Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai- VIII

QUOTE(ingina @ 2008 09 08, 12:03)
kol kas dar sedziu darbe - vakare meginsiu kazka mastyti  blush2.gif  g.gif o kaip antra auksta tada? irgi tik apacias? gal laikysis trumpam  smile.gif dekui uz pagalba ir rupesti 4u.gif

4u.gif matei, kaip manajam? aš klijavau tik apačias, ir surišau juostelėmis, dalinau iš eilės: pirma viršutinį aukštą, po to žemesnį (juk tikrą tortą irgi pjaunam nuo viršutinio aukšto ax.gif ) mirksiukas.gif laikysis tikrai
Atsakyti
Niu man jau po visko...
Trumpai aprasysiu kas ir kaip, o foto reportaza veliau ikelsiu smile.gif
Siaip viskas pavyko, pora niuansu nuotaika pagadino, bet nieko - juk prisimnt verta tik geriausius dalykus smile.gif
Pirmas blynas, bet manau pavyko visai neblogai. kita kart jau daryciau biskuti kitaip.
Svarbiausias patarimas - neruoskit, mergaites, jokiu tekstu, niekam ju nebereikia. Geriau koki planeli padaryt, kad orientuotis kas po ko ir viska trumpai savo zodziais, pacia esme. Ties prisisedejau prie to scenarijaus, prie kiekvieno zodzio, o tikrai be reikalo rolleyes.gif
Islydint is namu padovanojom mamytem po 2 nuotraukas iremintas - is vaikystes ir kur abudu jau kartu.
Pirma nuvaziavom prie santuoku rumu, poto i baznycia. Cia apstulbau nuo kunigelio naglumo, prie musu paeme voka su pinigeliais - ir atidare, sako "reikia patikrinti kiek aukojat" (o jau ir ziema, kai jaunieji ejo tartis del santuokos, jau buvo pasakyta, kad pas mus "STAVKE" nuo 200 lt). Zodziu - nieko svento net baznycioj jau nebeliko... doh.gif
Po baznycios super patiko visiems saldainiai su jaunuju nuotraukom.
Poto gamta, tiltas. Buvau liepus jauniesiems pasizadejimus parasyt sau ir nesitart, labai graziai ir nuosirdziai gavos. Seimos receptas ant kriauklyciu dariau - su blogais ir gerais dalykais, kas reikalinga seimoj - palikt, kas ne ismest i upe.
Vel - gamta, foto, gamta, foto, uzkandziai, uzgerimai blink.gif
Bromos. Atvaziavom galu gale i sodyba apie 20.00.
Stalo ispirkimas su karoliais saldainiu, alaus bembala su juokinga etikete, pirslio pazymejimas (kad viskas musu cia yra)
Sveciai aisku alkani ir istroske, todel ir nebereikia kankint zmoniu skaitymais.
Komendantams buvau paruosus tuos maiselius kamsciams rinkti, issiuvinejau kiekviena, deja tik vienas svecias ivertino darba - ir pririnko pilna maiseli, kitiems mazai terupejo schmoll.gif
Torta viena buvau padarius - tai isdalinau 12 dezuciu su pasizadejimais, labai patiko visiems ir neprailgo.
Sokiai, pora zaidimeliu.
Gaspadoriu skrybelaites, prijuoste.
Islydejimas miegot - didele pizama ant dvieju.
Kita diena atvezem su pirliu torta superini - mergaite ir berniukas po atklode - toks neposhlas, mielas ir juokingas. Padovanojom taip pat "Bielyj ajest" apklijotas saldainiais su atvyrukais, kur vardai mergaitei ir berniukui + kraitelis.
Kita diena visai jau be kalbu buvo, taip lengvai ir praejo - zaidimai, valgiai, gerimai, pasivaiksciojimai.

Nieko naujo, viskas ir stebuklingo SM lobyno.
Didelis aciukas visoms visoms uz pagalba. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2008 09 08, 13:35)
Niu man jau po visko...

Torta viena buvau padarius - tai isdalinau 12 dezuciu su pasizadejimais, labai patiko visiems ir neprailgo.

