Fainai praėjo karti karti, tradiciškai prašiau, kad palaikydami mus sveteliai aukštai iškėlę rankas paplotų, paskui pasakiau, kad aukso žiedai apakino, o jei tiek daug susituokusių, vadinas ir bučiuotis visi moka, na ir siuntėm širdelę aplink stalą - visi bučiavosi, ir jauni, ir vyresni, visiems linksma ir smagu buvo. Paskui ištraukiau įrėmintą besibučiuojančių jaunųjų foto - sulaukėm daug ovacijų Vis tiek buvom priversti bučiuotis, tada muzikantai liepė svečiams įvertint mūsų bučiavimąsi 10-balėj sistemoj, ir visi kurie vertino mažiau nei 10-tukui, turėjo parodyt, kaip reik bučiuotis aukščiausiam balui Štai tada ilgiausiai ir geriausiai besibučiavusieji buvo nominuoti meilės ministrais
Paskui lauke oro ir vandens žibintai (neapsieita be nesusipratimų ir nesklandumų ), superiniškai atrodė mūsų siurprizas - didelė deganti širdis liepto gale su inicialais, jaunųjų priesaika, šampanas, ilgiausių. Iš kart po to puokštės, keliaraiščio metimas (tik nepaskaitėm ant jaunosios batelio per išleidimą iš namų užrašytų pamergėlių vardų, nes jaunoji jau buvo pasikeitusi batelius ) ir muzikantas pakvietė pjaut jaunųjų torto bei vos nepakvietė ant karvojaus (gerai kad laiku apsižiūrėjau, jog mano šimtalapis (karvojus) svečių jau beveik suvalgytas)
Labai fainai praėjo jaunųjų išlydėjimas, svečiams papasakojau, kokią užduotį šiandien turėjo jaunieji (apsipirkt romantiškam vakarui), ir išdemonstravau, ką jie įsigijo šiam vakarui (sudėjau viską į papuoštą kašutę). Iki ašarų juokėsi visi iš tos jaunikio alyvos, ir padarė išvadą, kad čia geresniam slydimui
Tada (po spyrio į koją ) MB ištraukė dvigulius naktinius kad aprengti jaunuosius:
o aš jį pertraukiau, kad su šitais tik mes miegam, o jauniesiems turim kai ką kita, ir įteikiau:
Gera reakcija buvo jaunųjų, kai suprato, kas ten visi svečiai choru reikalavo parodyt ir jiems
Iš paruoštų pokštų liko neįgyvendinti pranešimas spaudai:
Ir Zosės iš Žiežmarių laiškas jaunikiui:
Tiesa, dar alaus bare buvau padariusi balsadėžę su agitaciniu biuleteniu patiems išrinkti pačius pačiausius, kurie bus rytoj apdovanoti. Ir šalia daug paruoštų lapelių su nominacijom, bei rašiklis. Pasisekimas buvo neblogas, ryte sekretorė priskaičiavo balsų visoms nominacijoms.
Užtai nereliausias dalykas vestuvėse buvo jaunųjų staigmena svečiams - parodijos teatras Lydėmės iki ašarų, žandikauliai iš juoko narinosi, ypač kai parodijavo Fredį Merkurį ir Monserat Kabalje (nžn kaip tiksliai rašosi).
Taigi, viloje laiko turėjom neperdaugiausiai, jaunųjų staigmena taip pat gal kokius 6-7 pasirodymus parodė, muzikantai nepėsti, tai taip ir gavosi, kad fiziškai nespėjom visko įgyvendint. Svarbiausia, svečiai liko labai patenkinti.
Na o apie antrą dieną labai trumpai: pasakiau tik tostą jauniems už pirmą bendrą rytą, ir padariau radinių biurą, klausiau jaunųjų ir svečių, kaip jiems naktelė praėjo, ištraukiau a'le rastus prezervatyvus, kurių nepanaudojo jaunieji, vadinas reik laukt gandrų, ir tuos megztus triusikėlius (reakcija svečių - nenusakoma) ir klausiau ar prisipažins kas pametė, ar primatuot reiks. Nuklausiau, kuri garsiausiai juokėsi moteriškė, tai pareiškiau, kad jau matau, kad atpažinot, primatavimo nereikės ir nusiunčiau jai.
