Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai- VIII

QUOTE(Gaurė @ 2008 08 31, 16:02)
Čia jau buvo diskutuota apie tai  mirksiukas.gif  Tik susėdus už stalo ir perskaičius santuokos liudijimą.

ACIU LABAI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisė @ 2008 08 31, 11:46)
O kažin ar nebus torto su pasižadėjimais per daug pirmam užsėdimui, jei jau suplanavau:
1. Piršlių sveikinimas
2. Židinys ir padėka tėvams
3.Jaunųjų diplomai ir sveikinimų knygos siuntimas
4. Gandro laiškas ir vardų rinkimas berniukui ir mergaitei (sveikinimų knygą ir vardus noriu daryti pradžioj, kad visi svečiai spėtų parašyti, kol dar akys neužpiltos
Juk dar dainos, valgymai, gėrimai. Noriu, kad liaudis biški pabendrautų  g.gif

aš dariau ne prie stalo, o prie pirmo atsistojimo, jaunųjų valsas, piršlių polka, tada visi parūko, ir kaip jau daug maž visi laisvi tada griebėmės torto tiko lipo bet matai sekėm situaciją

QUOTE(flesi @ 2008 08 31, 13:03)
I uzsėdimas -pas mane buvo taip:
1. piršlio kalba "ko čia susirinkom", netikras santuokos liudijimas (ilgiausių metų)
2 . komendantų rinkimas
3. tortas susipažinimui su loterija
II užsėdimas:
1. Židinio uždegimas,
2. vardų rinkimas....

pas mus panašiai
I užsėdimas
1. tas pats kaip pas jus
2. židinys
3.komendantų rinkimas
tada teko keisti scenarijų ir eiti fotkintis į lauką nes tuo metu nustojo lyti po foto
valsas jaunųjų
polka piršlių
dabar kopūstai ir tortas buvo
II užsėdimas
vardo rinkimai, krikšto tėvų ir visų kitų norinčiųjų sveikinimai, į trapus koks tostas
šokiai, raminės žaidimas
III užsėdimas
taurės, visų kitų svečių sveikinimai
prieš 12 valandą širdis su žbvakutėm ir linksmoji dalis, apdovanojimai , pabrolių gulbių ežeras , jaunųjų išlydėtuvės viskas plačiau su foto yra praeitoje temoje

QUOTE(vilimute @ 2008 08 31, 14:54)

Papildyta:
merginos,o jei griztam apie septinta,tai kiek tu uzsedimu gali buti 2 ar 3 g.gif

planavom 2 gavosi 3

QUOTE(plyta @ 2008 08 31, 16:12)
sos skubiai reikia konsultacijs. vienas is jaunuju teveliu yra mires kada geriausia ji pagerbti tylos minute??

aš daryčiau prieš židinio uždegimą ax.gif

Atsakyti
Aš dar, matyt, iki penktadienio dėliosiu kas po ko doh.gif

Dar svočiutės, klausimėlis toms, kurios darė jaunųjų diplomus - gal turite kokią gražią įžangą? Šalia diplomų žadu prijungti ir pasiųsti svečiams sveikinimų knygą, tik nežinau, kaip čia pradžią padaryti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisė: 31 rugpjūčio 2008 - 22:49
Kise, as per praeitas vestuves pries iteikdama diplomus pasakiau, kad pries sukuriant seima, reikia pabaigt ir siokius tokius mokslus, tai stai, jaunieji ta ir padare tokiam ir tokiam universitete bei gavo diplomus. Tada perskaitem su pirsliuku tuos diplomus smile.gif
Mirusio tevelio pagerbima as irgi daryciau pries zidini. Arba pries ilgiausius metus, skirtus tevams.
Atsakyti
QUOTE(plyta @ 2008 08 31, 16:12)
sos skubiai reikia konsultacijs. vienas is jaunuju teveliu yra mires kada geriausia ji pagerbti tylos minute??

Labukas.Aš ką tik po veselios-dirbt nesinoooriii blink.gif Man irgi teko tokia užduotis-jaunojo tėvas žuvęs.Taigi-piršlys paskaitė dokumentus,tada pavalgėm,nes šeimininkės kitaip būtų pritvoję,o ir alkana liaudis vos ant kojų stovėjo mirksiukas.gif o tada jau ir paprašėm visų atsistoti ,pasakėm graudų sakinuką ir paskelbėm tylos minutę.Nes paskui jau visiem viskas tampa neįdomu...
Atsakyti
QUOTE(IngaKo @ 2008 09 01, 07:36)
Kise, as per praeitas vestuves pries iteikdama diplomus pasakiau, kad pries sukuriant seima, reikia pabaigt ir siokius tokius mokslus, tai stai, jaunieji ta ir padare tokiam ir tokiam universitete bei gavo diplomus. Tada perskaitem su pirsliuku tuos diplomus smile.gif
Mirusio tevelio pagerbima as irgi daryciau pries zidini.  Arba pries ilgiausius metus, skirtus tevams.