Šaunuolės mergaitės 4u.gif Laukiame ir kitų smulkių ataskaitų. mirksiukas.gif
Mane domina ši vieta - kam dalinai tuos torto gabaliukus. Nes aš irgi priėjau išvados, kad visiems 50 žmonių tikrai nedarysiu - atsibos. Dabar galvoju, kad reikėtų gal duoti tik pulkui - jų kaip tik 12 žmonių - saldainiai, pasižadėjimas ir loterija. O jau mano saldainių grožis wub.gif Parodysiu po vestuvių blush2.gif
Atsakyti
nu merginos saunuoles 4u.gif 4u.gif
kaip gerai kad yra SM thumbup.gif dar vis leidziu sau truputi pailseti nuo situ reikalu rolleyes.gif o jau po sekmadienio manau reiks kibt i darbus lotuliukas.gif
Papildyta:
pas mus "STAVKE" nuo 200 lt). Zodziu - nieko svento net baznycioj jau nebeliko...  doh.gif

Bromos. Atvaziavom galu gale i sodyba apie 20.00.

nu jo svento nieko nera,pas mus su tiek neprasisuksi,kaimynai visus500 atidave unsure.gif

kiek uzsedimu pas jus buvo,nes mes ir panasiu laiku grisim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2008 09 08, 09:41)
čia doh.gif  doh.gif  doh.gif

prieš kelis puslapius parašiau  doh.gif  nu merginos netingėkit paverst

Svečiams sakyti BŪDVARDŽIUS, kurie šauna į galvą žiūrint į jaunuosius, o jums rašyti tuos būdvardžius i tekstą tuščiais tarpais ir po to perskaityti.
Šį _________________ ir ________________ vakarą, kai _________________ danguje įsižiebė

______________ žvaigždės, prie šio ____________________ stalo šioje __________________salėje

susirinko _________________ damos ir _____________ ponai, kad pagerbtų ir pasveikintų mūsų

_________________ jaunuosius.

Linkime mūsų _____________ jaunavedžiams _____________ meilės, ____________ šypsenų,

_____________draugų, ____________laimės ir _______________vaikučių.

Šių _______________ vestuvių metu mes ______________ juoksimės, _____________ išdykausime,

šoksime, valgysim, gėrsim į mūsų _____________ jaunavedžių sveikatą. Tebunie ši diena kaip ir visas

jaunosios šeimos gyvenimas ____________________, _____________________, __________________

ir ___________________.

Labai Tau dėkinga friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 09 08, 13:43)
Šaunuolės mergaitės  4u.gif  Laukiame ir kitų smulkių ataskaitų.  mirksiukas.gif
Mane domina ši vieta - kam dalinai tuos torto gabaliukus. Nes aš irgi priėjau išvados, kad visiems 50 žmonių tikrai nedarysiu - atsibos. Dabar galvoju, kad reikėtų gal duoti tik pulkui - jų kaip tik 12 žmonių - saldainiai, pasižadėjimas ir loterija.

As net nedariau tos loterijos, sakiau - cia toks spec tortas, todel daug jo nebus ir visiem neuzteks. cia trumpi pasizadejimai, isdeliosiu ir paskaitysit kas kuom prisides prie seimos gerbuvio.
Ir tiek - net be loterijos dariau, cia isdeliojau tuos gabaliukus, kai valge zmones per pirma uzsedima, kad idomiau butu, kad ne vien irankiai barsketu. Ir zmogus stojo - prisistate, perskaite ta pasidazejima ir dar idejus buvau mazus sokoladukus (sostines berods, tokie mazyciai po 50 centu uz vieneta, ir su nuotrauka juos buvau padarius).
O po torto greit paleidau mikrofona per svecius - ir kiekvienas galejo nuo saves vienu/dviem zodziais palinket kazko jaunai seimai ir svarbiasia kad nesikartot. Uz pasikartojima "shtrafnoj" tongue.gif
Tai cia tokia mini pramoga bevalgant buvo smile.gif
Papildyta:
kiek uzsedimu pas jus buvo,nes mes ir panasiu laiku grisim ax.gif
[/quote]

