ačiū, reikės perbėgt per visur
sveikos, svociutes as jau po viskam dabar esam pas jaunuosius, tai nei fotkiu, nei issamaus reportazo kol kas nebus. noriu tik pasakyti trumpai, kad beveik viska, ka pasiruosem, ta ir suspejom daug padejo fotografas ir muzikantas. viska pagreitino ir neprailgo. dariau zaidima gamtoje su dovana jauniesiems - surakinama sirdele. tai prailgo - mat buvo 22 aprasymai, tai kol viska isvyniojom... reiktu trumpiau kas abejoja del popierinio torto - muzikantas labai paspartino. kol pirmieji ruosesi (t.y. iseme pasizadejima), visiems padalinom po gabaliuka, tad beliko tik atsistot, varda pasakyt ir pasizadet. 48 asmenys per 20 minuciu suzaidem geras gavos - jauniosios geriausia drauge prisizadejo jaunikio puse seimyniniuose barniuose palaikyti ....
na, daugiau ispudziu su foto ir viskuo veliau. einu dar prie stalo - siandien galima atsipalaiduot
jeigu turit klausimu, rasykit i AZ, mielai viskuo pasidalinsiu
na, daugiau ispudziu su foto ir viskuo veliau. einu dar prie stalo - siandien galima atsipalaiduot
jeigu turit klausimu, rasykit i AZ, mielai viskuo pasidalinsiu
oi merginos kaip senka laikas,beliko dvi su puse savaites galva sunkeja,bet jau vaizda lyg ir susideliojau o kaip bijau
gal kuri zinot zaidima su pantalonais,berods convict kazka minejus buvo,bet neatsako
dar ir orai pradejo nelepint
kaip pavydziu kurios po visko,adrenalino prisigamineir atsipalaidave jau
gal kuri zinot zaidima su pantalonais,berods convict kazka minejus buvo,bet neatsako
QUOTE(vilimute @ 2008 09 16, 20:18)
oi merginos kaip senka laikas,beliko dvi su puse savaites galva sunkeja,bet jau vaizda lyg ir susideliojau o kaip bijau
Tai tau laiko marios. Man trys dienos liko Tragedija, atrodo, kad nieko dar nepasidariau, bet bus kaip bus. O to žaidimo, tai nžn, padėti negaliu
QUOTE(linciura @ 2008 09 13, 23:54)
labukas, labai gaila , bet as is kauno, be to siuo metu gyvenu net ne lietuvoj, o siaip tai su malonumu susitikciau. Vestuvese (normaliose) buvau turbut pries 15 metu, del to ir baisu eiti svociauti. neisivaizduoju kaip reiks viska pravesti, nors jaunieji sako kad nieko daug nereikia bet vistiek norisi pasirodyti super. Turiu jau sioki toki scenariju, bet labai jau daug neaiskumu man iskyla, kuriuo laika ka pravesti? kai jau rimciau susiziuresi, labai tikiuosi kad jus man padesite labai aciu kad atrasiai,
labutis. jei ka galiu truputi parasyti i meila ka as esu dariusi. gal kas ir tiks. parasik man i az
Papildyta:
QUOTE(vilimute @ 2008 09 16, 21:18)
labutis. sita zaidima as dariau taip :
15 ŽAIDIMAS SU LĄSTAIS arba PANTALONAIS
( ląstai arba pantalonai, nardymo akinukai, 2butelių degtines pilnas, 2 stikliukų, prizai)
Kiekvienai komandai duodami ląstai(pantalonai), akinukai. Mes su piršliu stovim už kokių 10metrų nuo komandos su buteliu ir stikliuku. Reikia užsidėti ląstus(pantalonus), akinukus, pribegti prie svočios ar piršlio, išgerti, grįžti, atiduoti viska kitam. Tada kitas bėga, geria ir t.t. Ir taip kas greičiau išgers butelį, Ta komanda laimės.
Papildyta:
QUOTE(Ingosa @ 2008 09 14, 17:53)
Labutis mergaitės, aš tokiu klausimu: kur ieškoti tų visų papuošimų, kuriais puošiate loterijos tortą? kiek žiūrėjau visur, tai visur tos rožytės prisiuvamos, bet aš įsivaizduoju,kad tos visos gėlytės turėtų būti klijuojamos, taip??ir dar, ką sakyti, kai jaunieji šoka savo pirmąjį valsą??ka jiems dovanoti šioje vietoje????
oj,man beliko dvi savaitėlės, atsigulu miegoti,o galvoj dėliojasi viskas,kas kaip ir kada
oj,man beliko dvi savaitėlės, atsigulu miegoti,o galvoj dėliojasi viskas,kas kaip ir kada
nezinau ar patiks bet as per jaunuju valsa skaiciau zodzius o pirslys riso juostas ant jaunuju ranku, kaklo ir tt. :
JAUNŪJŲ VALSAS
( spalvotos juostos, svočia skaito žodžius, piršlys riša juostas)
ŠTAI SUKASI JAUNUOJI, VISA BALTA LYG GULBĖ.
BALTA SPALVA TAI TAIKOS BALANDIS. LINKIME TAIKOS JŪSŲ ŠEIMOJE.
MĖLYNA SPALVA MĖLYNAS DANGUS VIRŠ JŪSŲ, MĖLYNA JŪRA, TAI ŽYDRAS ŠALTINIO VANDUO. LINKIME NEIŠSENKANČIO TYRUMO JŪSŲ ŠIRDIMS.
