Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai- VIII

QUOTE(Nijoliux @ 2008 09 17, 21:25)
Norėjau paklaust, ar patys darėtės svečių pasižadėjimus, gal kartais failiuką turi, galėtum atsiųsti?  g.gif  blush2.gif
Ir diplomai superiniai, irgi patys maketavot, spausdinot, ar kažkur paruoštus jau įsigijot?  ax.gif

viska darem patys. tik spausdinom jau ne namie 4u.gif ant tokio storoko popieriaus - blizgaus, kaip kartonas panasiai. visi fonai si interneto. turiu ir pasizadejimus, ir diplomus word formate. kam reikia parasykit, ko reik ir i AZ savo e.pasta - imesiu bustinai smile.gif man negaila tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(loretita2 @ 2008 09 18, 11:27)
o kaip jauduliukas ar buvo?

tiesa sakant, toks kartais kazkoks jaudulys, bet cia labiau del sveciu reakcijos mirksiukas.gif taip viskas praejo gerai, linksmai ir greitai smile.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(loretita2 @ 2008 09 18, 11:47)
ingina, jei nepaslaptis ka dejai i dovaneles,dekui

dovaneleje buvo 10 saldainiu - pervyniotu i spalvota vyniojama popieriu (buvo kelios rusys sokoladiniu, viena ciulpiamu, guminuku ir arachisu) 4u.gif ir, zinoma, dovanos akcentas - atvirute su jaunuju foto ir meiles bei padekos zodziais sveciams nuo jaunuju smile.gif jaunieji apie tai nieko nezinojo, bet mintis jiems patiko. antra diena tik pamate atvirute, nes dovaneliu, zinoma, liko dar... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingina: 18 rugsėjo 2008 - 16:33
QUOTE(Ingosa @ 2008 09 18, 07:16)
Nijoliux,ačiū labai  4u.gif
ingina, šauniai pasirodėt  thumbup.gif

Į sveikatą, kad tik naudos iš jų būtų 4u.gif

QUOTE(lututė @ 2008 09 18, 09:50)
Pasakysiu,kaip dariau aš-buvo labai tvirti,dar į tą saldainių virvę įrišau mažų buteliukų.Reikia siauros dovaninės juostelės 2 rulonų-MAXĖJ būna ,atrodo,po 28ct.Vieną juostelę imi už pagrindą-ant jos riši saldainius.Kitą karpai maždaug 15cm ilgio gabaliukais,ir riši saldainio"uodegytę",ant viršaus dedi kitą,riši ir t.t.Juostelės galai matosi,bet dar gražiau,nes gaunasi tokia šeriuota virvė.

Sunkoka įsivaizduot pagal aprašymą blush2.gif gal netyčia bus foto tos juostos? ax.gif

Man dar toks klausimas iškilo:
į kurią pusę segamas rūtų vainikėlis išlydint jaunuosius? Ir kaip su jo persegimu daroma, jei nebus bažnytinės santuokos?

Gėlytes į atlapus segam kiek žinau piršliui į dešinį atlapą, jaunikiui į kairį, o pabroliukams į kurį? Spėju, kad irgi į kairį, nes kaip ir nevedę dar...
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2008 09 18, 14:56)
Gal gali issamiau? sudominai kas cia tokio?

spec. pirslio dovana - grazus blizagntis vokas su Novaturo zenklu, parasyta - specialus paziulymas jaunavedziams. sako pirslys, kad abu taupeme taupeme, norejome ispudinga dovana iteikti ir sutaupeme... tad dovanojame kelione, kurios marsruta, isvykimo ir grizimo laika pasirinkti galesite patys. ir iteikiam, su buciniais kaip pridera. viduje - keturi viesojo transporto bilieteliai lotuliukas.gif

o ant lelytes buvo uzklijuota jaunosios mergautinė pavardė. sakaiu, kad radau kamputyje verkiancia, kad kazkada buvusi skambi, reikalinga, dabar tapo nebereikalinga... tad ja dovanojam jaunosios vieninteliam broliui, kad ja globotu, valytu dulkes, priziuretu, ir perduotu naujai uzgimusiai -ytei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nijoliux @ 2008 09 18, 16:54)
Į sveikatą, kad tik naudos iš jų būtų  4u.gif
Sunkoka įsivaizduot pagal aprašymą  blush2.gif gal netyčia bus foto tos juostos?  ax.gif

Man dar toks klausimas iškilo:
į kurią pusę segamas rūtų vainikėlis išlydint jaunuosius? Ir kaip su jo persegimu daroma, jei nebus bažnytinės santuokos?

Gėlytes į atlapus segam kiek žinau piršliui į dešinį atlapą, jaunikiui į kairį, o pabroliukams į kurį? Spėju, kad irgi į kairį, nes kaip ir nevedę dar...

