Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai- VIII

QUOTE(Linele179 @ 2008 09 22, 17:31)
Būčiau labai dėkinga 4u.gif

Pamatavau smile.gif Per saldainio ilgį yra 8 cm. O per apimtį (nesugalvoju kaip kitaip parašyti lotuliukas.gif ) yra 9,5 cm. Viskas labai gerai susivyniojo. Mažesni būti nebegali, o didesni ne daugiau kaip po 0,5 cm.

QUOTE(Ingosa @ 2008 09 22, 18:32)
ir mano debiutas jau si savaitgali, oj stresuot jau pradedu doh.gif  doh.gif

Nestresuok, tikrai nėra ko. Aišku, lengva sakyti, kai jau po visko. Bet ką noriu tikrai nuo dūšios patarti - nereikia jokių ilgų kalbų. Viską labai trumpai ir, geriausia savais žodžiais. Mažiau žodžių - daugiau atrakcijų. Bet ir tarp jų turėtų būti pertraukėlės. Pirmą dieną (bent jau iš pradžių) labai jaudinausi tai buvo sunkiau, o paskui atsipalaidavau ir džiaugiausi tuo ką darau. tada viskas buvo super thumbup.gif Sekiau svečių reakciją į mano kalbas, keičiau pagal situaciją scenarijų, o antrą dieną jo jau visai nereikėjo.
Atsakyti
QUOTE(vilimute @ 2008 09 22, 10:40)
lineles zaidimukas thumbup.gif svarbiausia kaliosu nepamirst  lotuliukas.gif
Gaure sveikinam sugrizus ir dar su gerom emocijom thumbup.gif
Ciocia Polia is kart linkiu sekmes 4u.gif
nu ir man jau arteja,aisku dar dvi savaites,bet jau ir tik dvi savaites,varysiu viska susipirksiu,nes nieko neturiu dar ax.gif o kita savaitele pasiliksiu tik stygavimui,jei taip iseis rolleyes.gif
gal zinot kur gaut bibi saldainiuku g.gif bo pas mus kaime ner lotuliukas.gif

biggrin.gif kuriam kaime gyveni
Atsakyti
sveikos pirslienes, liudininkes ir siaip vestuviu puosmenos 4u.gif norejau pasiteirauti, o kodel ne viena neimetate vestuviu scenarijaus, o tik pasakojimus ir foto blush2.gif juk tada viskas aiskiau butu matyti ir atvykusiosm mamytems toli vaiksciot nereiktu - pasakitytu, pasizvalgytu, pasidometu ir ramiau butu mirksiukas.gif
na bet kiekviena turbut saugo ka turi blush2.gif
as spali pirsliausiu 30 karta - jubiliejinis pasirodymas blush2.gif bet nuolatos vis naujo kazka itraukti norisi, tad ir cia pas jus pasizvalgyti daznai uzsuku 4u.gif
sekmes visoms pirslienems 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 09 22, 11:16)
Sveikutės,
Tai trumpai apie savo debiutą smile.gif Pirmiausia, tai visur vėlavome, bet spėjome. Per išųleidimą jaunasis matavo batelį pamergytėms, karpė voratinklį, sakydamas meilius žodelius, ragavo sūrų, rūgštų, saldų vandenį. Viskas buvo gerai, bet labai jaudinausi, balsas drebėjo. Į santuokų rūmus su jaunaisiais nevažiavome (aš buvau ne svočia, o kaip ir vestuvių vedėja). Važiavome į bažnyčią, ten skaičiau skaitinį, po nuostabiai gražios ceremonijos leidome balionus su gervėmis.
Paskui gamta, ten pažaidėme keletą žaidimukų, pasifotografavome.
Namuose jaunieji daužė lėkštę, gesino aistras, traukė krapštukus iš obuolių, sakydami vienas kitam gerąsias savybes.
Sutikimas su duona ir druska, stalo išpirkimas su saldainių girlianda, maišais gėrybių ir t.t. Šiai vietai buvau mažiausiai pasiruošusi, tai sakyčiau, nelabai pavyko, po to svečių sveikinimai.
Ilgiausių metų, šeimos židinys, kraštas.
Po to, komendantų ir visų kitų pareigybių rinkimas. Smulkiai visko nepasakosiu, bet pirmą vakarą darėme darbų pasiskirstymą su ramune, šeimos iždininko rinkimas (su trilitriu centų), tortas pasižadėjimai loterija pulkui.
Prieš 12 val deganti širdis ir jaunųjų priesaikos vienas kitam. Palydų miegoti nebuvo, nes jaunieji pasiplovė niekam nesakę  doh.gif
Ryte padovanojau pagalvėles su jaunųjų nuotraukomis, piešėme paveikslą, rinkome vaikams vardus, dovanojau koliažą su jaunųjų vaikyste, draugyste.
Sveikinimai, tostai, tėvelių ir šauniausių svečių apdovanojimai.
Pirmą dieną dar šiek tiek skaičiau tą, ką buvau prisirašiusi, o antrą viskas buvo ekspromtu be jokių tekstų, viskas savais žodžiais pagal situaciją. Ir tikrai buvo labai gerai, gražu ir nuoširdu.
Viskas buvo nerealiai gerai. Puikūs svečiai, šaunūs muzikantai. Tikrai vertėjo tiek ruoštis, nes tikrai padovanojau jauniesiems puikią šventę.
Padėkų sulaukiau nerealių  blush2.gif
Trumpam įmetu nuorodą į savo kūrinius. Tik, deja, ne viską nufotografavau.  Ilgai žiūrėti neleisiu, nes pakankamai asmeniška  ax.gif
http://public.fotki....moske/vestuves/
Jei kas norėsite smulkiau, klauskite, pasistengsiu atsakyti smile.gif

