Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai- VIII

QUOTE(Hoffnung @ 2008 09 10, 21:50)
O,svociutes,kur jus ta sirdi deliojot? Lauke? Ar vejas neuzpute tu zvakuciu? O gal kuri patalpoje tokia daret?

vėjas neužpūtė, bet dėl lietaus tikrai reikia arba fakelų, arba patalpoj. Aš nutaikiau momentėlį prieš fejerverkus, kai nelijo, tai degė žvakutės irgi ilgai, per naktį wub.gif Dariau širdį, raides ir takelį iš žvakučių ant liepto - tiks gražus ir nemažas buvo sodyboj kur šventėm, o fakelai degė iki jo nuėjimui wub.gif
QUOTE(rasulkadz @ 2008 09 10, 22:38)
karsta.gif pagaliau įveikiau visas temas, viską perskaičiau nuodugniai, nepraleidau nė vienos temos-tai dabar taip viskas susimakalavo, kad nebeatkasu jokių galų doh.gif Liko pusantros savaitėlės unsure.gif esu vaikščiojanti panika blink.gif
vestuvės 09 20, kiek girdėjau sakė bus lietingas savaitgalis.. pasiruošusi ir aš iš žvakučių (turiu 120 vnt.) širdelę padaryt, bet jeigu lis....

Atsakyti
Merginos,ar galite padarti kaip daryti 24valanda? Man labiausiai patiko mintis su zvakutemis, papuosti taka, vidury daryti sirdi, skaityti jauniesiems einant eiles, bet kur tada iterpti rituala su seimos zidinio dieves Gabijos pagerbimu(einant tris kartus apie lauza)?Aciu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasulkadz @ 2008 09 11, 00:18)
Atsiprašau už kvailus klausimus blush2.gif
su kuria konkrečiai iš šių programų galima padaryti saldainių popierėlius?

g.gif na klausimas tikrrai nėra labai protingas, ax.gif nėra tokios programos "popierėliams daryti" su ta pirmąja, Magic(?) kaip tu sakai tik foną galima užsidėti, tai ir dėk foną, įterpk foto, prikelk visko, ko tik nori, ir gausis popierėliai mirksiukas.gif o jeigu neišeina, tai ir nesivargink, paprašyk tų, kurios tuo užsiima, man atrodo sumaketuoja merginos tikrai nebrangiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sumaketuotas puslapis kainuoja 15 lt. Taciau padaro greit ir be jokių nervų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažė: 11 rugsėjo 2008 - 13:35
labas merginos, as tik dabar prisijungiau, esu naujoke blush2.gif taip pat esu pakviesta i svocias lapkricio men. Kai pakviete sutikau is karto, apsidziaugiau. bet dziaugsmas praejo labai greitai ,kai supratau kiek visko reikia pasiruosti, man jau dabar galva istinusi g.gif nieko nesuprantu, kas kur ir kada? gal galite man pasakyti, kada degamos tos sirdeles ir ka jos reiskia? aciu
Atsakyti
Sveikos,

Jau kelinta karta rasau ir nuluzta internetas, tai nebeturiu upo is naujo viska.

Bet mes jau "atbuvom" ax.gif Siaip man labai patiko paciai, smagu buvo artimiems zmonesm grazia svente padaryt...

Nuotrauku kol kas jokiu neturim...

Is esmes viskas buvo taip:

1. Islydejom is jaunosios mociutes sodybos, jaunikis saviske atpazino is blauzdos (buvom ir vyrisku blauzdu imaise:), segem vainikeli, tevai laimino, jaunieji tevams kaip padekos zenkla po didele roze padovanojo.

2. Baznycia buvo Kretingoj, ten leidom balandzius (tiesa sakant maniau kad bus brangiau, bet du balandziai 50 lt atsiejo mirksiukas.gif ), putem burbulus, metem ziedlapius.

3. Prie juros jaunieji visa laika fotografavosi, o mes kazkaip tik viena zaidima spejom suzaisti, zaidem ta su zvakiu uzgesinimu vandens sautuvu, tik kazkaip po pirmo uzgesinimo jas jau labai sunku uzdegti, tai ilgai ten su jom zaidem...

4. Nese visas per tilta, o po to griztant idavem jauniesiems maiseli su akmenukais 7 ir mete juos i vandeni auksinei zuvelei, ant akmenuku buvo surasyti palinkejimai (laimes, meiles, aistros, vaiku ir t.t.).

5. Sodyba Plateliuose, ten pasitiko tevai su muzikantu, muzikantas buvo paruoses isbandymus (malka kapoti ir t.t.). Siaip muzikantas labai super buvo, bet jis jau musu ir isbandytas, ir per musu vestuves grojo, ir per uosviu jubilieju, tai ramu del jo buvo. Tik tiesa sakant jam pasireikst laiko nelabai net buvo, nes mes savo vos viska spejom, nes prie stalo tik kokia 9 sedom, tai laiko iki 12 nedaug...