GELTONA SPALVA TAI SAULĖ AUKŠTAI DANGUJE, ŽIEDAS LANKOJE, ŽIDINIO ŠILUMA. LAI NEIŠTIRPSTA JŪSŲ ŠIRDYSE.
ŽALIA SPALVA TAI PAVASARIS, RAMYBĖ IR JĖGA, TAI GYVYBĖS PRADŽIA. LAI NESTINGA ŠIOS SPALVOS JŪSŲ NAMUOSE.
RAUDONA SPALVA ROŽĖS ŽIEDAS, KRAUJO LAŠAS, ŽIDINIO LIEPSNA. ŠIOS SPALVOS JŪSŲ MEILĖ LAI BUS PILNA.
Papildyta:
Kai jaunieji soko valsa visi sveciai susikibe rankomis soko ratu, po jaunuju valso buvo pirslio polka :0
Papildyta:
QUOTE(vilimute @ 2008 09 16, 21:18)
as po visko esu , bet nepatikesi baimes buvo tai nezinau kiek, o dabar visai jau noreciau vel kur sudalyvauti, svarbiausia gerai scenariju pasidaryti ir viska sudeliot i dezes pagal numerius, as taip dariau. Nebijok ir viskas bus gerai
Klause telegramos teksto, tai rasau bendrai, gal kam prireiks....
(Kreipinys, jaunojo vardas), labai sutrukdziau, ar ne?
Na nieko, neilgam ir jau paskutini karta.
buvai mielas ir labai geras, as Tave mylejau,
kaip pameni, visaip glamonejau, net kitiems meiles nebezadejau.
Buvo meile, gi zinai, patvari ir ideali,bet nutruko si styga su visa Tavo aistra.
As jauciu, kad Taves nesulaikysiu, o Tu kitu mergaiciu meile vel bandysi.
Buk laimingas su kita, nepavydziu, gal bus gera.
Siunciu Tau ka palikai, kai uzejo mus tevai. (Iteikiami, pvz,pantalonai )
Begai nuogas besarmati, net visi kaimynai mate.
As jauciuos labai gerai, Tu manes neprigavai.
Tau gyvenimas nerupi, tu lakstysi, kaip padukes.
Na, o as liksiu rimta pana, kad ir biski paliesta,
ten gi niekas neziures, na ir plombos neuzdes.
Pasirase:Tavo myleta Zose is Ziezmariu.
As atspausdinau ant popieriaus, iskirpau ir priklijavau ant atviruko, tokio su dvieju kaciuku nuotrauka... Perskaiciusi atidaviau jaunikiui.
(Kreipinys, jaunojo vardas), labai sutrukdziau, ar ne?
Na nieko, neilgam ir jau paskutini karta.
buvai mielas ir labai geras, as Tave mylejau,
kaip pameni, visaip glamonejau, net kitiems meiles nebezadejau.
Buvo meile, gi zinai, patvari ir ideali,bet nutruko si styga su visa Tavo aistra.
As jauciu, kad Taves nesulaikysiu, o Tu kitu mergaiciu meile vel bandysi.
Buk laimingas su kita, nepavydziu, gal bus gera.
Siunciu Tau ka palikai, kai uzejo mus tevai. (Iteikiami, pvz,pantalonai )
Begai nuogas besarmati, net visi kaimynai mate.
As jauciuos labai gerai, Tu manes neprigavai.
Tau gyvenimas nerupi, tu lakstysi, kaip padukes.
Na, o as liksiu rimta pana, kad ir biski paliesta,
ten gi niekas neziures, na ir plombos neuzdes.
Pasirase:Tavo myleta Zose is Ziezmariu.
As atspausdinau ant popieriaus, iskirpau ir priklijavau ant atviruko, tokio su dvieju kaciuku nuotrauka... Perskaiciusi atidaviau jaunikiui.
QUOTE(swelnute @ 2008 09 17, 08:26)
Ačiū labai
Gal kas turite klausimus jaunųjų žaidimui, kur jie turi parodyt kad supranta vienas kitą be žodžių??
Papildyta:
P.S.
turiu spalvotai atspausdintus (deja ant plonesnio popieriaus, A5 formato) ir iškirptus (t.p. deja ne idealiai lygiai, reikėtų pasitvarkyti) 09.27 d. vestuvėms įvairioms norminacijoms svečiams diplomus, kuriuos galiu atiduoti. Diplomai tikrai superiniai, linksmi ir gana skoningi, bet su aukščiau išvardytais trūkumėliais.
Jei kuri kaunietė susidėmės, ir norėtų, rašykit į až.
Diplomai rezervuoti Ingosai
Mane irgi domina diplomu klausimas, ka su jais daryt? Ar isvis verta dovanoti? Juk sveciai grize namo tikriausiai sveis juos i siuksliadeze, o mes cia tiek vargo idesime Maciau netgi vienos svociutes padaryta vestuvini laikrastuka besivoliojanti kazkur palepeje, tai dabar persigalvojau ir nebesidraskysiu
QUOTE(Gaurė @ 2008 09 16, 21:28)
Tai tau laiko marios. Man trys dienos liko Tragedija, atrodo, kad nieko dar nepasidariau, bet bus kaip bus. O to žaidimo, tai nžn, padėti negaliu
nu jo,kaip man tiek liks ,is vis is proto eisiu
Papildyta:
QUOTE(loretita2 @ 2008 09 16, 22:37)
Nebijok ir viskas bus gerai
aciu uz padrasinima ir uz zaidima