Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai- VIII

QUOTE(oksankaa @ 2008 09 11, 19:47)
Sveikos Svociutes,
Jungiuosi ir as  ax.gif  Perskaiciau labai daug temu, ideju nerealiu susiradau, 26 diena vesele, scenariju jau sustygavau (labai dekinka esu naktibaldai  4u.gif ), dabar pats idomumas - dovaneliu ir kitu dalykeliu darymas, ju pirkimas...  cool.gif

Norejau paprasyti vieno dalyko, ar galite kuri nors ismatuoti tu saldainiu popereliu matmenis, nes pirmakarta dariau pati, gavosi labai neblogai, bet va nznau matmenu, bijau per didelius ar per mazus padaryti  blush2.gif  Kiek domejausi, tai 6 lapeliai turi tilpti  blush2.gif
Is anksto aciu  4u.gif

pas mane 6 netelpa, bet cia nuo pacio kompiuterio priklauso, man neleidzia parasciu daugiau mazinti ir viskas, nors sesuo pas save kuo puikiausiai sutalpina 6. as darau virsuje 10, zemyn 8 cm. mirksiukas.gif .jeigu kam reikia maketelius taip pat galiu pagelbeti padaryti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidoska @ 2008 09 11, 17:59)
pas mane 6 netelpa, bet cia nuo pacio kompiuterio priklauso, man neleidzia parasciu daugiau mazinti ir viskas, nors sesuo pas save kuo puikiausiai sutalpina 6. as darau virsuje 10, zemyn 8 cm.  mirksiukas.gif .jeigu kam reikia maketelius taip pat galiu pagelbeti padaryti  wub.gif

Aciu labai 4u.gif
Zinai, man irgi netilpo, bet as va tavo matmenis padariau 9ant 8 ir tilpo puikiausiai, dar tarpukus tarp popieriuku padariau, kad lengviau iskirpti butu ax.gif tikiuosi tas cm nieko nereiskia rolleyes.gif
Atsakyti
na va, as jau punduojuosi, nors debiutas tik sestadieni, bet ryt iskart po drabo islekiam, nes vestuves toli - nuo namu 250 km blink.gif lyg ir viska susideliojau, visas emocijas ir nuotaikas parasysiu kita savaite, zinoma, su foto 4u.gif

beje, gal kas zinote efektyvu vaista nuo beprasidedancios slogos? siandien uzklumpo wacko.gif ir sloga, ir gerkle skauda... geriu citrinu arbata ir geriu sinupret.. gal ka efektyvesnio zinot? buciau dekinga. nors gal cia ir ne i tema, bet tikra beda - juk tik 2 dienos beliko, net tiek nebeliko... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(oksankaa @ 2008 09 11, 20:19)
Aciu labai  4u.gif
Zinai, man irgi netilpo, bet as va tavo matmenis padariau 9ant 8 ir tilpo puikiausiai, dar tarpukus tarp popieriuku padariau, kad lengviau iskirpti butu ax.gif tikiuosi tas cm nieko nereiskia  rolleyes.gif

gali tiesiog buti sunkiau suvynioti, nes truks ilgio. o tarpu niekada nedarau, nes maziau karpymo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingina @ 2008 09 11, 18:45)
na va, as jau punduojuosi, nors debiutas tik sestadieni, bet ryt iskart po drabo islekiam, nes vestuves toli - nuo namu 250 km  blink.gif lyg ir viska susideliojau, visas emocijas ir nuotaikas parasysiu kita savaite, zinoma, su foto  4u.gif

beje, gal kas zinote efektyvu vaista nuo beprasidedancios slogos? siandien uzklumpo  wacko.gif ir sloga, ir gerkle skauda... geriu citrinu arbata ir geriu sinupret.. gal ka efektyvesnio zinot? buciau dekinga. nors gal cia ir ne i tema, bet tikra beda - juk tik 2 dienos beliko, net tiek nebeliko...  verysad.gif

Sekmes tau svociaujant 4u.gif
As tai pasiulyciau dar karstije vonioje su druska paguleti, arba nors kojas pakaitinti, tada i vilnojines smile.gif seip senai sirgau net nezinau ka daugiau pasiulyti rolleyes.gif

QUOTE(vaidoska @ 2008 09 11, 18:57)
gali tiesiog buti sunkiau suvynioti, nes truks ilgio. o tarpu niekada nedarau, nes maziau karpymo  mirksiukas.gif

Tampiau kol istampiau kaip reikia ir jokiu tarpu nepalikau rolleyes.gif , nes man susivaideno, kad kazkodel bus lengviau doh.gif nu visai jau man kvan kvan doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingina @ 2008 09 11, 20:45)
beje, gal kas zinote efektyvu vaista nuo beprasidedancios slogos?