Zodziu darem darbu pasidalijimo ramune, darem torta popierini (izsakinejom dezutes, patys issilankstem ir papuosem) - ten sveciai visi trauke po pasizadejima, kuom pades jauniesiems, jainuju gabaleli pazymejom sirdute, tai ten buvo pazadas seneliams anuku parupint:) Degem seimos zidini, skaitem tostus, rinkom komendantus, sokom... Buvom dar is Thomas Philips nupirke toki peisimo rinkini - drobe (nu toks ale kartonas), dazu tuteliu rinkinys, palete, 3 teptukai, ir molbertuka atskirai nupirkom (viso gavosi apie 50 lt), pastatem ta drobe ant molberto, isspaudem visokiu spalvu dazu ant paletes ir visi sveciai vakaro metu galejo prieiti ir ka nors nupiesti jauniesiems, taip gavosi superinis paveikslas. kaip ir vietoj palinkejimu knygos, nes visi nupiese ka norejo, labai visiems patiko.

Dar buvo fejerverkai, pries pjaunant torta davem jauniesiems priesaikas vienas kitam perskaityt. Labai graziai gavosi padaryt, ant tokio perlamutrinio poperiaus atspausdinom, apdeginom krastelius, Ermitaze nusipirkau toki ale buteli (siaip ten vazele man atrodo), idejom ten smulkiu akmeneliu, ta priesaika, kamsti is popieriaus padarem (maniskis juokesi, kad kaip tampaxas gavosi lotuliukas.gif ), ir jaunieji perskaite, jautesi kad balseliai drebejo ax.gif

O islydint miegoti nupirkom tokia medine skrynele (Zaliajam Centre, cia Vilniuj), ir ten idejom i grazu medziagini maiseli mazu zvakuciu (graziu labai yra Thomas Philips, tokiu miniatiuriniu rozyciu), tada eterini alieju roziu kvapo ir du saldainius sirdeles formos, ale meiles eleksyras, afrodiziakas ir zvakeles kelia iki zmonos pasisviest.

Antra diena pramogu beveik nereikejo, teveliai apdovanojo vaikus skarele, prijuoste ir kepure, mes dar padovanojom kocela ir samti, ir davem pabaigai centukus bendram biudzetui is pupu ir zirniu issirinkt ir i taupykle susimest.

Dar galiu parekomenduot, kad visokiu smagiu dovaneliu, medaliu ir t.t. yra parduotuvej SALDUS MAJAI (Vilniuj universalinej, net ir internetini saita jie turi, tai visur tikriausiai yra)...

Regis tiek...

Buvo smagu. Ir sakyciai kad "pirsliauti" turint 2 metu dukryte kartu su savim visai nebuvo nasta... viskas praejo sklandziai smile.gif
Atsakyti
Sakykite, kiek perkate saldainių? Neįsivaizduoju doh.gif Kiek butelių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažė: 11 rugsėjo 2008 - 15:03
QUOTE(Mažė @ 2008 09 11, 16:03)
Sakykite, kiek perkate saldainių? Neįsivaizduoju  doh.gif  Kiek butelių?

butelių turėjom 6 degtinės, gamtoje išgėrėm vieno pusę, bromų nebuvo, vieną davėm stalo užsėdusiems, 1 muzikantams, 1 vairuotojui.Šampano išgėrėm nemažai (gamtoje gal 10 butelių), šeimininkėms davėm vyno butelį.
saldainių irgi prisipirkau be proto (gal 8 kg) visus apdalinau ir dar liko.
Atsakyti
QUOTE(plyta @ 2008 09 11, 00:32)
o as sirdi is fakelu sudejau tai dege mum sirdis po to visa nakti thumbup.gif  thumbup.gif

as irgi zadu is fakelu.......kiek ju tau reikejo? neisivaizduoju koki kieki pirkt g.gif

Beje, svociutes, Maximoj dabar saldainiams 20 proc akcija, jau baigiasi beje, apsipirkit greiciau rolleyes.gif as tik neisivaizduoju kiek ju reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2008 09 11, 12:18)
o jeigu neišeina, tai ir nesivargink, paprašyk tų, kurios tuo užsiima, man atrodo sumaketuoja merginos tikrai nebrangiai mirksiukas.gif

QUOTE(Mažė @ 2008 09 11, 14:35)
Sumaketuotas puslapis kainuoja 15 lt. Taciau padaro greit ir be jokių nervų

Ačiū už atsakymus 4u.gif Kaip jau ir sakiau, tokius popierėlius aš užsisakiusi, taip pat iš sm ir netgi juos atsispausdinau.liko tik susivynioti..Paklausiau todėl, kad man pasidarė įdomu kaip jie "gaminami" ir galbūt net norėčiau išmokti juos pasidaryti pati blush2.gif
Atsakyti
Sveikos Svociutes,
Jungiuosi ir as ax.gif Perskaiciau labai daug temu, ideju nerealiu susiradau, 26 diena vesele, scenariju jau sustygavau (labai dekinka esu naktibaldai 4u.gif ), dabar pats idomumas - dovaneliu ir kitu dalykeliu darymas, ju pirkimas... cool.gif

Norejau paprasyti vieno dalyko, ar galite kuri nors ismatuoti tu saldainiu popereliu matmenis, nes pirmakarta dariau pati, gavosi labai neblogai, bet va nznau matmenu, bijau per didelius ar per mazus padaryti blush2.gif Kiek domejausi, tai 6 lapeliai turi tilpti blush2.gif
Is anksto aciu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(rasulkadz @ 2008 09 11, 19:14)
galbūt net norėčiau išmokti juos pasidaryti pati blush2.gif

mirksiukas.gif na tai ir išmoksi, kai užsikabini už nuotraukų korekcijos - negali atsiplėšt mirksiukas.gif bandyk, pamatysi, kad gausis, pajusi tikrą malonumą 4u.gif
Atsakyti