai kaip nors paaiskinsiu veliau.
toliau susedom prisistatem,jaunuosius pristatem,jiems ilgiausiu sudainavom.toliau muzikantai pulka pristate,save filmuotoja,fotografa,nereikejo mums ir kartu rinkom,komendantus,davem svilpukus spaqlvotus ir maiselius raudonus,pirkau bazese,kamsciams rinkt,sesele,davem termometra,policininka,daviau tokia lazdele,svieciancia,meiles ministrus,vyr.pora,sirdutes priklijavom raudonas ir zvakes davem.cia tiek.
toliau kudikio laiskas,ji buvau parasius ant atvirutes perskaiciau atidaviau jauniesiems ,o per stala leidau dvi atvirutes su priristom kojinytem,vienur ruzavos,kitur melynos,ant atviruciu rase vardus,o i kojinytes dejo pinigelius,kas pirmas gims.cia sujungiua du i viena,na ir kai grizo atidaviau jauniesiems kartu su bonka,apklijuota saldainiais.toliau sokiai,pokiai,estrada...
po ju,vainikelio nuemimas,atidavem su dezute saugot jaunajam,po to zidinys,nuometo nuemimas,skareles,prijuostes risimas,jaunajam skrybele ir tada i kiema leisti dangaus zibintu,buvo ju gal 30.labai bijojom ,kad neiseis paleisti,kadangi lijo,bet apie11nustojo lyt,taip pat jaunieji leido raudona sirdi,ir kaip zibintas panasiai,tai kol ji prisigaude liepsnos,daviau jiems priesaika paskaityti ir po to paleido,atrode sauniai.
tada grizom i sale,jaunoji mete puokste,jaunasis nueme,keliaraisti,tik pries tai mes jam ikisom stringus,kad istrauktu,tai jaunosios veidas buvo...vos ne,kad nepajauciau kaip nuemei,visi juokesi iki asaru,tada pjove torta,uz neuzilgo imitavom isejima miegoti,jaunajam triusikeliai su lupom,tokiu ir pirkua,jaunajai nal]ktinukus su stringais raudonus,siuolaikiskus,i maisiuka sudejom sampo,sex energijos,du pyragelius ,zvakiu,varskes,pabroliam daviau po masinyte,kad galetu vazineti i kaire,desine,aukstyn,zemyn,tik paisytu kelio zenklu,o pamergem,raudonus stringus su priekyje prilipdytu plytos zenklu.tai tiek pirma diena,kadangi mes grizom tik puse devyniu,tai viska ka darem darem greitai,ir aisku dar liko rytdienai.
sekmadieni nei muzikantu,nei filnuotojo nebuvo,bet kadangi buvau pasiruosus,tai dar suzaidem ramune,rinkom izdininka,daviau stiklaini su centais uzvakuota,apdovajom ka is vakaro rinkom,nesem suri, sventinta duonele.
girtis gal ir negrazu
bet matesi,kad jaunieji nesitikejo,kad taip bus,ir gale neleido mums net nuotrauku issirinkti,sake mums bus jos dovanu
ir perdave sveciu zodzius,kad galetumem eit pirsliaut ir uz pinigelius,
tai va,jei kas neaisku klauskit,gal galesiu kuo padeti