Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai- VIII

QUOTE(Kisė @ 2008 09 05, 11:02)
Aš taures jauniesiems dovanosiu kai tik jie išeis iš bažnyčios - kad galėtų gert pirmąjį šampaną, o eilės iš SM buvo tokios: :

Gyvenimas - ne taurė vyno,
                                                  Ir šukės laimės neatneš
                                                  Tik kartais šito mes nežinom
                                                  Ir daužom laimę į šukes.
Bet prieš dvylika, tai šitie žodžiai gal nelabai...

O jei taurės metalinės? g.gif tada ką sakyti?
O jei sakyti tą patį ir pridurti, kad "dėl to ir dovanojame metalines, kad jūsų laimė truktų amžinai"
Ką svočiutės manote apie tai?
Atsakyti
puikiai priderinai thumbup.gif
Atsakyti
mergaites, o kas per priesaikos jauniesiems. Skaiciau, kad jas skaitote 24val., bet nesupratau g.gif
Atsakyti
Plyta,Deirutesekmes jums startuojant 4u.gif

lauksim ispudziu mirksiukas.gif o mes ir toliau drebinsim kinkas ir lauksim savo eiles doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 09 05, 11:32)
O jei taurės metalinės?  g.gif  tada ką sakyti?
O jei sakyti tą patį ir pridurti, kad "dėl to ir dovanojame metalines, kad jūsų laimė truktų amžinai"
Ką svočiutės manote apie tai?

Labai gerai sugalvojai thumbup.gif

Na ką, svočiutės, paskutiniai potėpiai ir lekiu miegučio, kad ryt galvelė blaiva būtų ir paakiai ne juodi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisė @ 2008 09 05, 23:26)
Labai gerai sugalvojai  thumbup.gif

Na ką, svočiutės, paskutiniai potėpiai ir lekiu miegučio, kad ryt galvelė blaiva būtų ir paakiai ne juodi mirksiukas.gif

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Sekmes startuojancoms, o man dar 3 savaiteles. Nu niekaip nekyla rankos scenarijaus susideliot, nors remai kaip sakant yra, nu bet toliau nei krust. Vakar dar prisiverciau vestuvininka pasidaryt.
Atsakyti
QUOTE(ablydute @ 2008 09 04, 17:11)
manau, kad galima bandyti susieti su tuom, kad mergina isteka ir kad vanduo teka. Todel simbolinis atsisveikinimas ir turetu buti palydetas taip- tekanciame vandenyje. Ir kanors apie zvakutes, kurias pludys- kad tai naujos seimos aistros, kaitros, liepsnos zenklai. Niu as tai kazkaip taip kalbeciau.

4u.gif cienkuju 4u.gif

Beje, busiu labai nekukli, bet pasigirsiu..... ax.gif kokias taures jauniesiems nupirkau wub.gif wub.gif nemacius dar buvau tokiu, ir nezinau kur gauti galima... zodziu, pas mane atvaziavo vienas vadybininkas (is jo mes pastoviai imam prekes) ir as prasitariau kad einu i svocias, tai jis ir pasiule....pirmadieni ar antradieni atves, tai nuportograpuosiu. Zodziu taip - metalines, melhiorines ar kaip ten vadinasi, ciort znajiet, zodziu tipo sidabras cool.gif ir kai jos atskirai, tai dvi normalios taures, o kai nori susidaust, susijungia i viena sirdi...atrodo liuksiskai, tiesa, kaina siek tiek kandziojasi...apie 60 Lt, bet tokiai sventei manau galima leisti, nutariau geriau kitur pataupyt, ir kas geriausia- jos isliks, nes neimanoma suplakt (o as megeja) ax.gif Taip kad ieskokit, turetumet kazkur rasti...jei mano kaime atsirado, tai Vilniuj ar Kaune tikrai rasit
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2008 09 06, 14:10)
kokias taures jauniesiems nupirkau  wub.gif 

Tai kad aš jau seniai tokias čiupinėjau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 09 06, 15:01)
Tai kad aš jau seniai tokias čiupinėjau...  ax.gif

cic gun_rifle.gif as cia tipo giriuosi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 09 06, 15:01)
Tai kad aš jau seniai tokias čiupinėjau...  ax.gif

na siaip tai tikrai ju jau labai seniai prekyboje yra ax.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ermute @ 2008 09 06, 15:32)
cic      gun_rifle.gif  as cia tipo giriuosi  biggrin.gif  biggrin.gif

ups doh.gif atsiprasau....girkis thumbup.gif bet jos tikrai labai fainiai atrodo wub.gif
Atsakyti
jau traukiau gun_smilie.gif bet viena laime, kad pasitaisei..... lotuliukas.gif
Atsakyti