na sunuole, jau vien paskaicius matosi kad gerai praejo svente. bet stai man neleidzia paziuret, pasvordo praso.
Papildyta:
tai kad scenariju kiekviena susidaro pati is visu surinktu ziniu is SM, tik kazkas kazka pakeicia ar ideda savo. o man idomiau foto paziuret tai ir sypsena veide atsiranda.
O cia toms kas zada dar eiti, tai klp yra parduotuve ivairiu dalyku idomiu, svociutems ar palnuotojams. as ten apsipirkau tai man labai patiko ir kainos normalios. pirkau pasiutus maiselius kruopom ar kitka sudeti, batus dovanom, naktinius, zidinuka jauniesiems na ir kitka. labai palengvina darba, nereikia siuti paciai ir lakstyti. ypac superiniai naktiniai jauniesiems , tokie prikolni ir tik 30lt
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2008 09 22, 22:04)
na sunuole, jau vien paskaicius matosi kad gerai praejo svente. bet stai man neleidzia paziuret, pasvordo praso.
Papildyta:
tai kad scenariju kiekviena susidaro pati is visu surinktu ziniu is SM, tik kazkas kazka pakeicia ar ideda savo. o man idomiau foto paziuret tai ir sypsena veide atsiranda.
  O cia toms kas zada dar eiti, tai klp yra parduotuve ivairiu dalyku idomiu, svociutems ar palnuotojams. as ten apsipirkau tai man labai patiko ir kainos normalios. pirkau pasiutus maiselius kruopom ar kitka sudeti, batus dovanom, naktinius, zidinuka jauniesiems na ir kitka. labai palengvina darba, nereikia siuti paciai ir lakstyti. ypac superiniai naktiniai jauniesiems , tokie prikolni ir tik 30lt

Mano scenarijus sudėliotas būtent iš SM rastų žinių. Tiesa, jis gerokai koregavosi šventės metu. Taip kad, nors ir geriausiais scenarijus, bet pirmiausia reikia žiūrėti pagal situaciją.
O dėl pirkimo visų smulkmenų - žinoma, tai palengvina darbą, bet aš beveik viską dariau pati. Siuvau, siuvinėjau, karpiau, klijavau, vyniojau ir t.t. Gal tai nebuvo taip gražu, kaip pirktų, bet tikrai daug nuoširdžiau. Na žinoma, laiko taip pat be galo daug užima.
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2008 09 22, 21:50)
biggrin.gif kuriam kaime gyveni

Druskininkuose rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(goduke @ 2008 09 22, 21:54)

manu nesaugo,o tiesiog visos idejos cia yra,vistiek kiekviena nori savaip,tai ir renkasi is visu pasakojimu po truputeli blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(goduke @ 2008 09 22, 21:54)
sveikos pirslienes, liudininkes ir siaip vestuviu puosmenos 4u.gif norejau  pasiteirauti,  o kodel ne viena neimetate  vestuviu scenarijaus, o tik pasakojimus ir foto blush2.gif  juk tada viskas aiskiau butu matyti ir atvykusiosm mamytems toli vaiksciot nereiktu -  pasakitytu, pasizvalgytu, pasidometu ir ramiau butu  mirksiukas.gif
as spali  pirsliausiu 30 karta - jubiliejinis pasirodymas blush2.gif bet nuolatos vis naujo kazka itraukti norisi, tad ir cia pas jus pasizvalgyti daznai uzsuku 4u.gif
sekmes visoms pirslienems 4u.gif  mirksiukas.gif

Manau, kad tą scenarijų nėra jau taip sunku susirašyti pačiai mirksiukas.gif Juk kai prisirenki čia tiek idėjų, tai tik susirašyti pagal eigą reik ir viskas, o vis tiek viskas pagal tą scenarijų neinasi, atsiranda visokių aplinkybių ir jį eigoj keiti. na bet čia tik mano nuomonė smile.gif
O gaurei labai dėkui už popieriukų išmatavimus, bandysiu kaip nors kurpti mirksiukas.gif Jei nelabai gausis, tai bandysiu prašyt, kas jau darė ir moka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linele179: 23 rugsėjo 2008 - 11:57
mano scenarijus irgi grynai is SM sudetas, labai padejo welkom1 lobynas, persikeliau i vorda kas man patinka,o jau besiruosiant kai kas atkrito, kai ka savaip perdariau wink.gif
siandien jau buvo praktiškai paskutinis apsipirkimas doh.gif laikas tiesiog bega, kai jo labiausiai reikia..
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2008 09 22, 22:04)
Papildyta:

Labutis, ar gali parasyt, kur yra ta parduotuve? mirksiukas.gif Ar tik ne Pajurio mugeje, IIaukste? Jei dar yra kazkas panasaus Klaipedoje, butu gerai ten speti apsilankyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva St. @ 2008 09 23, 20:21)
Labutis, ar gali parasyt, kur yra ta parduotuve? mirksiukas.gif Ar tik ne Pajurio mugeje, IIaukste? Jei dar yra kazkas panasaus Klaipedoje, butu gerai ten speti  apsilankyt ax.gif

taip ten tiesiai prie lango. siandien kaip tik buvau tai apsiprekinau, geru dalikeliu. medaliu , stringu, pantalonu ir kitko. sake penktad dar kazko naujo bus. nes man reik jauniesiems nuemus nuometa drabuziu, dar naktiniu, maciau tik ,nes uzsakyti buvo. sakes tokie jega prikolni thumbup.gif . dar nusipirkau 4poras dideliu selinuku ir skkarytes4, tai zaidima darysiu su jogurtu. man tai patiko, taip palengvina darba.
Papildyta:
QUOTE(Linele179 @ 2008 09 23, 12:53)
Manau, kad tą scenarijų nėra jau taip sunku susirašyti pačiai mirksiukas.gif Juk kai prisirenki čia tiek idėjų, tai tik susirašyti pagal eigą reik ir viskas, o vis tiek viskas pagal tą scenarijų neinasi, atsiranda visokių aplinkybių ir jį eigoj keiti. na bet čia tik mano nuomonė smile.gif
O gaurei labai dėkui už popieriukų išmatavimus, bandysiu kaip nors kurpti mirksiukas.gif Jei nelabai gausis, tai bandysiu prašyt, kas jau darė ir moka

na kaip cia paskius, man pirmaji karta buvo sunku. temu prisirinkau daug ir ivairiu ir kol viska susideliojau, tai iki vidurnakcio sededavau. dabar tai jau lengviau. ir tikrai noriu padekot cia visoms kurios pasidalina kazkuo nauju, arba pataria ko nedaryti. DEKUI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linele179 @ 2008 09 23, 12:53)

na gera ir tikrai veikianti scenariju pasirasyti yra menas mirksiukas.gif , tuomet nesunku ir "posuskius" daryti puotos metu, jei kas atsitinka mirksiukas.gif
sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
na svociutes, kas startuoja si sestadieni. Ar plaka sirdeles, man tai labai. O dar tos bemieges naktys , vyras visai pamirstas liko smile.gif.
Atsakyti