Sveikutės,
Tai trumpai apie savo debiutą
Pirmiausia, tai visur vėlavome, bet spėjome. Per išųleidimą jaunasis matavo batelį pamergytėms, karpė voratinklį, sakydamas meilius žodelius, ragavo sūrų, rūgštų, saldų vandenį. Viskas buvo gerai, bet labai jaudinausi, balsas drebėjo. Į santuokų rūmus su jaunaisiais nevažiavome (aš buvau ne svočia, o kaip ir vestuvių vedėja). Važiavome į bažnyčią, ten skaičiau skaitinį, po nuostabiai gražios ceremonijos leidome balionus su gervėmis.
Paskui gamta, ten pažaidėme keletą žaidimukų, pasifotografavome.
Namuose jaunieji daužė lėkštę, gesino aistras, traukė krapštukus iš obuolių, sakydami vienas kitam gerąsias savybes.
Sutikimas su duona ir druska, stalo išpirkimas su saldainių girlianda, maišais gėrybių ir t.t. Šiai vietai buvau mažiausiai pasiruošusi, tai sakyčiau, nelabai pavyko, po to svečių sveikinimai.
Ilgiausių metų, šeimos židinys, kraštas.
Po to, komendantų ir visų kitų pareigybių rinkimas. Smulkiai visko nepasakosiu, bet pirmą vakarą darėme darbų pasiskirstymą su ramune, šeimos iždininko rinkimas (su trilitriu centų), tortas pasižadėjimai loterija pulkui.
Prieš 12 val deganti širdis ir jaunųjų priesaikos vienas kitam. Palydų miegoti nebuvo, nes jaunieji pasiplovė niekam nesakę
Ryte padovanojau pagalvėles su jaunųjų nuotraukomis, piešėme paveikslą, rinkome vaikams vardus, dovanojau koliažą su jaunųjų vaikyste, draugyste.
Sveikinimai, tostai, tėvelių ir šauniausių svečių apdovanojimai.
Pirmą dieną dar šiek tiek skaičiau tą, ką buvau prisirašiusi, o antrą viskas buvo ekspromtu be jokių tekstų, viskas savais žodžiais pagal situaciją. Ir tikrai buvo labai gerai, gražu ir nuoširdu.
Viskas buvo nerealiai gerai. Puikūs svečiai, šaunūs muzikantai. Tikrai vertėjo tiek ruoštis, nes tikrai padovanojau jauniesiems puikią šventę.
Padėkų sulaukiau nerealių
Trumpam įmetu nuorodą į savo kūrinius. Tik, deja, ne viską nufotografavau. Ilgai žiūrėti neleisiu, nes pakankamai asmeniška
http://public.fotki....moske/vestuves/
Jei kas norėsite smulkiau, klauskite, pasistengsiu atsakyti
na sunuole, jau vien paskaicius matosi kad gerai praejo svente. bet stai man neleidzia paziuret, pasvordo praso.
tai kad scenariju kiekviena susidaro pati is visu surinktu ziniu is SM, tik kazkas kazka pakeicia ar ideda savo. o man idomiau foto paziuret tai ir sypsena veide atsiranda.
O cia toms kas zada dar eiti, tai klp yra parduotuve ivairiu dalyku idomiu, svociutems ar palnuotojams. as ten apsipirkau tai man labai patiko ir kainos normalios. pirkau pasiutus maiselius kruopom ar kitka sudeti, batus dovanom, naktinius, zidinuka jauniesiems na ir kitka. labai palengvina darba, nereikia siuti paciai ir lakstyti. ypac superiniai naktiniai jauniesiems , tokie prikolni ir tik 30lt