Labas rytas svočiutės
QUOTE(Aii @ 2008 09 03, 16:29)
1) Tikrai gerai atrodo. paskui kepaliukus galima sveciam ideti namo
prie visu kitu idejimu.
2) Ko tikrai neverta daryti, tai ilgu kalbu visur kur ir skaitymu is papkiu
Sveciams su pirsliu palikom labai gera ispudi, kad viska vedem neisikniaube i popierius. Nedarykit simta metu zinomu dalyku, geriau nustebinti savo sugalvotais Mums viskas pavyko puikiai, nes visos atrakcijos ir idejos buvo sugalvotos musu. sekmes kuryboje ir pirsliavime
1) Per šias vestuves, jauniko mama užsakė nediduką apvalų juodos duonos kepaliuką. Mes jį bažnyčioj pasišventinom. Tada su juo jau sutiko tėvai prie salės, o šventintos duonelės pasidalinom, dabar pas mane lininiame maišelyje džiūsta gabaliukas
2) Aš jau kaip ir buvau minėjusi kažkur anksčiau papkių su kalbom neddarėm, o visą, taip pavadinkim, repertuarą atspausdinau ant tokios pačios spalvos kaip ir mano suknelė kortelių (pusinis A4 formatas), labai estetišai atrodo,o be to ir patogu, praėjo etapas, kortelę į šoną. Ir akių nebado baltas lapas. Visokių ten eilėraščių nesiruošiau, kalbėjau daug maž savai žodžiais, o kad į lankas nenusikalbėčiau, žvilgteldavau į savo žaliąją špargalkę (tokios spalvos mano suknelė buvo)
QUOTE(Kisė @ 2008 09 03, 18:32)
O gal dar kas nors gali pasakyti, kas per žaidimas yra problemos-sprendimai ir iš kur aną gaut
MB kažkokį panašų nupirko balionų šaly, tik jis toks gal kiek grubus vadinasi Pone, ką daryt? Nors mums jo neprireikė