Tiesa, iš pat ryto visiems padalinau laikraštukus, sakiau rytinė spauda, tai labai laiku buvo, nes kol rinkosi, nuobodžiavo visi skaitinėjo, o kas naujai atvažiavo visi ieškojo mūsų, norėjo gaut taip pat
Jaunųjų neperrengiau ir svečių neapdovanojau (foto turiu bet šian jau tingiu kelt), be to liko neįteikta jauniesiems ir povestuvinė kelionė - tiesiog neįmanoma buvo visų sugaudyti, palaida bala
Tada pirtis ir jaunosios mamai atidaviau likusius vardinius saldainukus, kad su lauknešėliais visiems svečiams įdėtų namo.
Ačiū už kantrybę jei kas nepatingėjot skatyt tos mano smulkmeniškos rašliavos
Šaunuolė, Nijoliux
Šitiek prisiruošei, prilinksminai svečius. net nerandu žodžių, kuriais galėčiau išreikšti susižavėjimą tavimi
Šitiek prisiruošei, prilinksminai svečius. net nerandu žodžių, kuriais galėčiau išreikšti susižavėjimą tavimi
QUOTE(Gaurė @ 2008 10 02, 22:07)
Šaunuolė, Nijoliux
QUOTE(Hoffnung @ 2008 10 02, 17:20)
mmm net seile nubego ir as noriu
tai prasom man negaila dar liko
ploja.gif saunuole Nijoliux !!! man labai buvo idomu skaityti ir juoktis, geraja prasme. na as ir neviska padariau ka pasiruosiau, gal per buvo visko. Kaip sakant pakelkim bokalus ir pamirskim vargus . Ko nepadarem kitom porom padarysim. Cia tau paguodai
Papildyta:
Gera reakcija buvo jaunųjų, kai suprato, kas ten thumbup.gif visi svečiai choru reikalavo parodyt ir jiems laugh.gif
Jei nepaslaptis kas vizgi ten buvo
QUOTE(Ingosa @ 2008 10 01, 09:27)
Apdovanojimų diplomai (patys diplomai iš Nijoliux-ačiū tau , tik aš juos visus padailinau ir įrėminau, kad tvirtesni būtų )
QUOTE(mazutex @ 2008 10 02, 20:32)
Labai didelis aciu uz etikete
į sveikatėlę
QUOTE(loretita2 @ 2008 10 02, 23:45)
ploja.gif saunuole Nijoliux !!! man labai buvo idomu skaityti ir juoktis, geraja prasme. na as ir neviska padariau ka pasiruosiau, gal per buvo visko. Kaip sakant pakelkim bokalus ir pamirskim vargus . Ko nepadarem kitom porom padarysim. Cia tau paguodai
Papildyta:
Gera reakcija buvo jaunųjų, kai suprato, kas ten thumbup.gif visi svečiai choru reikalavo parodyt ir jiems laugh.gif
Papildyta:
Ten juk įdėjau 2 foto - su uždaryta dėžute ir antroji - atidaryta, su visu turiniu
Buvau įdėjusi spec. piešimui ant kūno valgomo braškinio kremo (jaunąjai) ir spec. piešimo šepetėlį - jaunąjam. Pirkau saldūs majai kauno akropolyje
Svociutes vis noriu paklausti kur gaunate "bananus" policininkams. Kaz kaip niekur neuzkrito uz akiu, kad yra pirkti. O gal as nematau?
O jusu vestuves Nijoliux tikrai šaunios. Norejau paklausti patarimo ar tikrai laikrasteli geriau atduoti is ryto? Pas mus du vaikai berniukas 6 m ir mergaite 5 m. as zadu padaryti juos pastininkais ir kad jie pardavinetu tą laikrastuka uz litukus. Bet vis neapsisprendziu ar ryte ar vakare
O jusu vestuves Nijoliux tikrai šaunios. Norejau paklausti patarimo ar tikrai laikrasteli geriau atduoti is ryto? Pas mus du vaikai berniukas 6 m ir mergaite 5 m. as zadu padaryti juos pastininkais ir kad jie pardavinetu tą laikrastuka uz litukus. Bet vis neapsisprendziu ar ryte ar vakare
Nijoliux nerealu , ne tas žodis, nors man dabar jau nebeaktualu kol kas, bet perkaičiau nuo pirmo iki paskutinio žodžio, ką ten perskaičiau prarijau, tu tikra šaunuolė
QUOTE(Nijoliux @ 2008 10 02, 21:58)
Labai fainai praėjo jaunųjų išlydėjimas, svečiams papasakojau, kokią užduotį šiandien turėjo jaunieji (apsipirkt romantiškam vakarui), ir išdemonstravau, ką jie įsigijo šiam vakarui (sudėjau viską į papuoštą kašutę). Iki ašarų juokėsi visi iš tos jaunikio alyvos, ir padarė išvadą, kad čia geresniam slydimui
Labai išradingai pasiruošėte vestuvėm, jaunieji turbūt labai liko patenkinti . Gal galite plačiau apie tai, ką jaunieji "susipirko" šiam vakarui?
