Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai- VIII

QUOTE(mazutex @ 2008 09 10, 10:11)
Temba,su kokia programa darei saldainiu popieriukus?Gal galetum papasakoti? blush2.gif

jeigu neturi Photoshop'o gali pabandyti parsisiųsti va šitą programą, gana lengvai ir gražiai įsikomponuoja nuotraukos, nereikia jokių pastangų mirksiukas.gif
dar gali yra tokia programa Photoscape irgi galima pasikomponuoti nemažai, bet nesudėtingai pamokėlės,kaip apdirbti foto
truputį sudėtingesnė yra GIMP
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flesi: 10 rugsėjo 2008 - 09:51
labai,labai aciu flesi uz pagalba!!! 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
mazutex as dirbu su CorelDraw programėle, bet kaip rašė flesi, yra ir nemažai įvairių kitų, gal net paprastesnių programėlių.
Atsakyti
labukas, mano startas bus lpkricio 8, bet jau pradejau viska ziurineti, kad nereiktu paskutine savaitele nervintis. smile.gif svociutes norejau pklausti, kas vaisina sampanu prie CMB, jaunieji, ar liudininkai?saldainiai kaip suprantu is liudininku o alkoholis? ir seimos zidini kas turi perduoti: liudininkai ar tevai ( pas mus bus tik viena jaunosios mama, nes kiti dalyvauti negali, ir nezinau ar ji tai daryt nores sad.gif)
Atsakyti
QUOTE(ruuldi @ 2008 09 10, 14:39)
  svociutes norejau pklausti, kas vaisina sampanu  prie CMB, jaunieji, ar liudininkai?saldainiai kaip suprantu is liudininku o alkoholis? ir seimos zidini kas turi perduoti: liudininkai ar tevai ( pas mus bus tik viena jaunosios mama, nes kiti dalyvauti negali, ir nezinau ar ji tai daryt nores sad.gif)

Labukas,šampanu vaišina liudininkai,pasiruošk ir vienkartinių taurių ar puodelių.Nes jei žmogiukų sveikins daug,vos spėsi lakstyt.O jau kas tą šampą pirks-pasišnekėk su jaunaisiais.Visaip dabar būna.Šeimos židinys yra tik šeimos "nuosavybė",taigi liudininkai čia nei prie ko.Jei mama to daryt nenori,geriau iš viso šito punkto atsisakyti-yra ir kitokių gražių dalykų.Sėkmės,viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Nežinau ar galėčiau daug patarinėt, apti naujai iškepta liudininkė busiu, tai kiek čia forumuose išminties pasisėmiau tiek žinau. Mes liudininkais busim 27 dieną, pirmiausiai bus CMB po to eisim i bažnyčią, tai jaunieji nenori šampano gerti po CMB, kad į bažnyčią su kvapeliu neit. Dėl šampano susitarėm su jaunaisiais, kad jie tuo pasirūpins, tik pilstis jį mano vyras išėjus iš bažnyčios, nes jaunieji kaip ir neturėtų to daryti per savo vestuves. O šeimos židinį paprastai perduoda tėvai, nes juk ir esmė yra tame kad iš tevų židinio atskeliama mažytė ugnelė naujam židiniui sukurti, per kurią viskas kas gera tėvų sukaupta jaunai šeimai pereitų. Butinai pasitarkit su mamyte, ar ji nori tokios ceremonijos, kitu atveju teks improvizuoti ir pasakyt, kad jums buvo patikėta perduoti šventą tėvų namų ugnį jauniesiems.
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2008 09 10, 09:53)
bandžiau, parašysiu až, nes puslapyje nenoriu rodyti  veidų blush2.gif

aciu Tau flesi uz nuotraukele, tikrai labai graziai gavosi. user posted image

Mergaites jau karta klausiau, bet dar pasikartosiu. Kokia priesaika skaitot 24val. Skaiciau cia kazkuri svociute pasakojo, kad labai ispudingai atrode tarp daug zvakiu. O kokia ta priesaika???

Ka simbolizuoja tauriu dauzymas ant tilto? Gal turit kokius zodzius, apibudinima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledietė: 10 rugsėjo 2008 - 14:56
o gal kas zinot, ka simbolizuoja nesimas per tilta? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(temba @ 2008 09 10, 09:01)
Vat dar turiu klausimėlį, gal kas dėliojot iš žvakučių ta didele širdį lauke (2x2 berods radau kažkurioj temoj)? Vat maždaug kiek žvakučių reikia, ar užteks 100, ar visgi daugiau turet reiketų? Ačiu visom už geras idejas ir patarimus wink.gif

aš dėliojau wub.gif įtariu kokią 50 sunaudojau... neskaičiavau kai dėliojau, nes iš 100 žvakučių išėjo dar ir raidės S ir L prie širdies ( tamsoj kažkaip nereikia lb daug) žiūrėjos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2008 09 10, 18:40)
aš dėliojau  wub.gif įtariu kokią 50 sunaudojau... neskaičiavau kai dėliojau, nes iš 100 žvakučių išėjo dar ir raidės S ir L prie širdies ( tamsoj kažkaip nereikia lb daug) žiūrėjos  thumbup.gif

aš irgi dėliojau, širdį ir takelį, tai 100 vos vos užteko galėjo būti ir daugiau, priklauso nuo širdies dydžio, mes pasidarėme laaaaaaaabai jau didelę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 09 10, 18:46)
aš irgi dėliojau, širdį ir takelį, tai 100 vos vos užteko galėjo būti ir daugiau, priklauso nuo širdies dydžio, mes pasidarėme laaaaaaaabai jau didelę  biggrin.gif

takeliui turėjau kitą maišiuką 100 vnt.- ant liepto turėklų dėliojau, bet širdelei tikrai 100 nereikėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, o kur jus dedat ta foto ant drobes ????
Atsakyti