Sveikos, na ka, as jau po savo pirmojo debiuto. Bandysiu trumpai apzvelgt.
Atvaziavom pas jaunaja isakarese, tai mergvakari praleidom jaukiai belakuodamos nagus ir pliurpdamos apie vaikyste,jaunyste ... lengva niostalgija.
Ryte kirpykla, ka is manes padare, tai biskuti baisu, susuko plaukus, suryso biske virsugalvy viskas sako
priverciau bent jau koki kuoduka susagstyt.
Bet kaip sakoma svarbiausia gera nuotaika. parlekem namo, greit apsirengem, ziu, jau ir jaunykis ant kiemo. iki savo damos kelia skynesi atsakymais į vestuvines mįsles. Durys buvau aptraukus medziaga, jaunasis turejo isirinkt savo busimaja is rankos, tada perkirpau medziaga(tuo metu jie laikes uz ranku) ir isleidau jaunaja. Islydint ziauriai jaudinaus, balsas drebejo, žodžiai pynės... bet nieko. toliau zaksas , fotoatelje, spynos kabinimas( to musu mieste dar nebuvo) , gamta. zaidem braskes ir agrastus kas jaunimui patiko. jei vestuves butu ryt pasiruosciau dar kelis judesio pilnus zaidimus, nes musiske liaudis buvo mazai gerianti, bet daugiau zaidzianti.
po to namai. stalo ispirkimui daviau naktinius "apsisaukeliam" nes kadangi seniai baliavoja, matos nuvargrge, miegucio nori. dar saldainius ant sniuoro, na ir pabroliukai po bonkyte.
po to trumpai pristatem nauja sema. visi puole valgyt. Jaunieji kai samde muzikantus, tares su jais kad jie ves vestuves. tai jis pradejo dainuot visi valgo nieks nekreipia i ji demesio, ir staiga ir jis pasoka valgyt, tarsteleja kad pora zodziu nori tart svociute, ibruka mikrofona man i rankas ir islekia net pastriksedamas,pas mane pilna burna... akys pilnos baimes, atsistojau... kazka jau ziojaus sakyt, ale ziuriu nieks cia i mane ne nezvilgtelejo, tai sedau ir ramiai baigiau valgyt. tada nuejau pas muzikantus kaip sakoma susipazint ir apsitart. toliu tik uztekdavo vieno zvilgsnio ir man budavo suteikiamas zodis.
kas dar- daug ovaciju susilauke pavardes perdavimas broliui, patiko bonka su saldainiais, siunciau knyga su linkejimais, jaunoji buvo maloniai nustebinta, nes buvau linkejimus surinkus ir is tu zmoniu kurie negalejo dalyvaut vestuvese(pusbroliai uzsienije).
na gal tiek. Nezinau, bet as siek tiek savim nusivyliau, kazkaip tikejaus kad islausiu daugiau, bet gavos taip kaip gavos. Bet nepaisant to sveciai dekojo, dauguma isvykdami stengesi asmeniskai atsisveikinti. sake kad jiem patiko nes nebuvo daug kalbu, banaliu posmu. nes dauguma bandziau kalbet savais zodziais, tik kelis posmus skaiciau.