Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai- VIII

QUOTE(lututė @ 2008 09 01, 12:21)

Limuzino vairuotojas biškį naglas buvo,prieš atvažiuojant sustojo,sako:benzinas baigėsi..."Taigi turėkit mergaitės,dėl visa ko,papildomą butelį.

Kad cia ne vairuotojas naglas, o tradicija tokia lotuliukas.gif kiek buvau vestuviu tai visur tas benzinas baigesi isskyrus paskutinese, pirma kart pagalvojau , kad rimtai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisė @ 2008 09 01, 16:24)
Kada pirkai - planuoju ryt būt Klaipėdoj - nusipirkčiau ir sau keletą tokių - jei kam dar reikia - galiu parvešt  mirksiukas.gif

i kauna vesi???tada ir man... please 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisė @ 2008 09 01, 15:24)
Kada pirkai - planuoju ryt būt Klaipėdoj - nusipirkčiau ir sau keletą tokių - jei kam dar reikia - galiu parvešt  mirksiukas.gif

Jei Kauną tai ir man būt gerai, kokius ketverius paimčiau smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiekto @ 2008 09 01, 15:35)
Kad cia ne vairuotojas naglas, o tradicija tokia  lotuliukas.gif kiek buvau vestuviu tai visur tas benzinas baigesi isskyrus paskutinese, pirma kart pagalvojau , kad rimtai  blush2.gif

nu nžn ax.gif man tokios pirmos...Žodžiu,neteko patirt,tai išdūrė juodai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2008 09 01, 17:23)
nu nžn  ax.gif man tokios pirmos...Žodžiu,neteko patirt,tai išdūrė juodai rolleyes.gif

blink.gif blink.gif pas mus ir limuzinas bus,kazkokiu budu reik nepamirst g.gif nes per ta pasiruosima,tai galva gali buti kaip kopustas
Atsakyti
Jau mano galva kaip kopūstas, raštelių priklijuota visur - pradedant kompu, baigiant šaldytuvu doh.gif Bet viskas užsakyta, scenarijus surašytas, galima porą dienų atsipūst prie jūros ir vėl blaivia galva perskaityt, ką susirašiau tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Sveikos, na ka, as jau po savo pirmojo debiuto. Bandysiu trumpai apzvelgt.
Atvaziavom pas jaunaja isakarese, tai mergvakari praleidom jaukiai belakuodamos nagus ir pliurpdamos apie vaikyste,jaunyste ... lengva niostalgija.
Ryte kirpykla, ka is manes padare, tai biskuti baisu, susuko plaukus, suryso biske virsugalvy viskas sako doh.gif priverciau bent jau koki kuoduka susagstyt.
Bet kaip sakoma svarbiausia gera nuotaika. parlekem namo, greit apsirengem, ziu, jau ir jaunykis ant kiemo. iki savo damos kelia skynesi atsakymais į vestuvines mįsles. Durys buvau aptraukus medziaga, jaunasis turejo isirinkt savo busimaja is rankos, tada perkirpau medziaga(tuo metu jie laikes uz ranku) ir isleidau jaunaja. Islydint ziauriai jaudinaus, balsas drebejo, žodžiai pynės... bet nieko. toliau zaksas , fotoatelje, spynos kabinimas( to musu mieste dar nebuvo) , gamta. zaidem braskes ir agrastus kas jaunimui patiko. jei vestuves butu ryt pasiruosciau dar kelis judesio pilnus zaidimus, nes musiske liaudis buvo mazai gerianti, bet daugiau zaidzianti.
po to namai. stalo ispirkimui daviau naktinius "apsisaukeliam" nes kadangi seniai baliavoja, matos nuvargrge, miegucio nori. dar saldainius ant sniuoro, na ir pabroliukai po bonkyte.
po to trumpai pristatem nauja sema. visi puole valgyt. Jaunieji kai samde muzikantus, tares su jais kad jie ves vestuves. tai jis pradejo dainuot visi valgo nieks nekreipia i ji demesio, ir staiga ir jis pasoka valgyt, tarsteleja kad pora zodziu nori tart svociute, ibruka mikrofona man i rankas ir islekia net pastriksedamas,pas mane pilna burna... akys pilnos baimes, atsistojau... kazka jau ziojaus sakyt, ale ziuriu nieks cia i mane ne nezvilgtelejo, tai sedau ir ramiai baigiau valgyt. tada nuejau pas muzikantus kaip sakoma susipazint ir apsitart. toliu tik uztekdavo vieno zvilgsnio ir man budavo suteikiamas zodis.

kas dar- daug ovaciju susilauke pavardes perdavimas broliui, patiko bonka su saldainiais, siunciau knyga su linkejimais, jaunoji buvo maloniai nustebinta, nes buvau linkejimus surinkus ir is tu zmoniu kurie negalejo dalyvaut vestuvese(pusbroliai uzsienije).
na gal tiek. Nezinau, bet as siek tiek savim nusivyliau, kazkaip tikejaus kad islausiu daugiau, bet gavos taip kaip gavos. Bet nepaisant to sveciai dekojo, dauguma isvykdami stengesi asmeniskai atsisveikinti. sake kad jiem patiko nes nebuvo daug kalbu, banaliu posmu. nes dauguma bandziau kalbet savais zodziais, tik kelis posmus skaiciau.
Atsakyti
merginos gyvenu klaipėdoje jei kam reikės pagalbos sakykit mielai jei galėsiu padėsiu 4u.gif , čia aš apie prikinius pas stanislovą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingina @ 2008 09 01, 14:31)
brangiosios, gal vis tik kuriai teko kur nors matyti zaisliniu akiniu pirkti??? kaip Hario Poterio? zaislu parduotuvese nieko panasaus....  cray.gif

visokiausių stilių akinių yra visose balionų šalyse bent jau kaune, ir hyperį ir akropolyje ir bazėje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilimute @ 2008 09 01, 19:53)
blink.gif  blink.gif pas mus ir limuzinas bus,kazkokiu budu reik nepamirst g.gif nes per ta pasiruosima,tai galva gali buti kaip kopustas

Dar brangute,nepamiršk vienos bonkos ir biškį saldainių šeimininkėms-sugrįžus gi ir jos tarpdury sėdi,bulves skuta,nepraleidžia biggrin.gif Šitą aš puikiai žinojau,bet kely taip bonkutes išdalijom,kad jaunosios tėtis prie durų turėjo gelbėt tongue.gif
Atsakyti
Kise, pirkau tuos akiniukus praeita savaite. Va, Naktibalda dar ir pagalba siulo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2008 09 02, 08:55)
Dar brangute,nepamiršk vienos bonkos ir biškį saldainių šeimininkėms-sugrįžus gi ir jos tarpdury sėdi,bulves skuta,nepraleidžia  biggrin.gif Šitą aš puikiai žinojau,bet kely taip bonkutes išdalijom,kad jaunosios tėtis prie durų turėjo gelbėt  tongue.gif

kaip gerai,kaip patareju yra mirksiukas.gif svarbiausia nieko neuzmirst g.gif rasau,rasau,dedu lapa prie lapo,o kai reiks issirinkt ir susideliot,o tai bus,jauciu,vistiek ka nors pamirsiu lotuliukas.gif
Atsakyti