Dėl rūtų nežinau, bet su vyrų gėlytėm tiksliai taip bigsmile.gif
Atsakyti
dar noriu visoms cia savo patirtimi besidalinancioms svociutems padekoti - ypac toms, kurios negailejo laiko i daznai uzduodamus klausimus atsakyti, bei toms, kurios savo darbeliais dalinosi smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif gaila, kad tik ne visos viskuo dalinasi blush2.gif bet cia kaip kam iseina mirksiukas.gif viska, ka padariau, yra is SM lobyno, tad nieko naujo ir tik "savo" nesugalvojau, galbut kiek kitaip nei visad padariau ax.gif sekmes visoms besiruosiancioms smile.gif viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingina @ 2008 09 18, 20:41)
dar noriu visoms cia savo patirtimi besidalinancioms svociutems padekoti - ypac toms, kurios negailejo laiko i daznai uzduodamus klausimus atsakyti, bei toms, kurios savo darbeliais dalinosi  smile.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif gaila, kad tik ne visos viskuo dalinasi  blush2.gif bet cia kaip kam iseina  mirksiukas.gif viska, ka padariau, yra is SM lobyno, tad nieko naujo ir tik "savo" nesugalvojau, galbut kiek kitaip nei visad padariau ax.gif sekmes visoms besiruosiancioms  smile.gif viskas bus gerai  4u.gif

Labai aciu uz padrasinima ir uz puikias idejas, kiek skaiciau, super vedete thumbup.gif man labai patiko ir panaudosiu kelias mintis, jei galima (kiek supratau, negaila jums blush2.gif )ACIU!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingina @ 2008 09 18, 18:38)
viska darem patys. tik spausdinom jau ne namie  4u.gif ant tokio storoko popieriaus - blizgaus, kaip kartonas panasiai. visi fonai si interneto. turiu ir pasizadejimus, ir diplomus word formate. kam reikia parasykit, ko reik ir i AZ savo e.pasta - imesiu bustinai  smile.gif man negaila  tongue.gif
Papildyta:
tiesa sakant, toks kartais kazkoks jaudulys, bet cia labiau del sveciu reakcijos  mirksiukas.gif taip viskas praejo gerai, linksmai ir greitai  smile.gif  thumbup.gif
Papildyta:

dovaneleje buvo 10 saldainiu - pervyniotu i spalvota vyniojama popieriu (buvo kelios rusys sokoladiniu, viena ciulpiamu, guminuku ir arachisu)  4u.gif ir, zinoma, dovanos akcentas - atvirute su jaunuju foto ir meiles bei padekos zodziais sveciams nuo jaunuju  smile.gif jaunieji apie tai nieko nezinojo, bet mintis jiems patiko. antra diena tik pamate atvirute, nes dovaneliu, zinoma, liko dar...  mirksiukas.gif

dekoju uz atsakyma 4u.gif . su ta lele dar nebuvau girdejusi , idomi mintis. jei jau prireiks ar galima bus pasisavinti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(roky @ 2008 09 18, 18:06)
Sveikos svočiutes,jungiuosi ir aš i jusu buri,nors pati švente dar laaabai negreita-tik kita vasara,bet kol nepraejo uzsidegimas noriu kuo daugiau pasiruošti blush2.gif .gal kas galetu atsiusti slaptažoni i gmailo lobyna smile.gif .iš anksto dekoju 4u.gif

o koki slaptazodi tu nori kad atsiustume ,nelabai supratau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(roky @ 2008 09 18, 17:06)
Sveikos svočiutes,jungiuosi ir aš i jusu buri,nors pati švente dar laaabai negreita-tik kita vasara,bet kol nepraejo uzsidegimas noriu kuo daugiau pasiruošti blush2.gif .gal kas galetu atsiusti slaptažoni i gmailo lobyna smile.gif .iš anksto dekoju 4u.gif

Parašyk AŽ Welkom1. Manau, kad įsileis 4u.gif
O man paskutinė dienelė šiandien. Ryt didysis debiutas rolleyes.gif Baisu, įdomu, smagu mirksiukas.gif Tik dar tiek atrodo visko nepadaryta, bet kažkaip nelabai jaudinuosi. Nesiruošiu jokių ilgų kalbų, užsimečiau tokį trumpą planelį, o paskui žiūrėsiu pagal situaciją.
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 09 19, 09:26)
Ryt didysis debiutas  rolleyes.gif 

Sėkmės 4u.gif Man kitą 6nį balius už jievrus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 09 19, 09:34)
Sėkmės  4u.gif Man kitą 6nį balius už jievrus  ax.gif

Ačiū 4u.gif Sėkmės ir tau, nors tu pas mus ir profas, bet sėkmės reikia visiems mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 09 19, 09:26)
Parašyk AŽ Welkom1. Manau, kad įsileis  4u.gif
O man paskutinė dienelė šiandien. Ryt didysis debiutas  rolleyes.gif  Baisu, įdomu, smagu  mirksiukas.gif  Tik dar tiek atrodo visko nepadaryta, bet kažkaip nelabai jaudinuosi. Nesiruošiu jokių ilgų kalbų, užsimečiau tokį trumpą planelį, o paskui žiūrėsiu pagal situaciją.

Ačiu už atsakyma,taip ir padarysiu.Sekmes tau ryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2008 09 19, 00:28)
dekoju uz atsakyma  4u.gif . su ta lele dar nebuvau girdejusi , idomi mintis. jei jau prireiks ar galima bus pasisavinti  biggrin.gif

na, cia ne mano mintis. fleshi kazka dare su konservavimu, o kita SM-iete sugalvojo ta lelyte. viska, ka dariau, radau cia - sitame svociuciu rojuje 4u.gif ax.gif tad netingekit ankstesniu temu paskaityti, nes as tikrai ne viska, ka radau panaudojau - laiko tiesiog maza smile.gif
Atsakyti