Ačiū IngaKo, labai panašiai sugalvojau ir - jei kam reikia:"noriu pasakyti, kad mūsų jaunavedžiai ne šiaip sau nuo šiol bus vadinami vyru ir žmona. Prieš sukurdami šeimą jiedu baigė rimtus mokslus, apgynė diplominius darbus ir netgi gavo diplomus, kuriuos šią iškilmingą dieną noriu Jiems įteikti".

Laukiam naujų įspūdžių, PIRŠLIENĖS!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisė: 01 rugsėjo 2008 - 10:50
Kadangi vis dar baisiausiai tingiu dirbt po veselios blink.gif ,tai parašysiu savo įspūdžius.Svočia buvau pirmą kartą,tai kinkos drebėjo kaip reikiant.Buvau,be scenarijaus,prisiruošus krūvą žaidimų,bet važinėjant laiko buvo minimum schmoll.gif ,nes reikėjo aplankyt jaunikio tėvo kapą,jaunikio ir jaunosios močiutes,tai nespėjom NIEEEKO,tik akmenukus su užrašais į upę daviau pamėtyt.Ir nuo jūros praktiškai į mašinas bėgte,nes vėlavom į paskraidinimą lėktuvu.Mėtėm link sodybos nuskridę saldainius ir gėles,buvo smagu.Tik paskui pilotas kai parodė "klasę",tai vos nesusivėmiau.
Limuzino vairuotojas biškį naglas buvo,prieš atvažiuojant sustojo,sako:benzinas baigėsi..."Taigi turėkit mergaitės,dėl visa ko,papildomą butelį.
Muzikantai buvo liuks thumbup.gif ,padėjo visokeriopai.Daug kas nuo jų priklauso.Tik jaunimėlį buvo sunku suburti,lakstė nuo stalo pirmyn-atgal,tai ir scenarijų teko keist,ir žaidimai liko nesužaisti.Niekas dėl to labai neliūdėjo,prisišoko,prisidūko ir buvo gerai.
Dar vienas dalykas-fejerverkai ir "Ilgausių metų" buvo 22.50 lauke,tai teko skaičiuot minutes,kad spėt sugiedot.Pavyko thumbup.gif
Pastebėjimas-nekvieskit jokių profesionalių fotografų.Suplojo jam 2000,o jau nuotraukos...KIČAS per silpnas žodis.Kaimo menininkas kažkoks,"prilipdė" visokių krioklių minios fone,Mariją įklijavo bažnyčioj tarp jaunųjų... doh.gif Geriau jau eiti į atelje,o gamtoj paprašyt,kad kas iš savų fotkintų-bent jau nuotraukos natūralios.
O jei kas įdomu,mergaitės klauskit.Dabar dar viskas susimalę toj galvoj.Per daug įspūdžių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 01 rugsėjo 2008 - 11:22
brangiosios, gal vis tik kuriai teko kur nors matyti zaisliniu akiniu pirkti??? kaip Hario Poterio? zaislu parduotuvese nieko panasaus.... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(ingina @ 2008 09 01, 14:31)
brangiosios, gal vis tik kuriai teko kur nors matyti zaisliniu akiniu pirkti??? kaip Hario Poterio? zaislu parduotuvese nieko panasaus....  cray.gif

Cia ne kaip Hario Poterio, bet ir linksmi akinukai, gal tokie tiktu http://www.smagiosdo....php/preke/1016
Atsakyti
ingina, as tokius akiniukus uz 0,99 Lt nusipirkau Klaipedoj parduotuvej 'Pas Stanislova" Vingio IKI pasaze.
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2008 09 01, 15:42)
Cia ne kaip Hario Poterio, bet ir linksmi akinukai, gal tokie tiktu http://www.smagiosdo....php/preke/1016

brangoki blink.gif man reikia komendantams rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(IngaKo @ 2008 09 01, 15:42)
ingina, as tokius akiniukus uz 0,99 Lt nusipirkau Klaipedoj parduotuvej 'Pas Stanislova" Vingio IKI pasaze.

na, va, man kazko tokio ir reiktu, bet klaipedos iki vestuviu nebepasieksiu g.gif kazin kaune tokios parduotuves turbut nera... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(ingina @ 2008 09 01, 16:05)
brangoki  blink.gif  man reikia komendantams  rolleyes.gif
Papildyta:
na, va, man kazko tokio ir reiktu, bet klaipedos iki vestuviu nebepasieksiu  g.gif  kazin kaune tokios parduotuves turbut nera...  unsure.gif

o ka sakot, pradedamos su tortais? kad dabar pasižadės kazka ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(IngaKo @ 2008 09 01, 13:42)

Kada pirkai - planuoju ryt būt Klaipėdoj - nusipirkčiau ir sau keletą tokių - jei kam dar reikia - galiu parvešt mirksiukas.gif
Atsakyti