Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai- VIII

ačiū mergaitės už patarimus. Nusipirkau 100 žvakučių, dar turiu iš seniau truputi likusių, tikiuosi užteks.
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2008 09 10, 21:07)
takeliui turėjau kitą maišiuką 100 vnt.- ant liepto turėklų dėliojau, bet širdelei tikrai 100 nereikėjo  mirksiukas.gif

O,svociutes,kur jus ta sirdi deliojot? Lauke? Ar vejas neuzpute tu zvakuciu? O gal kuri patalpoje tokia daret?
Atsakyti
karsta.gif pagaliau įveikiau visas temas, viską perskaičiau nuodugniai, nepraleidau nė vienos temos-tai dabar taip viskas susimakalavo, kad nebeatkasu jokių galų doh.gif Liko pusantros savaitėlės unsure.gif esu vaikščiojanti panika blink.gif
vestuvės 09 20, kiek girdėjau sakė bus lietingas savaitgalis.. pasiruošusi ir aš iš žvakučių (turiu 120 vnt.) širdelę padaryt, bet jeigu lis....
Atsakyti
QUOTE(ingina @ 2008 09 10, 17:48)
o gal kas zinot, ka simbolizuoja nesimas per tilta?  biggrin.gif

Siaip tai rusu reliktas(bent jau musu pirsliene per vestuves sake), kad buvo tokia mada, jog butinai reikia per 7 tiltus pernesti jaunaja, atseit bus laimingi jaunieji. O is tikruju tai tiesiog buvo pasipelnymo saltinis taksistui, kol jis apvezdavo per visus tiltus. Aisku, tai tik vienareiksmiska nuomone, iki savo vestuviu nemaniau, kad tai kazkas blogo ir man visai patikdavo, kai jaunaja su pamergem nesdavo vyriskiai thumbup.gif Taigi neuzsipulkite manes, jeigu kam nepatiko si mintis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rasulkadz @ 2008 09 10, 23:38)
karsta.gif pagaliau įveikiau visas temas, viską perskaičiau nuodugniai, nepraleidau nė vienos temos-tai dabar taip viskas susimakalavo, kad nebeatkasu jokių galų doh.gif Liko pusantros savaitėlės unsure.gif esu vaikščiojanti panika blink.gif
vestuvės 09 20, kiek girdėjau sakė bus lietingas savaitgalis.. pasiruošusi ir aš iš žvakučių (turiu 120 vnt.) širdelę padaryt, bet jeigu lis....

Nesijaudink, viskas bus gerai thumbup.gif Nors puikiai tave suprantu, man paciai liko geras menuo (vestuves spalio 11d.), bet atrodo nuo to ne kiek ne lengviau schmoll.gif Galva sukasi, prisesti dorai nera kada, mazoji neleidzia doh.gif tai tik narsau po visas temeles ir renkuosi dar viska, o paskui styguosiu blink.gif SEKMES!!!
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2008 09 10, 10:49)
jeigu neturi Photoshop'o gali pabandyti parsisiųsti va šitą programą, gana lengvai ir gražiai įsikomponuoja nuotraukos, nereikia jokių pastangų mirksiukas.gif
dar gali yra tokia programa Photoscape irgi galima pasikomponuoti nemažai, bet nesudėtingai pamokėlės,kaip apdirbti foto
truputį sudėtingesnė yra GIMP

Atsiprašau už kvailus klausimus blush2.gif
su kuria konkrečiai iš šių programų galima padaryti saldainių popierėlius?parsisiunčiau 1ąją, tai ten tik foną uždėt galima, bandžiau kitą siųstis, tai išvis nesupratau kurią konkrečiai, nes išmeta daug įvairiausių versijų unsure.gif
Būsiu dėkinga jei atsakysite, nes praeitose visose temose apie tai nebuvo kalbėta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ruuldi @ 2008 09 10, 15:39)
labukas, mano startas bus lpkricio 8, bet jau pradejau viska ziurineti, kad nereiktu paskutine savaitele nervintis. smile.gif  svociutes norejau pklausti, kas vaisina sampanu  prie CMB, jaunieji, ar liudininkai?saldainiai kaip suprantu is liudininku o alkoholis? ir seimos zidini kas turi perduoti: liudininkai ar tevai ( pas mus bus tik viena jaunosios mama, nes kiti dalyvauti negali, ir nezinau ar ji tai daryt nores sad.gif)

sveikute.kadangi buvau svociute, tai pasakysiu, kad sampana dave jaunuju tevai mums ir taures vienkatrines nupirko(grazias). o zidini perduoda tevai( kas bus is tevu). Pati zidini mes padavem jauniesiems o tevai uzdege savo zvake ir poto uzdege jaunuju zvake esancia zidinuke. Gal aiskai parasiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasulkadz @ 2008 09 11, 00:18)
Atsiprašau už kvailus klausimus blush2.gif
su kuria konkrečiai iš šių programų galima padaryti saldainių popierėlius?parsisiunčiau 1ąją, tai ten tik foną uždėt galima, bandžiau kitą siųstis, tai išvis nesupratau kurią konkrečiai, nes išmeta daug įvairiausių versijų unsure.gif
Būsiu dėkinga jei atsakysite, nes praeitose visose temose apie tai nebuvo kalbėta blush2.gif

