na merginos, turbūt jaučiatės kaip studentės prieš egzaminą Viską paskutinėmis dienelėmis ruošiatės. aš dar tik skaitinėju, nes mano pasirodymas tik už poros mėn., tik mintis dėlioju, o jau paskui kaip griebsiu viską daryt irgi paskutinėmis dienelėmis, nes truputį tinginė esu Sėkmės visom, kas piršliaujat šį savaitgalį Būsit pačios šauniausios ir gražiausios o jau paskui lauksim pasipasakojimų
Aciu uz palinkejimus. Uzsuksiu pas jus tik po vestuviu, nes ryt jau isvaziuojam, o siandien dar begales darbu
aš tai ruošiaus jau kurį laiką, praktiškai nuo tada,kai jaunieji pakvietė prišliauti,po truputį susipirkau viską,o šią savaitę dariau tai, kas jau reikalauja kruopštumo ir šiaip-rankų darbo
Dekui visoms uz palaikyma , as jau viska susiruosusi , liko gerai issimiegoti. O jau MB tai nupirko man 3 poras batu, ivairiems orams , net juokas paeme, vien tai pagalvojus kad vyrai nemegsta i parduotuves eiti, tai manasis su tokiu entuziazmu tuos batelius jesko. Bet vieno niekaip nepriprasau eiti su orandziniu kaklaraisciu, pagal mano sukne, bet ka darysi, nors sutiko gele isto audinio padaryta segtis. skrendu i svente sekmes ir kitoms startuojancioms.
o as dar tik scenariju kilnojuosi, viska zinau kas kaip ir kur, bet ne viskas dar ant popieriaus, daugiau galvoj pirslys monologus kad varo miegamajame...skiemenimis beveik Zodziu, prasideda cirkas musu namuos..jau viska sukroviau i dezes, beliko spilkas nusipirkt ir viskas..... deja, ko tik nebandem su balionais kad i virsu kiltu, niekas ju ten nenesa (helio mano kaime ner) tai teko atsisakyti minties, nu bet kaip nors
Dekui merginoms, padejusioms del liudijimo
Dekui merginoms, padejusioms del liudijimo
Gerai, jums, kad vyrai prisideda
Maniškis sakė eina tik parašo padėt, nesirūpino nei pasiruošimais, nei šnekėt ruošiasi, nei scenarijum domisi Susiderinau su muzikantais, teks man kartu su jais frontą laikyt tikiuosi, kad įkauš ir pamirš savo kvailus principus, juolab kad čia jo seserį tuokiam
Man irgi pagrinde liko tik scenarijus, dabar prie jo ir sėsiu, nes viskas labai padrika, jaunieji ne visai standartinė pora, tai reik daug perkurti, pritaikyti būtent jų šventei.
Taigi einu kibti į bjauriausią darbelį o jau kaip miego noriu, šian belaukdama kol manikiūras nudžius užmigt kirpykloj sugebėjau
Papildyta:
Užmiršau gi ko norėjau dar paklaust
Kokius žodžius sakot, kai jaunuosius siunčiat už centus apsipirkt romantiškui vakarui?
Ir galvoju, ką reikėtų pasakyt, užsakiau tokią jiems nemažą dėžę-dovaną, pilną helio balionų, kurią jie atidarys po to, kai tėvai sutiks su duona ir druska, prieš įeinant į vilą. Visi balionai išskris aukštyn, paprašiau, kad tik 2 širdis pritvirtintų ant virvučių, kurias jie nukirps ir paleis į orą kartu, sugalvoję norą. Tik va neturiu minčių, ką čia jiems nors vienu sakiniu gražaus pasakyt?
Maniškis sakė eina tik parašo padėt, nesirūpino nei pasiruošimais, nei šnekėt ruošiasi, nei scenarijum domisi Susiderinau su muzikantais, teks man kartu su jais frontą laikyt tikiuosi, kad įkauš ir pamirš savo kvailus principus, juolab kad čia jo seserį tuokiam
Man irgi pagrinde liko tik scenarijus, dabar prie jo ir sėsiu, nes viskas labai padrika, jaunieji ne visai standartinė pora, tai reik daug perkurti, pritaikyti būtent jų šventei.
