Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai- VIII

QUOTE(ingina @ 2008 09 08, 18:29)
o as duosiu visiems sveciams. be to, tortas man kur kas labiau patinka nei tas senamadiskas

beje, kiekvienam torto gabaliuki bus po 2 saldaines su jaunuju foto. tad tas ypatingas saldumynas bus atiduodamas uz pasizadejima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažė @ 2008 09 08, 14:41)
Sakykit mielosios  ax.gif , kokias dovanėles teikiate svečiams , kurie laimi žaidimuose

Nulėkiau į maximą - ir žiūrėjau, kas tiktų, tai radau - magnetus - pantalonus, berniukų komandai - po tabletę pachmielino, mergaičių komandai - po lininę rožytę, dar turėjau trintukų širdutės formos, atšvaitų (kad tamosje koks pabroliukas pamergytės nepamestų), mažų užrašų knygučių, smilkalų..
Atsakyti
QUOTE(ingina @ 2008 09 08, 17:54)
beje, kiekvienam torto gabaliuki bus po 2 saldaines su jaunuju foto. tad tas ypatingas saldumynas bus atiduodamas uz pasizadejima  4u.gif

Pas mane taip pat bus su saldainukais ir su pasižadėjimu ir dar su loterija. Manau, kad valanda tikrai ilgai. Kokie 10 - 15 pirmųjų gal ir įdomu, o paskui - abejoju. Aš pasidariau 2 tortukus, bet naudosiu vieną, kad neprailgtų. O tie prisistatymai tai man irgi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 09 08, 21:36)
Pas mane taip pat bus su saldainukais ir su pasižadėjimu ir dar su loterija.  Manau, kad valanda tikrai ilgai. Kokie 10 - 15 pirmųjų gal ir įdomu, o paskui - abejoju. Aš pasidariau 2 tortukus, bet naudosiu vieną, kad neprailgtų. O tie prisistatymai tai man irgi  schmoll.gif

na, zinoma, ziuresiu pagal reakcijas. be to, planuoju bent 2 pertraukeles. fleshi pavyko su triju aukstu tortuku - gal man irgi pavyks 4u.gif nors man tik pirmas kartas, bet liaudis draugiska turetu buti - pakentes tongue.gif

beto, kaipgi atrinkti, kam duot, o kam ne? paskui sakys, kad ne visiems uzteko, ne visi suprato... gaunasi, kad ir saldainiuku ne visi gaus... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingina: 08 rugsėjo 2008 - 19:52
QUOTE(ingina @ 2008 09 08, 20:51)
na, zinoma, ziuresiu pagal reakcijas. be to, planuoju bent 2 pertraukeles. fleshi pavyko su triju aukstu tortuku - gal man irgi pavyks  4u.gif nors man tik pirmas kartas, bet liaudis draugiska turetu buti - pakentes  tongue.gif

beto, kaipgi atrinkti, kam duot, o kam ne? paskui sakys, kad ne visiems uzteko, ne visi suprato... gaunasi, kad ir saldainiuku ne visi gaus...  g.gif

Aš duosiu tortą tik poroms - tiesiog kažką sugalvosiu pasakyti - jūs buvote šių dviejų žmonių santuokos liudininkais, tai dabar turite pažadėti jiems pagalbą. Na, kažką tokio, tik gražiau. O už pažadą saldainiukai ir dovanėlė (loterijos prizas). O saldainių pridariau visiems svečiams ir tikrai neliks nei vieno be saldainių. Vienas variantas duoti po saldainuką kai sveikina jaunuosius. Kitą tortą galvojau pardavinėti aukcione - už kokį šmaikštų tostą, anekdotą ar pan., bet nelabai pažįstu svečius, tai abejoju šios idėjos sėkme g.gif Ko gero atsisakysiu.
Atsakyti
Pasigirt tai pasigyriau, o vat padėkot, tai ir pamiršau. AČIŪ PATS DIDŽIAUSIAS SM IR VISOMS, KURIŲ ŽINIOS IR PATIRTIS PADĖJO MUMS. rolleyes.gif aciuks.gif

SĖKMĖS VISOMS SVOČIUTĖMS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisė: 08 rugsėjo 2008 - 20:16
QUOTE(Gaurė @ 2008 09 08, 14:43)
Šaunuolės mergaitės  4u.gif  Laukiame ir kitų smulkių ataskaitų.  mirksiukas.gif
Mane domina ši vieta - kam dalinai tuos torto gabaliukus. Nes aš irgi priėjau išvados, kad visiems 50 žmonių tikrai nedarysiu - atsibos. Dabar galvoju, kad reikėtų gal duoti tik pulkui - jų kaip tik 12 žmonių - saldainiai, pasižadėjimas ir loterija.  O jau mano saldainių grožis  wub.gif  Parodysiu po vestuvių  blush2.gif

Tai gal gali bent isduoti paslapti kur juos darei?
Atsakyti
na va, vakar suvyniojom saldainius, tiksliau pervyniojom ax.gif susitvarkiau su tuo tortu galu gale - survitinau ir papuosiau drinks_cheers.gif pradejom sveciam pakuoti saldainius - ideja is SM. kiekvienam sveciui vienodas skaicius saldainiuku+atvirute su jaunuju foto ir graziais zodziais viduje bigsmile.gif blush2.gif man labai grazu thumbup.gif kadangi pasirodymas jau sestadieni, tai sukames kaip beismanydami smile.gif vat. po visko sudesiu foto, tik gal kuri galit i AZ kaip tai padaryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hoffnung @ 2008 09 08, 22:18)
Tai gal gali bent isduoti paslapti kur juos darei?

Darbe padarė ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ingina @ 2008 09 09, 09:02)
na va, vakar suvyniojom saldainius, tiksliau pervyniojom  ax.gif susitvarkiau su tuo tortu galu gale - survitinau ir papuosiau  drinks_cheers.gif pradejom sveciam pakuoti saldainius - ideja is SM. kiekvienam sveciui vienodas skaicius saldainiuku+atvirute su jaunuju foto ir graziais zodziais viduje  bigsmile.gif  blush2.gif man labai grazu thumbup.gif kadangi pasirodymas jau sestadieni, tai sukames kaip beismanydami  smile.gif vat. po visko sudesiu foto, tik gal kuri galit i AZ kaip tai padaryti?  g.gif

Ką padaryti? Nuotraukas sudėti? Sukeli visas į kokį nors internetinį albumą ir čia pakopini nuorodą. Mes įlendame ir grožimės. Arba čia tiesiai galima dėti pvz. per www.keep4u.ru
O į ką pakuosi svečiams tas malonias dovanėles? Ir ar kiekvienam svečiui, ar šeimai. Kada dovanosi? Saldainių turiu daug ir planuoju dalyti svečiams. O čia idėja super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingina @ 2008 09 09, 09:02)
vat. po visko sudesiu foto, tik gal kuri galit i AZ kaip tai padaryti?  g.gif

per čia lengviausia. jeigu nedidelės foto - nukopini 1 eilutę ir tiesiai į žinutę, jeigu didelės - nukopini 3 eilutę mirksiukas.gif nereikia jokių IMG
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2008 09 06, 21:34)
Merginos, kas planuojate daužyti taures ant tilto tipo "laimei", tai tikrai pasirūpinkit, kas sušluos stiklus. Šiandien ėjom per Mindaugo tiltą Vilniuje, nu kaip šlykštu doh.gif  pilnas tikltas stiklų, neturiu ką pasakyt verysad.gif

Neteko girdeti apie tauriu dazyma blush2.gif Gal turit kokiuszodzius ar apibudinima siu veiksmu?
QUOTE(Aive @ 2008 09 06, 22:00)
kazkur perskaiciau minti, kad paruost jauniesiems priesaika, tada jie ja patvirtina ir pakasa kurnors brangioje vietoje.faina ideja, gal galima placiau ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 09 09, 12:08)
O į ką pakuosi svečiams tas malonias dovanėles? Ir ar kiekvienam svečiui, ar šeimai. Kada dovanosi? Saldainių turiu daug ir planuoju dalyti svečiams. O čia idėja super  thumbup.gif

dovanosim seimai. prisipirkom saldainiu-jas ivyniojom (ne pervyniojom, o kartu su popieriuku) i spalvota popieriu dovanom pakuoti. gavosi apie 10 graziu saldainiuku 4u.gif tada juos dedam i permatoma popieriu (irgi donavos i toki pakuoja), kartu atvirukas ir urzisam graziai virsu su tam skirta juostele. idesiu fotke po visko, jei tik iseis ikelt g.gif
Atsakyti