Niu man jau po visko...
Trumpai aprasysiu kas ir kaip, o foto reportaza veliau ikelsiu
Siaip viskas pavyko, pora niuansu nuotaika pagadino, bet nieko - juk prisimnt verta tik geriausius dalykus
Pirmas blynas, bet manau pavyko visai neblogai. kita kart jau daryciau biskuti kitaip.
Svarbiausias patarimas - neruoskit, mergaites, jokiu tekstu, niekam ju nebereikia. Geriau koki planeli padaryt, kad orientuotis kas po ko ir viska trumpai savo zodziais, pacia esme. Ties prisisedejau prie to scenarijaus, prie kiekvieno zodzio, o tikrai be reikalo
Islydint is namu padovanojom mamytem po 2 nuotraukas iremintas - is vaikystes ir kur abudu jau kartu.
Pirma nuvaziavom prie santuoku rumu, poto i baznycia. Cia apstulbau nuo kunigelio naglumo, prie musu paeme voka su pinigeliais - ir atidare, sako "reikia patikrinti kiek aukojat" (o jau ir ziema, kai jaunieji ejo tartis del santuokos, jau buvo pasakyta, kad pas mus "STAVKE" nuo 200 lt). Zodziu - nieko svento net baznycioj jau nebeliko...
Po baznycios super patiko visiems saldainiai su jaunuju nuotraukom.
Poto gamta, tiltas. Buvau liepus jauniesiems pasizadejimus parasyt sau ir nesitart, labai graziai ir nuosirdziai gavos. Seimos receptas ant kriauklyciu dariau - su blogais ir gerais dalykais, kas reikalinga seimoj - palikt, kas ne ismest i upe.
Vel - gamta, foto, gamta, foto, uzkandziai, uzgerimai
Bromos. Atvaziavom galu gale i sodyba apie 20.00.
Stalo ispirkimas su karoliais saldainiu, alaus bembala su juokinga etikete, pirslio pazymejimas (kad viskas musu cia yra)
Sveciai aisku alkani ir istroske, todel ir nebereikia kankint zmoniu skaitymais.
Komendantams buvau paruosus tuos maiselius kamsciams rinkti, issiuvinejau kiekviena, deja tik vienas svecias ivertino darba - ir pririnko pilna maiseli, kitiems mazai terupejo
Torta viena buvau padarius - tai isdalinau 12 dezuciu su pasizadejimais, labai patiko visiems ir neprailgo.
Sokiai, pora zaidimeliu.
Gaspadoriu skrybelaites, prijuoste.
Islydejimas miegot - didele pizama ant dvieju.
Kita diena atvezem su pirliu torta superini - mergaite ir berniukas po atklode - toks neposhlas, mielas ir juokingas. Padovanojom taip pat "Bielyj ajest" apklijotas saldainiais su atvyrukais, kur vardai mergaitei ir berniukui + kraitelis.
Kita diena visai jau be kalbu buvo, taip lengvai ir praejo - zaidimai, valgiai, gerimai, pasivaiksciojimai.
Nieko naujo, viskas ir stebuklingo SM lobyno.
Didelis aciukas visoms visoms uz pagalba.