NU taip išgyriau tą juvelyrą,tai padarė lepsusą ne visus žodžius išgraviravo, kurių prašiau Bet ką padarė, tai padarė gražiai ai tiek to - gražios taurės, gražiai užrašė, bet pagadino nuotaiką iš pat ryto
QUOTE(ermute @ 2008 09 04, 10:17)
ale ir tokių baisumų reik....
mergaitės, nieko nedarykit dirbtinai, nes dirbtinai ir nuskambės, o dėl visų kitų žodžių tai galiu pakartot laaabai kompetentingo dėstytojo žodžius, kai studijavau meninę-sceninę specialybę:
VISKĄ KĄ NORI PASAKYTI AR PARODYTI PRIVALAI PADARYTI PER 10 SEKUNDŽIŲ - TIK TIEK LAIKO ŽMONĖS SUSIDOMĖJĘ TAVĘS KLAUSYSIS toliau arba klausysis iš mandagumo, arba visai neklausys taip kad per tiek laiko galima pasakyti 2-3 protingus sakinius ir neduok dieve, kad manęs lauktų, kol baigsiu kalbėt, ir plotų todėl, kad baigiau
QUOTE(flesi @ 2008 09 04, 10:40)
mergaitės, nieko nedarykit dirbtinai, nes dirbtinai ir nuskambės, o dėl visų kitų žodžių tai galiu pakartot laaabai kompetentingo dėstytojo žodžius, kai studijavau meninę-sceninę specialybę:
VISKĄ KĄ NORI PASAKYTI AR PARODYTI PRIVALAI PADARYTI PER 10 SEKUNDŽIŲ - TIK TIEK LAIKO ŽMONĖS SUSIDOMĖJĘ TAVĘS KLAUSYSIS toliau arba klausysis iš mandagumo, arba visai neklausys taip kad per tiek laiko galima pasakyti 2-3 protingus sakinius ir neduok dieve, kad manęs lauktų, kol baigsiu kalbėt, ir plotų todėl, kad baigiau
pritariu visu 100 procentų
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 09 04, 09:53)
Man tokie patys baisiausi...
Bet faktas tas,kad ir tokių yra netgi kažkam patinka
O ištikrųjų manau,kad reikia nuoširdžiai ir savais žodžiais,kas ekspromtu šaus į galvą.Tada gaunasi geriausiai.
QUOTE(flesi @ 2008 09 04, 09:40)
ir neduok dieve, kad manęs lauktų, kol baigsiu kalbėt, ir plotų todėl, kad baigiau
gerai čia pasakyta, kartą teko klausyti kalbos, kai tuo metu padavėjos nešė karšta, kai baigėsi kalba, karšto irgi nebebuvo, buvo šaltas
QUOTE(lututė @ 2008 09 04, 10:30)
O ištikrųjų manau,kad reikia nuoširdžiai ir savais žodžiais,kas ekspromtu šaus į galvą.Tada gaunasi geriausiai.
Bet patarčiau vistiek nors kažkokias gaires ar mintis pasirašyti kad netektų mikčioti, jei iš jaudulio mintys ir fantazija išeis pasivaikščioti
QUOTE(vitta @ 2008 09 04, 10:34)
Bet patarčiau vistiek nors kažkokias gaires ar mintis pasirašyti kad netektų mikčioti, jei iš jaudulio mintys ir fantazija išeis pasivaikščioti
Aš tai visom smulkmenom bent po mintį užsirašau, nes kai vyksta balius, kai galva ir taip pilna, tai tikrai mintys ir fantazija gali išeiti pasivaikščioti o čia - tik užmeti akį - ir vėl žinai, ką sakyt
Tai kas šį savaitgalį dirba?
Man jau ryt debiutas !
QUOTE(annushka @ 2008 09 04, 11:49)
Man jau ryt debiutas !
Sveikinu,sveikinu
Maniškis buvo praeitą savaitę-visi patenkinti,laimingi.
Sėkmės,manau,tikrai pasiseks ir tikrai puikiai
QUOTE(temba @ 2008 09 03, 14:12)
Gal truoputi ne į temą dabar aš, bet skaitinejau ankstesnę temą ir radau pokalbius apie sutikimo duonelę. Per mūsų vestuves užsakėm kepykloje didelę duoną, ji buvo iš dviejų dalių: padeklas ir dangtis, nukelus viršutinę dalį ant duonos-padeklo buvo daug mažų duoniuku. Mes laužėm vieną duonutę per pusę ir dažėm į druską bei vienas kitam davem atsikast, po to vaišinosi ir pulkas ir visi svečiai. Dar ilgai ta duoną turejom, nes labai graži buvo.
Pas mus irgi vestuvese bus tokia duonele. Sveciai puotos pradzioje sveikins jaunuosius, o as pasiulysiu po sveikinimo pasivaisint jaunosios kepta duonele
QUOTE(ermute @ 2008 09 04, 10:32)
vdrug pavyks
Pavyks. Jei darysi viską nuo dūšios- tikrai pavyks
QUOTE(annushka @ 2008 09 04, 11:49)
Man jau ryt debiutas !
Sekmes , lauksim ispudziu
QUOTE(ermute @ 2008 09 03, 19:17)
Seniai matytos...jau koks porą dienų tai va, "apsiturėjau" jaunuosius svečiuose, tai manieji pareiškė pageidavimą, kad vainikėlį 12 valandą išplukdytume upe ant putoplasto širdies...viskas ok, bet kokį velnią reiks pasakyt tokiu momentu? gal kam kyla minčių? man tik užvest ant kelio taip sakant....
manau, kad galima bandyti susieti su tuom, kad mergina isteka ir kad vanduo teka. Todel simbolinis atsisveikinimas ir turetu buti palydetas taip- tekanciame vandenyje. Ir kanors apie zvakutes, kurias pludys- kad tai naujos seimos aistros, kaitros, liepsnos zenklai. Niu as tai kazkaip taip kalbeciau.