Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai- VIII

Gal žinote kas užsiima saldainių popieriukų su nuotraukom padarymu. Taip pat ieškau kas galėtų perkelt nuotrauką ant drobės. Padėkite, nedaug jau laiko man belikę. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, svociutes!

Jau senokai skaitau sia temele, bet nesdrisadavau prisijungt blush2.gif As startuosiu spalio 11diena Siauliuose. Pirma karta, todel vien nuo minties, kad vis arteja TA diena, vidurius pradeda sukt doh.gif Aciu visoms uz cia issakytas mintis, pradedu po truputi delioti scenariju smile.gif Noriu padekot ir Naktibaldai, nes ji dave super minti apie antpecius komendantams, bet va, nebejo susirasyt su ja per AZ, nes patoviai perpildyta buvo schmoll.gif Tai nesulaukusi pati pradejau juos darytis, sorry, kad pasinaudojau be leidimo jusu mintimi 4u.gif Tai tiek, sekmes visoms.
Atsakyti
QUOTE(Mažė @ 2008 09 09, 17:16)
Gal žinote kas užsiima saldainių popieriukų su nuotraukom padarymu. Taip pat ieškau kas galėtų perkelt nuotrauką ant drobės. Padėkite, nedaug jau laiko man belikę. Ačiū  4u.gif

man dare kondraciuks - labai graziai ir greitai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažė @ 2008 09 09, 16:16)
Gal žinote kas užsiima saldainių popieriukų su nuotraukom padarymu. Taip pat ieškau kas galėtų perkelt nuotrauką ant drobės. Padėkite, nedaug jau laiko man belikę. Ačiū  4u.gif

daug visko daro Žavinga čia pavyzdžiai ir kitos pasižiūrėk paslaugų skyrelyje (bet šiaip nesunku ir pačiai pasidaryt su kokia nors Magic programa ax.gif

ant drobės irgi gali persikelt pati mirksiukas.gif yra pirkt va toks popierius, ant jo atsispausdini spalvotą foto ir persikeli su lygintuvu ant medžiagos
Atsakyti
Saldainių popieriukus jau užsisakiau pas kondraciuk
Drobės turbut nebedarysiu. Jau ir taip daug išlaidų doh.gif
Atsakyti
Pirmiausiai tai noriu padekoti visoms musu saunioms SM 4u.gif , nes be jusu super minciu nezinau ka buciau dariusi. ax.gif Kadangi naudojau daug ideju is sio forumo tai nesikartosiu. Jei kam bus idomu tai rasykit i AZ, o as pabandysiu pagelbeti. Paminesiu tik keleta dalyku apie kuriuos lyg tai cia nebuvo rasyta biggrin.gif Kai atejo laikas jauniesiems pasiskirstyti darbus, tai as i torto gabaliukus buvau sudejusi ne tik po saldaini su jaunuju nuotrauka, bet taip pat ir darbeli, kuri prisizada atlikti kuris nors is jaunuju. Ant lapo buvau atsispausdinusi tuos darbus ir salia kiekvieno uzrasiau kas ta darba tures atlikti. Veliau si sarasa padovanojau jauniesiems, o jei kartais po ranka jo neturetu iteikem du kauliukus medinius ant kuriu buvo isdrozineti svarbiausi darbai. Dovanu jauniesiems iteikiau savo siuvineta pavaeiksla, linkedama, kad jie visada butu laimingi kaip sia diena. Ir iteikem darnaus seimyninio gyvenimo receptu knyga su sveciu palinkejimais. Siaip visos vestuves praejo lyg ir sklandziai. Tik labai nepatiko Siauliu katedroj vykusi ceremonija. Nes kunigas vis ziurejo i laikrodi ir pati ceremonija uztruko gal 15 min. Kai kurie sveciai net pavelavo atvaziuoti. g.gif Bet viska vainikavo puikiai praejes vakaras su daug daug siurprizu jauniesiems. Yapc graziai atrode i dangu su palinkejimais kylantys dangaus zibintai. Tai tiek is pirmo pirsliavimo. Bent jau sveciai sake, kad blynas neprisvilo cool.gif
Atsakyti
Vestuvės jau po pusantros savaitės doh.gif
Pradėjau sudarinėti pirkinių sąrašą - siaubas, kiek visko reikia nupirkti, o laiko tai nebėr. Ir scenarijaus dar neturiu - viskas atskirais gabalais.
Šiandien papuošiau tortą - visai gražus išėjo smile.gif
Vietoj vestuvinio laikraštuko labai puikią idėją man pametėjo ir dar padaryti padės thumbup.gif
Ačiū, flesi už parodymą to popieriaus paveikslams, manau, kad panaudosiu 4u.gif
Lankstau gerves blink.gif Tikras darbščiųjų rankų būrelis pas mane paskutinėm dienom lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaurė: 09 rugsėjo 2008 - 22:43
QUOTE(Mažė @ 2008 09 09, 16:16)

Nuotrauka ant drobės daro foto fabrikas. lt ten reik prisiregistruoti užsakymus daro tik internetu kaina didžiausio formato 110lt labai gražiai padaro likau labai patenkinta tik va su laiku jie užtrunka apie pora sav.
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2008 09 09, 17:57)

ant drobės irgi gali  persikelt pati  mirksiukas.gif yra pirkt va toks popierius, ant jo atsispausdini spalvotą foto ir persikeli su lygintuvu ant medžiagos

Gal gandete kas nors perkelti pacios? Labai idomu ar gerai gaunasi?
Atsakyti
QUOTE(Ledietė @ 2008 09 10, 08:37)
Gal gandete kas nors perkelti pacios? Labai idomu ar gerai gaunasi?

bandžiau, parašysiu až, nes puslapyje nenoriu rodyti veidų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flesi: 10 rugsėjo 2008 - 09:01
Labai greitai nuotrauka ant medžiagos perkelia "Tshirt" parduotuveje (Kaune tikrai yra Hyper Maximoj), po keliolikos min. jau galima pasiimti, vat tik kainos nepamenu, senokai darem. Saldainiu popieriukus dariau pati, veliau galesiu parodyti kaip gavosi, bet cia po 27 dienos wink.gif Dabar jau pradedu ir aš stresuoti, laikas lekia, darbų daug, o rezultatų - 0... Vat dar turiu klausimėlį, gal kas dėliojot iš žvakučių ta didele širdį lauke (2x2 berods radau kažkurioj temoj)? Vat maždaug kiek žvakučių reikia, ar užteks 100, ar visgi daugiau turet reiketų? Ačiu visom už geras idejas ir patarimus wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo temba: 10 rugsėjo 2008 - 09:01
Temba,su kokia programa darei saldainiu popieriukus?Gal galetum papasakoti? blush2.gif
Atsakyti