Kas sunku buvo,tai gamtoje-iš vyresnių buvo tik dvi poros pabrolių su pamergytėm ir paskui gal kokie 6-7 vaikai iki 13-14 metų,tai man atkrito labai daug žaidimų,suplanuotų žaisti gamtoje,vien dėl to,kad ar pasibučiuot reikėtų,ar dar ten atsisėst merginai ant vaikino kelių, tai tuo momentu,kol piršlys rakino jaunųjų širdelę,aš sukau galvą,kokį čia žaidimą sužaist su vaikais kartu,kad ir šilta būtų ir smagu,tai iš savo skautavimo laikų prisiminiau tokį žaidimą "karalius Abraomas turėjo sūnų....",kur reikia kilnot dešinę ranką,kairę ranką ir taip pamažu visas kūno dalis,tai bent sušilom ir prisijuokėm patys iš savęs
dar gamtoje jaunieji iš prismaigstyto obuolio išiminėjo po dantų krapštuką,sakydami viens kitam meilius žodelius, ant tilto sudaužė per petį mestą taurę,dar rinko tinkamus ir netinkamus savo laimei akmenukus (nuotraukos dar bus). tiesa, prieš išlydint iš namų jaunajam teko tokios užduotys: išgerti saldų ,sūrų ar kartų vandenį iš puodelio, paskui ant širdelių buvau prirašius skaičiukų, praktiškai visus is karto jaunikis ir atspėjo,dar iš spalvoto popieriaus buvau prikarpius pėdutes (jaunoji buvo paslėpta už kitų durų) ir, stodamas ant kiekvienos pėdutės, jaunikis turėjo pasakyti,kodėl veda jaunąją, kadangi mūsų jaunieji gan kuklūs pasirodė,į pagalbą atskubėjo piršlys (jaunikiui kažkaip sunkiai galvojosi,kodėl gi jis ją veda
)
Papildyta:aš molbertą esu mačiusi Thomas Philips parduotuvėje,tiesa, Kaune, ten įvairių dydžių yra,ir kaina atitinkamai skirias,bet kažkur nuo 40 Lt prasideda..