Actifed ir daug vitamino C
Atsakyti
Mergičkos, gal turit po ranka priesaikų jaunųjų žodžių? Kad nebūtų labai ilgi ir labai skysti blush2.gif Jei randu gražius, tai labai ilgi, jei trupmus, tai tokie, na nelabai kokie.
Atsakyti
QUOTE(ingina @ 2008 09 11, 21:45)
na va, as jau punduojuosi, nors debiutas tik sestadieni, bet ryt iskart po drabo islekiam, nes vestuves toli - nuo namu 250 km  blink.gif lyg ir viska susideliojau, visas emocijas ir nuotaikas parasysiu kita savaite, zinoma, su foto  4u.gif

beje, gal kas zinote efektyvu vaista nuo beprasidedancios slogos? siandien uzklumpo  wacko.gif ir sloga, ir gerkle skauda... geriu citrinu arbata ir geriu sinupret.. gal ka efektyvesnio zinot? buciau dekinga. nors gal cia ir ne i tema, bet tikra beda - juk tik 2 dienos beliko, net tiek nebeliko...  verysad.gif

na ligoniuke , bandyk druska istirpint siltam vandeni ir skalauk gerkle, o nosi praplauk su tokiu vandenuku. SEKMES pasigydyti smile.gif ir buti sveikai veselioi
Papildyta:
QUOTE(linciura @ 2008 09 11, 15:39)
labas merginos, as tik dabar prisijungiau, esu naujoke blush2.gif taip pat esu pakviesta i svocias lapkricio men. Kai pakviete sutikau is karto, apsidziaugiau. bet dziaugsmas praejo labai greitai ,kai supratau kiek visko reikia pasiruosti, man jau dabar galva istinusi g.gif nieko nesuprantu, kas kur ir kada? gal galite man pasakyti, kada degamos tos sirdeles ir ka jos reiskia? aciu

sveikute, jei esi is klp tai galim susitikt ir trumpai paplepet, buvau kryksto dukrai svociute, tai siek tiek patirties jau turiu smile.gif. O seip labai man patiko sios pareigos, o kaip kitoms tai nezinau, as dar noreciau smile.gifsmile.gifsmile.gif bet mano pirslys sako: na jau ne, tu negeri tai gali eit, o ka man daryti smile.gif. Taip kad visi sunkumai pasimirsta.
Atsakyti
QUOTE(ingina @ 2008 09 11, 20:45)

Sėkmės 4u.gif Gero darbelio ir nesusirk smile.gif
Atsakyti
aciu visoms uz patarimus del sveikatos smile.gif siandien lyg ir jauciuos geriau clap.gif tik dar gerklej kazkoks nesmagumas ax.gif na, dar siandien arbatos, vaistu ir vitamino C ir turetu but gerai. svarbiausia atlaikyt tas dvi dienas, o paskui jau gydytis mirksiukas.gif tai kol kas merginos, susirasysime po visko bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(ingina @ 2008 09 12, 09:23)
dar gerklej kazkoks nesmagumas  ax.gif 

Inginute,yra stebuklingas(neperdedu) vaistas gerklytei,tik reik pasiklaust,kas turi spiritinio bičių pikio tirpalo.Jį reik atskiest vandeniu(1 a.š. į 0,5 stikl. vandens),gaunasi toks kaip pienukas,juo reik gerklę išskalaut-kaip ranka nuima.Bet galima ir su druskos tirpalu skalaut.
Sėkmės vestuvėj 4u.gif
Atsakyti
Sveikos svociutes,
seniai jums berasiau, jau savo pareigas atlikau seniai taip pat, kazkaip niekaip neprisiverciau parasyti, tik skaitineju kaip vyksta jusu pasiruosimai smile.gif
Nors musu pirsliavimas ir gerai praejo, be jokiu dideliu nesklandumu ir gyre visi ir t.t., bet as pati kazkaip ne taip jauciausi, kazkaip netinkanti toms pareigoms, na nezinau, labai keistas jausmas, ir db toki lengva nusivylima jauciu ir tikrai nenoreciau pakartoti biggrin.gif Na bet uzteks cia verkslenti 4u.gif
Zinot, as nesikartosiu, nes idejos buvo beveik visos is SM, tad ACIU jums labai labai!!! thumbup.gif
Tik vat keli patarimai, ka kitaip daryciau. Del palinkejimu knygos, tai patarciau prie stalo kaip nors persiusti, kad zmones parasytu ispudzius, linkejimus, nes as tai padejau nuosaliau ir pasakiau, kad pasirasykite, ne tik linkejimus bet ir ispudzius, siaip nutikimus vestuvese, bet pasirase tik keli zmones, tad buvo liudna.
Dar del vestuvinio laikrastuko - as padariau sienlaikrasti ir ji pakabinome alaus kambarely, tad vel kazkur buvo mano klaida, nes jis didelio sudomejimo nesukele, norinciu skaityti buvo nedaug.
O patiko visiems labiausiai tai vestuvine loterija ir vienas zaidimas, kai jauniesiems uzdavineji klausimus, o jie sedi vienas i kita nugara ir klausineji ju visokiu dalyku, na ir jie nematydami vienas kito atsakineja labai skirtinga, tai prisijuokem smile.gif Na siaip daugiau nei vieno ir nespejom suzaisti, tik si, nors buvau be galo daug prisiruosusi. Daug labai nepanaudojau visko, bet sakau, arba zmones is mandagumo ar siaip bet gyre, nors as nesijauciau verta pagyrimu, na bet viskas pavyko ir dziaugiuosi, kad viskas praeityje 4u.gif
Atsakyti