QUOTE(fleita @ 2008 10 03, 12:43)
Labai išradingai pasiruošėte vestuvėm, jaunieji turbūt labai liko patenkinti . Gal galite plačiau apie tai, ką jaunieji "susipirko" šiam vakarui?
jau radau pati atsakymą . Labai šaunios vestuvės. Aš kaip svočiute startuoju lapkričio 8 d.
QUOTE(dovven @ 2008 10 03, 11:33)
Svociutes vis noriu paklausti kur gaunate "bananus" policininkams. Kaz kaip niekur neuzkrito uz akiu, kad yra pirkti. O gal as nematau?
Bananas tai čia tikras, ta prasme, valgomas Tame ir visas prikolas buvo
O laikraštuką tai manau pagal situaciją dalint reikėtų - jei pajusit kad vakare yra spraga, ty laisvesnio laiko, galit daryt įteikimą vakare, tik tiek, kad tai geriau prieš pertraukėlę daryt, nes visi norės pasivartyt, paskaitinėt.
Bet vis tiek turbūt geriausiai ryte iš ryto, kol visi rinksis ir dar lūkuriuos kol galės susėst prie stalo, tai pats tas tą laukimą ne tokium nuobodžiu padaryt. Be abejo, vaikučiai gali tą laikraštuką išnešiot ir jei norit už jį pinigėlių gaut, tai paruoškit vaikučiams kokią gražią dėžutę su jaunųjų foto ir kokiu užrašu "jaunųjų bankas" ar kažkas pan, kad svečiai suprastų, jog pinigėliai eis jauniesiems, o ne jums patiems. Na o paskui susėdus prie stalo, po pirmo tosto tuos pinigėlius su dėžute ir galite viešai įteikti jaunavedžiams. Čia tokie mano pamąstymai
beje, aš pinigėlių neprašiau, tai kiti sveteliai bandė įsiūlyt
QUOTE(Naktibalda @ 2008 10 03, 11:49)
Nijoliux nerealu , ne tas žodis, nors man dabar jau nebeaktualu kol kas, bet perkaičiau nuo pirmo iki paskutinio žodžio, ką ten perskaičiau prarijau, tu tikra šaunuolė
Ačiū prie progos dar sukelsiu likusias foto, ko nepanaudojau iš pasiruošimų, gal kam pravers, užmatys ką nors naudingo
QUOTE(fleita @ 2008 10 03, 13:23)
jau radau pati atsakymą . Labai šaunios vestuvės. Aš kaip svočiute startuoju lapkričio 8 d.
Ačiū ir sėkmės tau dideliausios
QUOTE(Hoffnung @ 2008 10 02, 16:02)
Nereik,saulyt,jokios programos nuotrauku sumazinimui. Spausk ant fotkes desini tada open with,paskui microsoft office picture manager,tuomet virsuje spaudi edit pictures...,desiniajame kampe paspaudi resize,atsiras lentute predefined width x height ir pasirenki norima dydi.Pasirinkusi paspausk save ir nuotrauka bus sumazinta
Laukiam visos issiziojusios nuotraukyciu
Laukiam visos issiziojusios nuotraukyciu
na zinok viska dariau pagal tavo parasyma, bet man nemazina nuotrauku. desine spaudziu, poto opem with o toliau ka tu rasei to pas mane nera ir stop gal kazka netaip darau, nebezinau
Papildyta:
QUOTE(dovven @ 2008 10 03, 11:33)
Na mes ir dalinom antra diena, kai dar rinkosi sveciai , pas mane buvo isrinktas spaudos atstovas, tai jis ir buvo atsakingas uz laikrastuko isdalinima, rinkliavos nebuvo. O stai mano bendradarbe savo anuko vestuvese buvo tai sake 10lt mokejo. Cia kaip kas sutaria su jaunaisiais.