mano patarimas būtų toks - jei liko tik pusantros savaitės (kaip ir man ax.gif ) ir jei nemoki dirbti nei su viena iš minėtų programų, tai kreipkis į tas kurios užsiima šiais darbeliais. Sutaupysi ir laiko ir nervų mirksiukas.gif Praeituose puslapiuose buvo paminėtos merginos, kurios daro saldainių popierėlius.
Atsakyti
o as sirdi is fakelu sudejau tai dege mum sirdis po to visa nakti thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 09 11, 00:31)
mano patarimas būtų toks - jei liko tik pusantros savaitės (kaip ir man  ax.gif ) ir jei nemoki dirbti nei su viena iš minėtų programų, tai kreipkis į tas kurios užsiima šiais darbeliais. Sutaupysi ir laiko ir nervų  mirksiukas.gif Praeituose puslapiuose buvo paminėtos merginos, kurios daro saldainių popierėlius.

ax.gif aš užsisakiusi ir netgi turiu, tik liko atsispausdinti ir susivynioti, bet noriu ateičiai pasimokyt, nes dar nusimato nemažai progų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovven @ 2008 08 28, 17:00)
Sveikos

Gal zinote kur Klaipedoje galeciau apsipirkti visokiu graziu dalyku vestuvemis?

sveikute, uzsuk i klp pajurio parduotuve 2aukstas gale prie lango, ten vestuvine atributika, buvau svocia tai ir pirkau ten. Bet jei vestuves negreit, priima uzsakymus. Seip sestadieniais savininke buna, o paprastom dienom dukra, bet ir pasakys ko reikia
Atsakyti
QUOTE(Bagyriuke @ 2008 09 04, 18:25)
Sveikos, įsirašysiu į jūsų būry  smile.gif  piršliausiu po 2 savaičiu. Norėjau pasiklausti, žinau, kad kai kurie naudoja papuoštus šampano butelius. Gal žinot kas nors kur juos naudoja? Galvoju gal per jaunujų išlydėjimą  g.gif

labutis, apranga buteliams pirkau klaipedoi, porele berods 40lt kainavo. Dovanojau jauniesiems kad graziai atrodytu prie ju padeti sampano buteliukai.
Papildyta:
QUOTE(temba @ 2008 09 10, 11:01)
Labai greitai nuotrauka ant medžiagos perkelia "Tshirt" parduotuveje (Kaune tikrai yra Hyper Maximoj), po keliolikos min. jau galima pasiimti, vat tik kainos nepamenu, senokai darem. Saldainiu popieriukus dariau pati, veliau galesiu parodyti kaip gavosi, bet cia po 27 dienos wink.gif Dabar jau pradedu ir aš stresuoti, laikas lekia, darbų daug, o rezultatų - 0... Vat dar turiu klausimėlį, gal kas dėliojot iš žvakučių ta didele širdį lauke (2x2 berods radau kažkurioj temoj)? Vat maždaug kiek žvakučių reikia, ar užteks 100, ar visgi daugiau turet reiketų? Ačiu visom už geras idejas ir patarimus wink.gif

As zvakutes isdalinau sveciams, kiek ju buvo ir kiekvienas dedamas ant pasiutos staltieses kur viduriuke buvo sirdies forma(zvakes dejom pagal krastus), sake po viena zodi jauniesiems, pvz:sveikatos, meiles,istvermes ir tt. O jaunieji padejo savo uzdegta zvake, kuria as pati nupirkau, jau grazia, poto jaunieji soko o sveciai kam buvo isdalinti , pute muilo burbulus. Gaila foto dar neturiu parodyciau, super gavosi.
Atsakyti
QUOTE(Hoffnung @ 2008 09 10, 22:50)
O,svociutes,kur jus ta sirdi deliojot? Lauke? Ar vejas neuzpute tu zvakuciu? O gal kuri patalpoje tokia daret?

mes žadėjo lauke, bet dėl nenusisekusio oro padarėm viduje mirksiukas.gif
QUOTE(Gaurė @ 2008 09 11, 00:31)
mano patarimas būtų toks - jei liko tik pusantros savaitės (kaip ir man  ax.gif ) ir jei nemoki dirbti nei su viena iš minėtų programų, tai kreipkis į tas kurios užsiima šiais darbeliais. Sutaupysi ir laiko ir nervų  mirksiukas.gif Praeituose puslapiuose buvo paminėtos merginos, kurios daro saldainių popierėlius.

aš dariau pas Arminux mirksiukas.gif
Atsakyti