Taigi einu kibti į bjauriausią darbelį o jau kaip miego noriu, šian belaukdama kol manikiūras nudžius užmigt kirpykloj sugebėjau
Papildyta:
Užmiršau gi ko norėjau dar paklaust
Kokius žodžius sakot, kai jaunuosius siunčiat už centus apsipirkt romantiškui vakarui?
Ir galvoju, ką reikėtų pasakyt, užsakiau tokią jiems nemažą dėžę-dovaną, pilną helio balionų, kurią jie atidarys po to, kai tėvai sutiks su duona ir druska, prieš įeinant į vilą. Visi balionai išskris aukštyn, paprašiau, kad tik 2 širdis pritvirtintų ant virvučių, kurias jie nukirps ir paleis į orą kartu, sugalvoję norą. Tik va neturiu minčių, ką čia jiems nors vienu sakiniu gražaus pasakyt?
Ar rinkote kas nors per vestuves gaisrininką? Ką sakote? (apie komendantų rinkimus kalbu)
Sėkmės visoms, startuojančioms šį savaitgalį Tikrai būsit pačios gražiausios, pačios šauniausios ir visokios pačios pačiausios
ir mes vakar visą vakarą scenarijų atkalinėjom su vyru, tas man sako-jaučiuosi kaip prieš kokį egzaminą, o dar aš vis su savo priekaištais, čia ne taip, čia sukeičiam vietoj ir pan man tai kas, aš tą scenarijų jau mintinai praktiškai žinau,o jam dar pasipraktikuot reikia
Nijoliux,užjaučiu truputėlį dėl vyro, reikia tikėtis, kad išgėręs gramą, taps drąsesnis ir mes savo visus principus lauk mes ir vyro sesę tekinam, tai maniškis, jei galėtų, tai ir jauniesiems suvadovautų ruošimosi paradui užsidegęs toks
Papildyta:
Dar toks klausimukas mergaitės: nusipirkau suknelę jau, priderinom ir vyro kaklaraištį ir mano papuošalus, ir va antra diena neišeina iš galvos mintis,kad važiuoti pakeisti tą suknutę, nes sijonas su lanku, kol matavaus,atrodo tiko ir patiko,šiaip ji labai graži man,tik va galvoju,ar bus man patogu su tokiu sijonu,juk faktas,kad vienoj vietoj nesėdėsiu
Nijoliux,užjaučiu truputėlį dėl vyro, reikia tikėtis, kad išgėręs gramą, taps drąsesnis ir mes savo visus principus lauk mes ir vyro sesę tekinam, tai maniškis, jei galėtų, tai ir jauniesiems suvadovautų ruošimosi paradui užsidegęs toks
Papildyta:
Dar toks klausimukas mergaitės: nusipirkau suknelę jau, priderinom ir vyro kaklaraištį ir mano papuošalus, ir va antra diena neišeina iš galvos mintis,kad važiuoti pakeisti tą suknutę, nes sijonas su lanku, kol matavaus,atrodo tiko ir patiko,šiaip ji labai graži man,tik va galvoju,ar bus man patogu su tokiu sijonu,juk faktas,kad vienoj vietoj nesėdėsiu
Sveikos svociutes
Gal turite kokiu smagiu zaidimu gamtoje, nes visi seni jau pabode ir zaisti 10 kartu vestuvese Noretusi kazko naujo
Gal turite kokiu smagiu zaidimu gamtoje, nes visi seni jau pabode ir zaisti 10 kartu vestuvese Noretusi kazko naujo
na mes planuojam tokius žaidimukus: jaunieji trauks iš obuolio smeigtukus, sakydami viens kitam meilius žodelius,paskui lupsim be rankų saldainius, su nosim perdavinėsim degtukų dėžutę,dar turiu rezervui keletą, bet visi jie daugiau mažiau jau yra žinomi, būtų ir man įdomu,jei kas kokių gal naujesnių pasiūlytų