Tokiu oficjaliu uzsedimu, kai muzikantai kviete - tai berods 2 buvo. Bet matot, sveciai ir patys grupelem sestado prie stalo, sunku taip viska sureguliuot. Kas nori uzvalgyt ar uzgert, gi nepriversi sokt ar dalyvaus zaidziant. Nesilaikykit tu greztu uzsedimu. Viskas bus pagal situacija.
Sakau man labiausiai praverte - trumpas planas - alia turinys vestuviu - kas mazdaug po ko... drinks_cheers.gif
Papildyta:
Pradzioj skaitinejau tuos tekstus, kurios buvau atsispaudinus, is nerimo balsas dreba, pati jauciu, kad kvailai atrodo. Isidrasinau, meciau lauk ta papke, ir savo zodziais... Ir geriausiai gavos... ne per ilgai ir nors intonacija naturali doh.gif
Atsakyti

Mergaitės,du kartus svočiavau,bet to torto taip ir nedariau.Gal kas paaiškintų man durnai,kas čia per daiktas ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2008 09 08, 15:02)
Mergaitės,du kartus svočiavau,bet to torto taip ir nedariau.Gal kas paaiškintų man durnai,kas čia per daiktas ?  blush2.gif

Jau cia buvo daug daug kalbeta apie tuos tortelius, ir nuotrauku ideta buvo ir smulkiu aprasymu kaip daryt, pora puslapiuku atgal pavartyk smile.gif
Atsakyti
Ir dar ateiciai tai ta gelyte pirsliui i atlapa visada dirbtine imsiu, dabar toks pasirinkimas ju yra, tikrai graziu galima surast. Nes jau taip tragiskai atrode (ir darem gi is stipresnes gelytes, kad laikytusi - is kalijos), karsta gi labai buvo, tai ta gelyte mire jau po poros valandu, ir tikrai prarado savo zavesi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo annushka: 08 rugsėjo 2008 - 14:34
Sakykit mielosios ax.gif , kokias dovanėles teikiate svečiams , kurie laimi žaidimuose
Atsakyti
Buvau supakavus: pora kvepianciu zvakiu rinkinuku, stiklaini agurku, pora albumu nuotraukom, vestuviniu atviruku komplekta.
Dar galima tu medaliu nupirkt (mazi po 3 LT, didesni berods po 5LT) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 09 08, 14:43)
kam dalinai tuos torto gabaliukus. Nes aš irgi priėjau išvados, kad visiems 50 žmonių tikrai nedarysiu - atsibos. Dabar galvoju, kad reikėtų gal duoti tik pulkui - jų kaip tik 12 žmonių - saldainiai, pasižadėjimas ir loterija. 

o as duosiu visiems sveciams. pirmam uzsedimui kaip tik. darysiu irgi be jokiu loteriju ir be jokiu prisistatymu - visi ten visus pazista, juolab, kad 40 zmoniu smile.gif juk artimiausi susirenka. tai tiesiog ima gabaliuka - perskaito pasizadejima ir is karto kitas. manau, kad 40 zmoniu po sakini maximum uztruks 1h su pertraukelem. nemanau, kad nusibos, nes pasizadejimai tikrai idomus thumbup.gif idesiu po visko - galesit naudotis i sveikata 4u.gif be to, tortas man kur kas labiau patinka nei tas senamadiskas - kai liepia atsistot, prisistatyt, kas esi jauniesiems, palinket is savo vardo raides ar siaip palinket... kol zmogus sumasto, tai ir uztrunka - o cia viskas jau parasyta smile.gif tai va, taip manau as 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mažė @ 2008 09 08, 16:41)
Sakykit mielosios  ax.gif , kokias dovanėles teikiate svečiams , kurie laimi žaidimuose

mes nupirkom mazu buteliuku ir padarem etiketes. pvz., kas laimes zadima su pompa (kur poros dalyvauja ir kuri greiciau susprogdins baliona ax.gif ) buteliukas su etikete "Jaunuju harmonu audros" ir pan. Dar turim "Nuotakos bucinys", komandai, kuri laimes tualetinio popieriaus rungti (grazesne vestuvine suknele padarys) ir t.t. Turim ir keleta iprastu - smilkalai ir taupykle ir pan. Viskas is SM smile.gif
Atsakyti