Kadangi laiko turėjom marias (11 zaksas, 19 val tik į vilą), užbaigę vaišinimusis visas pulkas su gėrimais nukeliavom į krantinę foto foto, paskui dar nuvažiavom į apžvalgos aikštelę aleksote to paties. Užsidėjau lauko fotosesijoms skrybėlę, nuomotą kailį - jaučiausi tikra svočia, užtai MB pamatęs mane su skrybėle iš kart viešai išvadino ufonaute, sakė nepažįsta manęs ir vaikščiojo demonstratyviai per atstumą atsitraukęs
Po visų pasifotkinimų pajudėjom link Rumšiškių. Pakeliui stojom degalinėj, kas į WC, kas čipsų užsigeidė, o aš pasinaudojau proga ir jauniesiems daviau užduotį - maišelius su centais, kad apsipirktų romantiškam vakarui
Reikėjo matyt, kaip jie išsibėrė viską ant ledų šaldytuvų vitrinų ir abu bandė skaičiuot, kantrybė baigėsi nesuskaičiavus, tada nusprendė, kad jei truks - prisidės patys ir rinkosi
Jaunoji pasiėmė šampano, prezervatyvų ir pora čiupa-čiupsų, jaunikis - 2L alyvos motociklui
Na ką, apsipirkę apdalinom dar pardavėją saldainiais (pasirodė, kad ji dar kažkokia laabai tolima jaunosios pažįstama
) ir lėkėm į gamtą. Skarbonkės laikėsi superiniškai, paskutinė nusiplėšė jau pačiose Rumšiškėse
Nuvykom, o ten ir vėl nesklandumai
- jaunikis puolė visą maistą traukt iš mašinų, liepė man tiest staltieses ant suoliukų - jaunoji nervuotis, kad ne taip turi būt, kad valgysim teritorijos viduj
Žmonių į vidų susiruošę nemažai, transporto tp daug, jaunieji buvo nusprendę sumokėt, bet jau lyg ir per brangu visus vežtis vidun
Žodžiu vėl blaškėmės kokia penkiolika minučių besiginčydami kaip elgtis, kol MB (!!!) nepadarė tvarkos - nuėjo ir sumokėjo bilietus už visus
Papildyta:
QUOTE(mazutex @ 2008 10 02, 19:29)
Nijoliux, norejau paklausti kas dare sampano etiketes?Jeigu pati gal galetum paaiskinti kaip daryti?
Šampano etiketes ne aš dariau - mergaitė AZEN iš Xforumo padarė, didelis ačiū jai. Moki dirbt su fotošopu - pasikeisk nuotrauką į savo jaunųjų, prisegu orig. dydžio mano šampano etiketes:
Aš jas nešiau spausdint į Rodiklį, ant lipnaus popieriaus, tai vienas A4 lapas atspausdint kainavo 9 Lt (vienam buteliui)
Papildyta:
Rumšiškėse viskas vyko superiniškai - gražiai pasiserviravom sodyboj maistelį, visi pavalgėm, pažaidėm.
Labai visus užvedė tradicinis, tik mano patobulintas žaidimėlis - kai vyrukas įkiša pirštą butelin ir sukasi apie jį kelis ratus, tada bėga prie savo merginos ir ją pabučiuoja. Taigi pasakiau taisykles, visi šitą žaidimą žinojo, bet, pridūriau, kad jis bus apsunkintas, ty jį reiks atlikti pasipuošus su stilingu aksesuaru - ir ištraukiau iš vienkartinių puodelių padarytus akinius
žvengė visi nerealiai (akinukai dedasi smailais galais į išorę - atrodo labai komiškai, o ir matomumas ženkliai sumažėja). Ėjo visi vyriškiai savanoriais, kol apsisuka - pabroliukai pavagia ir paslepia jo merginą. Žodžiu visi įsiaudrino, įsiazartino, fototgrafai ten pyškėjo iš visų pusių.
Paskui jaunieji išėjo atiduot duoklės fotografams, o mes žaidėm komandinius žaidimus su piršlio šeimyniniais ir šikpopierium - dizaineriai kūrė vestuvinę suknelę ant manekeno.
Abu žaidimai labai patiko, su šeimyniniais tai darėm taip, kad pasiskirstę į dvi komandas, apsiauna pirmieji jais ir lekia iki mūsų su MB, jis stovi su brendžiu, aš su užsigėrimu ir leidom pasirinkti, kas ką nori, tas tą geria, be jokios prievartos - gali brendį, gali nestea ar ir tą ir kitą, bet būtina išgerti, tada grįžta į komandą, trauzais aunasi kitas ir tt. Juokinga buvo, kai bandė bėgti neužsimovę iki galo, ar kai skubėdamos autis merginos vos laikė lygsvarą - tai vyriškiai už parankių laikė ar padėjo apsiauti
Su vestuvinės suknelės kūrimu tai irgi labai įsiazartinę buvo - nulipdė ojojoj kokius šedevrus, paskui vos nesusikalė bepristatinėdami, kurių gražesnė
kaip apdovanojimus laimėtojams vienam žaidimui palikau prisiminimui piršlio šeimyninius (uostė ar nenešioti
) ir suknelės kūrybinę medžiagą - šikpopierių
Atributai žaidimėliams: