Na kas belieka, jungtis ir man.

Ateinanti penktadieni vesdinsiu savo the best drauge.

Prisiskaiciau cia scenariu, radau ir savo senus uzrasus, kuriuos naudojau vestuvese, pries...

7metus, berods, ten zodziai pasirode nelabai vartojami daznai, kaip cia radau..., bet pasirinkau is SM.
Busiu liudninke, pradzioje drauge sake, kad jai nieko nereikia, paskui pabendravau su jais abiems, tai sutiko ir, kad tevai su duona pasitiktu, nes jaunasis nenorejo, jo tevu nebus (mama Amerikej, o tevas, berods, mires).
Tai kokiu as klausimu...

Ar butina daryti zaidimus? Uz stalo sesim 7val., vestuves 1 dienos, as ir taip susispaudziau, kai ko nenaudosiu, tai nezinia ar spesim zaidimus suzaisti. Tiesa sakant, nelabai ir noriu as ju...
Ir, ar pagerbti tylos minute uz mirusi teva. Ir kada, tai daryti?
Kada ilgiausiu metu uz jaunuosius ir kada uz tevus dainuoti?
Oi, uzimu eteri.

Aciu uz pagalba. Jei ko reiks, padesiu ir as...
Papildyta:
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 08 23, 19:36)
Ciocia Polia, 23 Rug 2008 - 19:36, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Ciocia Polia, 23 Rug 2008 - 19:36, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Na, kol kas bandysiu, kaip liaudis sako, už minimumą- tariamės, kad apmokės aprėdus, grožį (kad fotkių nesugadinčiau
), kelionės išlaidas ir šiek tiek jievrų "ant pėdkelnių" išmes
Vis tik nesu profas kokis, o iš savo pusės galimybę įgyti patirties irgi vertinu. Be to, žmogai nori paprastų, tradicinių vestuvių be jokių superduper mandrysčių, o man tokios irgi labiausiai prie širdies. Taip kad... 
Na, kol kas bandysiu, kaip liaudis sako, už minimumą- tariamės, kad apmokės aprėdus, grožį (kad fotkių nesugadinčiau

), kelionės išlaidas ir šiek tiek jievrų "ant pėdkelnių" išmes

Vis tik nesu profas kokis, o iš savo pusės galimybę įgyti patirties irgi vertinu. Be to, žmogai nori paprastų, tradicinių vestuvių be jokių superduper mandrysčių, o man tokios irgi labiausiai prie širdies. Taip kad...
O paprastos, cia kokios? Gal as tik galvoju, kad darau be mandrysciu?
P.S.: labai grazios mergickos nuotraukoje.