Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai- VIII

QUOTE(loretita2 @ 2008 10 03, 21:41)
na zinok viska dariau pagal tavo parasyma, bet man nemazina nuotrauku. desine spaudziu, poto opem with o toliau ka tu rasei to pas mane nera ir stop  unsure.gif gal kazka netaip darau,  g.gif nebezinau
Papildyta:

Na mes ir dalinom antra diena, kai dar rinkosi sveciai , pas mane buvo isrinktas spaudos atstovas, tai jis ir buvo atsakingas uz laikrastuko isdalinima, rinkliavos nebuvo. O stai mano bendradarbe savo anuko vestuvese buvo tai sake 10lt mokejo. Cia kaip kas sutaria su jaunaisiais.

ar tikrai nera toliau microsoft office picture manager? Nesuprantu... g.gif Pabandyk dar karta smile.gif Na tikrai turi buti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hoffnung @ 2008 10 03, 21:06)
ar tikrai nera toliau microsoft office picture manager? Nesuprantu...  g.gif  Pabandyk dar karta  smile.gif  Na tikrai turi buti  mirksiukas.gif

kai atidarau open with, pas mane yra lentele su tokiais nurodymais: Windows picture and fax viewer, Fax veiwer, Paint, Internet explorer, Nero covedesigner, Nero photosnap vewer, Choose program..
Atsakyti
Ziurekit koki idomu dalyka radau, cia vienos SM ideja thumbup.gif Gal panaudosit
Vestuvinis medus
Atidžiai perskaitykite visą informacinį lapelį, nes jame pateikiama Jums svarbi informacija. Šio meilės vaisto galima įsigyti be recepto, tačiau jo reikėtų vartoti tiksliai taip, kaip nurodyta, kad poveikis būtų pats geriausias...
- Neišmeskite lapelio, nes vėl gali prireikti jį perskaityti. ( Jeigu prarastumėte atmintį grįžęs namo per vėlai).
- Jeigu norite sužinoti daugiau, kreipkitės į – ( jaunosios ir jaunikio vardas ir pavardė)
Jeigu simptomai pasunkėja arba nepalengvėjo, būtina kreiptis įgamintoją.
Lapelio turinys
1. Kas yra Vestuvinis medus ir nuo ko jos vartojamos
2. Kas žinotina prieš vartojant Vestuvinį medų
3. Kaip vartoti vestuvinį medų
4. Laukiamas poveikis
5. Vestuvinio medaus laikymo sąlygos

Vestuvinis medus – tirštos konsistencijos, klampus, saldus ir atirus tuo pačiu metu, geltonos spalvos meilės vaistas.
Pagalbinės medžiagos:
Koriukai – sukeliantys malonų dilgčiojimą.
Registravimo liudijimo turėtojas ir gamintojas
ŪMIŲ AMŪRO LIGŲ DIAGNOSTIKOS CENTRAS
Eroto ir Afroditės alėja 5,
Rojaus miestas
Tel.:696969
Gamybos vieta
Naktis, aukšta temperatūra.

1. KAS YRA VESTUVINIS MEDUS IR NUO KO JIS VARTOJAMOS
Vaistas veiksmingai pakelia nuotaiką, padidina kūno temperatūrą, apsuka galvą, gerai malšina bet kokį viengungystės jausmą, priverčia šidį plakti stipriau. Sudėtyje nėra jokių E
INDIKACIJOS
Silpnas ir vidutinio stiprumo vienatvės jausmas, liūdesys, dažnį barniai su partneriu. Gali vartoti sutuoktiniai, norintys pasijusti dar laimingesni

2. KAS ŽINOTINA PRIEŠ VARTOJANT VESTUVINĮ MEDŲ.
Kontraindikacijos – jokių.
Nėštumas
Kadangi jis didina gimstamumą, todėl vartoti jį netgi patariama Šis vaistas skatina imtis vaikų gamybos proceso
Vairavimas ir mechanizmų valdymas
Šio vaisto vairuojant ir esant automobilyje su savo partnere vartoti nepatartina
Kitų vaistų vartojimas
Šį vaistą galima vartoti su visais kitais meilės vaistais

3. KAIP VARTOTI VESTUVINĮ MEDŲ.
Dozavimas ir vartojimo metodas
Šį vaistą patariama naudoti nuo 18 metų.
Per dieną rekomenduojama suvalgyti po vieną šaukštelį.
Vaisto vartojimo būdai:
Geriausia vartoti naktį.
Vartojimas:
Pasemti šaukštelį medaus, pašildyti kol suskystės, pridėti kuo daugiau bučinių ir sumaišyti po ant su švelniais apkabinimais, kol pasidarys saldu.
Šį medų nuolat vartoti ant karštos aistrų ugnies, kol sukietės.
Vartoti dviese karštam pavidale – vėlai vakare ir anksti ryte. Galima ir dieną po vieną porciją, ypač rekomenduojama per išeigines.
Pavartojus per didelį kiekį Vestuvių medaus poveikis garantuotas 24 val.

