Įkraunama...
Įkraunama...

Kaklo papuošalai

QUOTE(BabyGrite @ 2009 03 01, 22:12)
Mano naujas verynukas

nuostabus verinukas, begalo, gal jau per velai rasau, bet ziurejau ta svetaine www.biser.info aisku rusiskai nei trupiucio nesuprantu, bet bandziau dairytis, yra isties nuostabiu darbeliu, bet neivienam neduota schema pagal kuria ziurint galima butu pasidaryti savo darbeli, o va tokie sudetingi kaip jusu blink.gif nezinau net nuo kurios puses pradeti..o labai norisi bent jau isbandyti, arba kazka panasaus sau pasigaminti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smėlioAudra @ 2009 03 09, 09:19)
Lady Rose, gražus pakabukas. Aš vis laukiu, kada tu pradėsi verti kaklo vėrinius. Nes jau seniai pribrendai tokiems darbams.  tongue.gif  4u.gif

Ne pribrendime esmė. Tiesiog dar neišsikroviau auskaruose wink.gif Bus, jau mąsčiau... juk jau ne tik auskarėlių turiu, tai bus ir vėrinukų, tikiuosi... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2009 03 08, 22:05)
Tiesiog ant vielutės? blink.gif  Ar kilputes darai ir tada? Gali bandyt ant troselio mirksiukas.gif

o kokias kilputes galima padaryt ant to troselio?
QUOTE(smėlioAudra @ 2009 03 09, 09:19)
Lady Rose, gražus pakabukas. Aš vis laukiu, kada tu pradėsi verti kaklo vėrinius. Nes jau seniai pribrendai tokiems darbams.  tongue.gif  4u.gif
O kodėl veri ant vielutės? Gal gali nuotrauką tų plokščių karolių čia įkelti? Žiūrėtume, ką ten galima būtų patobulint.  tongue.gif Vis gi, sakyčiau, verk ant troselio, jei svoris nemažas, gali dėti dvigubą...  ax.gif

tai ne nezinau kaip tiksliai vadinas,gal ir ant troselio veriu,pradziamoksle dar. laikyt tai laikos tvirtai,ir antrakart pro skylute neikisciau,per plona ji,bet jis graziai guli tik ant stalo,o ant kaklo visaip issiraito.
sviesus kvadratiniai agato karoliai su apvaliais juodais jasperio karoliais, fotkes negaliu imest,sugedes fotikas. doh.gif

ir dar vieni ploksti lengvi chovlito karoliukai issikraipo verinio apacioj,o kur arciau kaklo tai graziai guli. ir neitempiu verinio,laisvai suveriu g.gif
Atsakyti
Mano vėrinukas iš natūralių perlų smile.gif
user posted image
Atsakyti
labai elegantiskas verinukas... 4u.gif
Atsakyti
Išsireikalavot, ane? biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lady Rose @ 2009 03 12, 18:58)
Išsireikalavot, ane? biggrin.gif

Labai gražus wub.gif Toks skanutis visas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kas pasake miau @ 2009 03 12, 10:17)
Mano vėrinukas iš natūralių perlų smile.gif
user posted image

labai siltas ir mielas sirdziai darbelis thumbup.gif man labai patiko smile.gif
Atsakyti
O štai ir mano pirmasis kaklo papuošalas
http://public.fotki....arbiai/006.html
Labai norėčiau išgirsti jūsų kritika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liep@ @ 2008 08 23, 12:20)
Rodom toliau savo kūrinukus wink.gif
Mano naujausi:

medis
user posted image

agatas
user posted image

nežinomas akmuo  unsure.gif
user posted image
http://public.fotki.com/pagaminovilmosrankos/

Atsakyti
Kas pasake miau Labai šiltas vėrinukas wub.gif labai patraukliai atrodo mirksiukas.gif

ANILEWE<-- pirmas ir labai idomus smile.gif

Lady Rose Man šitas akmuo labai patiko derinant su geltonom detalėm smile.gif bet ir tavo labai šaunus wub.gif

Pagaliau atgavau pirmaji mano darba ,buvo drauge ilgokai pasiskolinus tongue.gif tai dabar prie krūvos darbų paveikslavimo reiks ir ta nufotkint ir pasirodyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo si1978: 13 kovo 2009 - 08:30
Sveiki. Rodau ir cia savo karolius mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti