Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai- VIII

QUOTE(Nijoliux @ 2008 09 18, 17:54)
Į sveikatą, kad tik naudos iš jų būtų  4u.gif
Sunkoka įsivaizduot pagal aprašymą  blush2.gif gal netyčia bus foto tos juostos?  ax.gif

Deja,nenufotkinau... blush2.gif Dar pažiūrėsiu,kai nuotraukas atsiimsiu,gal kur matysis...Bet tai bus už 2 savaičių...
Atsakyti
Na, mudvi su Ciocia Polia kartu dirbsim kita savaitgali. Man dar programulka reikia apdirbti ir kaip ir viskas butu. Vitoj pavardes as rutu vainikeli zadu konservuot smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal zinot is kur gauti smuikininkus ir vargonininkus. Ar bent viena smuikininka?
Atsakyti
QUOTE(Ledietė @ 2008 09 20, 17:00)
Merginos, gal zinot is kur gauti smuikininkus ir vargonininkus. Ar bent viena smuikininka?

visai neseniai maciau skelbiantis vestuviu skelbimuose, kad groja vestuvese, paieskokit ten 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledietė @ 2008 09 20, 18:00)

Kokiame mieste tau reik? Duočiau vienos mergaitės kontaktus, gal sutartumėt ką.
Atsakyti
QUOTE(MERY @ 2008 09 19, 20:40)
Na, mudvi su Ciocia Polia kartu dirbsim kita savaitgali. Man dar programulka reikia apdirbti ir kaip ir viskas butu. Vitoj pavardes as rutu vainikeli zadu konservuot smile.gif

tai kaip saunu. tikiosi jau noretum kad viskas butu jau praeje. taip kad gero darbelio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 09 19, 10:34)
Sėkmės  4u.gif Man kitą 6nį balius už jievrus  ax.gif

sekmes debiute. lauksim su ispudziais 4u.gif
Atsakyti
Pakartosiu klausimą:
į kurią pusę segamas rūtų vainikėlis išleidžiant iš namų jaunuosius? Ir kaip su jo persegimu daroma, jei nebus bažnytinės santuokos, nes kiek žinau, bažnyčioje persegamas į kitą pusę?
Atsakyti
Jau išsiaiškinau, kad iš namų išleidžiant rūtas reik įsegt į kairę nuometo pusę, bet kaip su jų persegimu, jei nebus bažnyčios, tai gal rotušėj per ceremoniją, ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nijoliux @ 2008 09 21, 15:38)
Jau išsiaiškinau, kad iš namų išleidžiant rūtas reik įsegt į kairę nuometo pusę, bet kaip su jų persegimu, jei nebus bažnyčios, tai gal rotušėj per ceremoniją, ar kaip?  g.gif

jei nebus baznycioi, tai cmb visad paklausia ar bus vainikas, tai jie ir pasako kaip ir ka reiks daryti.
Papildyta:
QUOTE(Nijoliux @ 2008 09 21, 15:38)
Jau išsiaiškinau, kad iš namų išleidžiant rūtas reik įsegt į kairę nuometo pusę, bet kaip su jų persegimu, jei nebus bažnyčios, tai gal rotušėj per ceremoniją, ar kaip?  g.gif

ziuriu labai pergyveni, nesinervink ir viskas bus okei biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(swelnute @ 2008 09 17, 08:26)
Klause telegramos teksto, tai rasau bendrai, gal kam prireiks....  mirksiukas.gif

(Kreipinys, jaunojo vardas), labai sutrukdziau, ar ne?
Na nieko, neilgam ir jau paskutini karta.
buvai mielas ir labai geras, as Tave mylejau,
kaip pameni, visaip glamonejau, net kitiems meiles nebezadejau.
Buvo meile, gi zinai, patvari ir ideali,bet nutruko si styga su visa Tavo aistra.
As jauciu, kad Taves nesulaikysiu, o Tu kitu mergaiciu meile vel bandysi.
Buk laimingas su kita, nepavydziu, gal bus gera.
Siunciu Tau ka palikai, kai uzejo mus tevai. (Iteikiami, pvz,pantalonai  biggrin.gif )
Begai nuogas besarmati, net visi kaimynai mate.
As jauciuos labai gerai, Tu manes neprigavai.
Tau gyvenimas nerupi, tu lakstysi, kaip padukes.
Na, o as liksiu rimta pana, kad ir biski paliesta,
ten gi niekas neziures, na ir plombos neuzdes.
Pasirase:Tavo myleta Zose is Ziezmariu.

As atspausdinau ant popieriaus, iskirpau ir priklijavau ant atviruko, tokio su dvieju kaciuku nuotrauka...  lotuliukas.gif Perskaiciusi atidaviau jaunikiui.  biggrin.gif

Aš panašius žodžius turiu, tik pasirašo Tavo prabėgusi Bernystė. rolleyes.gif Manau geriau skamba, nei Zosė iš Žiežmarių, tuo labiau, jei skaitai jaunikiui, kuris ir yra iš jų ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės. Skaičiau kelias šias temas, nes lapkričio pabaigoj startuosiu ir aš blush2.gif pirmą kartą. Labai fainų jūs čia idėjų prirašėt thumbup.gif . Tai kaip ir norėčiau ir aš prie jūsų prisijungti, nors šventė dar tolokai blush2.gif . Turiu neblogą žaidimuką, dar čia nemačiau, tai pasidalinsiu, gal kuri irgi užsikabins 4u.gif . Žaidžiamas jis per šokius. Surenkamos merginos jaunos, senos, nesvarbu, kurios nori, į vidurį salės ir jos šoka lambadą, tai kaip ir konkursas, nes nešokantys stebi ir renka, kuri geriau užpakaliuką kraipo bigsmile.gif Po šokio išrenkama geriausia ir jai įteikiama dovana( Į dėžę įdėti kokio44 dydžio kaliošai), prašoma jos išvynioti, reakciją jos turbūt įsivaizduojat thumbup.gif Na ir jai liepiama apsiauti juos ir įrodyti dar kartą, kad ji tokia šauni šokėja, pašokti taip pasipuošus su piršliu polką. Atrodo, o ir emocijų būna thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linele179 @ 2008 09 21, 18:30)
Sveikos mergaitės. Skaičiau kelias šias temas, nes lapkričio pabaigoj startuosiu ir aš blush2.gif pirmą kartą. Labai fainų jūs čia idėjų prirašėt thumbup.gif . Tai kaip ir norėčiau ir aš prie jūsų prisijungti, nors šventė dar tolokai blush2.gif . Turiu neblogą žaidimuką, dar čia nemačiau, tai pasidalinsiu, gal kuri irgi užsikabins 4u.gif . Žaidžiamas jis per šokius. Surenkamos merginos jaunos, senos, nesvarbu, kurios nori, į vidurį salės ir jos šoka lambadą, tai kaip ir konkursas, nes nešokantys stebi ir renka, kuri geriau užpakaliuką kraipo bigsmile.gif  Po šokio išrenkama geriausia ir jai įteikiama dovana( Į dėžę įdėti kokio44 dydžio kaliošai), prašoma jos išvynioti, reakciją jos turbūt įsivaizduojat thumbup.gif  Na ir jai liepiama apsiauti juos ir įrodyti dar kartą, kad ji tokia šauni šokėja, pašokti taip pasipuošus su piršliu polką. Atrodo, o ir emocijų būna  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

thumbup.gif manau tikrai liuks atrodo, reikes isbandyti lotuliukas.gif
Atsakyti