4. LAUKIAMAS POVEIKIS – VESTUVĖS
5. VESTUVINIO MEDAUS LAIKYMO SĄLYGOS
Laikyti vaikams nepasiekiamoje ir nepastebimoje vietoje, po lova.
Atsakyti
[quote=dovven,2008 10 02, 19:54]
[quote=Linele179,2008 10 02, 17:44]
O jei nepaslaptis, kada lapkričio pabaigoj ax.gif Aš irgi piršliauju lapkričio22
[/q
Ir as lapkricio 22 d. lotuliukas.gif
[/quote]
Tai thumbup.gif drinks_cheers.gif Būsim kaip ir kompanjonės 4u.gif
Atsakyti
Nijoliux, tu tikra šaunuolė thumbup.gif Likau laaaaaaaabai sužavėta tavo darbu wub.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas žinot kur Klaipėdoje graviruoja krištolines taures gražiai?
Atsakyti
Sveikos svočiutės. Pagaliau ir aš prisėdau pasipasakot. Visų pirma dideliausias ačiū visoms už pagalbą ir idėjas. Mano scenarijus irgi iš čia sulipdytas.

Mūsų diena prasidėjo ne kaip kitaip, kaip ir visų: šukuosenos, makijažai, puošimaisi, ruošimaisi... Tada išskubėjau pas jaunąją, ten teko suktis greitai, nes jaunojo mama skubėjo važiuoti pas jaunąją, nes bijojo kad nepavėluotume, o aš pasiruošiau specialiai trumpai išleidimo ceremonijai, tai gavosi kad neturejom ka veikti per tą likusį laiką doh.gif

Žodžiu, atvažiavus jaunajam, pabandėm pakišti netuikrą nuotaką, bet gudrus piršlys turėjo jaunosios batelį, tada rinkosi kokį gyvenima ruošia išrinktąjai - saldų, sūrų ar kartų. Tada ieškojo paslėptos jaunosios.

Pasakiau kelis žodžius, ko mes čia susirinkom, įteikėm tėveliams angeliukus (pasiskolinau idėją iš SM). Paprašėm palaiminti vaikus ir pradėjom ruoštis kelionei, bet laiko liko marios, tai teko visiem daug fotografuotis smile.gif, nes užkandžių niekas nenorėjo. Tada kažkas apipylė man visą suknelės priekį apelsinų sultimis. Nebegalėjau nei juoktis nei verkti, tūnojau vonioj valydama suknelę, maniškis paskui su džiovintuvu džiovino, išlėkiau šlapia, gerai, kad neliko dėmių, bent taip stipriai nesimatė.

Pagaliau išvažiavom į CMB, po to bažnyčia. Po ceremonijos bažnyčioje padovanojom jauniesiems krištolines taures, visai tokias kaip Nijoliux lotuliukas.gif
Tada vaišinau visus vestuviniais saldainiais, tik iš pradžių nelabai visi suprato kas ir kaip, kol nepastebėjo kokie čia saldainiai, tada greitai visus išstvarstė.
Keliavom prie pačiame mieste esančio ežerėlio, ėjom per tiltą. Dar truputį pasifotografavom ir važiavom į gamtą. Turėjom tris valandas, tai buvau pasiruošusi daugiau žaidimų laikui užimti.

Sustojom labai gražiame parkelyje dar truputi pasifotografuoti, prie tvenkinuko ištraukiau supakuotą siuntinį jauniesiems, pasakiau kad radom pašto dėžutėj su užrašu perduoti jauniesiems. Sakėm jog ARAS patikrino ir patvirtino, kad ne bomba, taigi drąsiai galima atidarinėt. O čia vėl panaudojau vienos svočiutės idėją su surakinamom širdutėm, supakuotom į daug popierių su lapeliais kokiam svečiui perduoti. Kai jau visi svečiai išvyniojo dovanėlę, perdavė jauniesiems. Ten buvo dėžutė. Joje įdėjau dvi Murano (Venecijos) stiklo širdutes ir spynelę su rakčiukais. Liepiaiu tą skrynelę užrakinti ir raktus išmesti.

Pasivaikščioję po parką toliau važiavom į dvarą. Ten palikom visus stalo ruošti ir užkandžiauti, o mes su piršliu darėm tai, ko nepadarėm iš vakaro smile.gif Lėkėm lobio slėpti. Lobis tai buvo užrakinta skrynelė su pasaga ir varpeliu ir rašteliais kas ka reiškia. Paslėpėm lobį, tada maniškis bėgo pravedinėti žaidimą "problemos-sprendimai", o aš braižiau žemėlapį, kaip tą lobį surasti, prieš tai aišku buvom suskaičiavę žingsnius, pasižymėję simbolius. Baigus žemėlapį, paruošiau žaidimą "aistrų gesinimas" su žvakutėm ir vandens pistoletais, buvo labai smagi atrakcija, nes jaunasisi užgesino savo žvakę, o jaunosios žvakutės, kad ir kaip abu stengėsi, niekaip neįveikė. Tada mano vyras pradėjo pasakoti, kad rado žemėlapį ir raktą, kad siūlo eit ieškot lobio. Dar įrankius įdavė - kastuvus, virgules ir pirštines. Visi pasileido ieškoti lobio, klaidžiojo po visą dvaro parką. Lobį paslėpėm kelmo drevėj, tai viską aplinkui iškasinėjo, kol galiausiai surado. Dar turėjo raktą išsipirkt iš maniškio. Labai vsi pilni emocijų grižom prie stalo, dar užkandom ir mes su piršliu "pagrobėm" nuotaką. O jaunasis, kad ją atgautų, turėjo pereiti minų lauką. Pirmiausiai turėjo pereiti visas pulkas, po to jaunikis.

Taip galiausiai neliko visai musm laiko dar "bražkėms ir agrastams". Važiuojant namo sustojom prie parduotuvėlės, niekas nesuprato kame reikalas, pamanė kad čia mus su pirkšliu pritrūko gėralo smile.gif Įdavėm jauniesiems pinigines su centais ir liepėm apsipirkti romantiškam vakarui. Pardavėja nežinojo ko imtis, ar čia grūsti mus lauk, ar gražintis prieš kamerą, kai visas pulkas suvirto ir pradėjo blaškytis po parduotuvę. Po ilgo rinkimosi pagaliau išėjom iš parduotuvęs. Jaunoji nusipirko "geiša" šokoladą, jaunasisi - dvi žvakutes ir "kiss" sidro skardinę.

Pagaliau grįžom į šventės vietą. Pasitiko muzikantai, buvu iš anksto su jais suderinus scenariju, tai labai viskas gerai praėjo, labai jie padėjo. Po jaunųjų išbandymų su suolu, lėkšte, bulvėm sutiko mus tėvai su duona, ir čia pirma kliurka, nes sakiau žodžius apie duoną druską ir vandenį, o pasirodo tėvai įpylė vyną, nes kaip gi čia su vandeniu sutikinėsi doh.gif , bet visi taktiškai nutylėjom ir sugriuvom į vidų. Ten užsėstas stalas smile.gif Mes žemai nusilenkėm, pradėjom prašytis į darugiją. Ištraukėm krūvą gėrybių. Užsėdėjai net žado neteko, mes neleidom jiem net įsiterpt, o kai pareiškė, kad ilgai jau čia švenčia, tai mes užjaučiančiai pasakėm, kad vargšelaii jaunieji, seniai pirmos nakties ištroškę biggrin.gif visai pasimetė ir pasakė kad leidžia mus už stalo, o patys migdyt jaunųjų eina smile.gif

Po fotografavimos ir sveikinimų susėdom prie stalo. Pristatėm dokumentus, išrinkom komendantus, meilės ministrą ir ministrienę bei med. seselę. Uždegėm šeimos židinį, padėkojom tėveliams ir sudainavom jieks ilgiausių metų. Tada muzikantai užtraukė karti karti. Jaunieji net nebandė bučiuotis ir pareiškė kad nemoka. Mes aišku pasakėm, kad tam turim meilės ministrus, kilo šurmulys, nes jie taip pat atsisakė. Mes pareiškėm, kad bučiuotis nebijom, kad butinai nepraliesim progos ir pasibučiuosim, o jaunieji labai dideli melagiai, nes meluoja išsijuose ir gėdos nejaučia ir ištraukėm notrauką, parodėm kaip jie moka bučiuotis, tėvai net išsižiojo lotuliukas.gif persiuntėm nuotrauką per rankas, o patys pasibučiavom ir laukėm jau jaunųjų biggrin.gif Nebuvo kur jiem dėtis, teko rodyt ką moka smile.gif Po to pakvietėm visus jaunųjų valsui, paskui dar vienas šokis, kur jaunoji senoviniu papročiu turi pašokti su visias jaunojo giminės vyrais. Prasidėjo šokiai. Išaiškinom, kas naujoj šeimoj bus šeimos galva su toletinio popieriaus rulonėliais, dar pavaidinom pasaką, išsiaiškinom kaip jaunieji pažįsta vienas kitą su klausimais ir kortelėm "Aš", "Jis", "Ji". Išaiškinom šeimos iždininką su centais. 12 val. sudainavom jauniesiem ilgiausių metų, įteikėm naujos šeimos atributus - prijuostę ir kepurę. Mes nuo savęs jaunajai padovanojom širdelės formos lentutę pjaustymui, kad maistas su meile būtų. Jaunajam plaktuką mėsai mušti, nes jis sutiko ir garantavo, kad moters rankose plaktukui nevieta, kai namie yra vyras. Tėvams įteikėm pasakų knygeles - įšventinom į senelius. Pjovėm tortą, ir išlydėjom jaunuosius pirmosios nakties su lauknešėliu, kur dėjom širdelės formos smilkalus, druskos burbula voniai su ylang ylang aliejum (atseit stiprina potraukį), muilo rožes romantiškai voniai, šokoladines širdis pasaldinti jausmams, pakabuką ant durų su pirmąja naktim, meilės receptą ir tai ką jie nusipirko patys - žvakutes, kissą ir šokoladą.

Kitai dienai buvau pasiruošusi diplomus ir sertifikatus, bet dauguma svečių neatvyko, tai diplomus įteikiau tik jaunieiems ir tėvams, komendantams, kurie pajėgė ateiti po mažą buteliuką midaus, pamergėms vėduokles, kad ir toliau būtų elegantiškos, kaip damos, o pabroliams, pirma ir pagrindinę apsugos priemonę - atšvaitus, visi tikejosi ko kito biggrin.gif

Taip ir baigėsi mūsų savaitgalis. Nepaisant miego trūkumo, manau pavyko neblogai. Muzikantai sakė, kad kaip tokie jauni piršliai, visai neblogai pasirodėm blush2.gif

Čia kelios mano darbeliu nuotraukos. Sudėjau dar ne visas, veliau papildysiu. http://dsirvaitiene....hotos/album/4/4

Dar kartą noriu labai padėkoti už visų pagalbą, ačiū Nijoliux už pasidalinimą idėjomis wink.gif
Jaigu kam reiks pagalbos - kreipkitės, bandysiu padėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo temba: 05 spalio 2008 - 13:06
Temba, super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Labai originaliai ir smagiai thumbup.gif
o netikro santuokos liudijimo nedavėt? g.gif

Blyn su tom suknelėm, tai doh.gif manoji per visą nugarą suplyšo - vos atvykus į vilą lėkiau siūtis, o iš korseto visą vakarą lindo plastmasiniai strypai - vyrukai juokėsi, kad šonkaulius svočiutė mėto laugh.gif; jaunąjai ištrūko kabliukas nugaroj, tai prie rotušės suknelę aklinai jai užsiuvau, kitaip neišėjo - ištisai atsiseginėjo doh.gif irgi žvengėm, kad pirmą naktį jaunikis turės skutais paleist jaunosios suknelę, kitaip neprieis prie nuotakos; vyriausia pamergėlė prie rotušės lipdama iš mašinos kabluku savosios šilkuose nemažą gabalą išplėšė doh.gif
Gerai vyrams, kai kostiumai niekur nekliūna cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nijoliux: 05 spalio 2008 - 19:12
Ne, liudijimo nedaviau, ir gerai padariau, visgi bučiau nelabai suprasta buvus iš tetulyčių pusės. Čia vat ir buvo tas atvejis, kai nevisda tinka kaikurie juokeliai. Kai kas taip ir liko mano nepadaryta, nesužaista vien tik dėl to, kad auditorija ne ta. Bet manau nelabai kas ir nukentėjo be to wink.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2008 10 03, 21:37)
kai atidarau open with, pas mane yra lentele su tokiais nurodymais: Windows picture and fax viewer, Fax veiwer, Paint, Internet explorer, Nero covedesigner, Nero photosnap vewer, Choose program..

Tai gal ta programa Nero photosnap vewer irgi panaši g.gif Nes susiję su foto, o iš angl. kalbos vew yra rodyti. Bandyk su šita programa, gal išeis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šaunuolė temba 4u.gif
Šiandien peržiūrėjau filmą - visai neblogai viskas atrodė blush2.gif Ir drebančio balso nesigirdėjo, o į pabaigą visai atsipalaidavau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fleita @ 2008 10 05, 10:18)
Sveiki, gal kas žinot kur Klaipėdoje graviruoja krištolines taures gražiai?

zinau,nes pati pas ji graviravau. pajurio mugei 3 aukstas

Papildyta:
QUOTE(Linele179 @ 2008 10 05, 23:52)
Tai gal ta programa Nero photosnap vewer irgi panaši g.gif Nes susiję su foto, o iš angl. kalbos vew yra rodyti. Bandyk su šita programa, gal išeis  mirksiukas.gif

dekui, einu bandyti. jau taip noriu pasidalinti ir as savo renginiu , bet nuotrauku nesumazinu smile.gif
Atsakyti