Įkraunama...
Įkraunama...

Kaklo papuošalai

Tinka Iriso ar kokie panašūs. Taip, į vidų dedu karolį.
Atsakyti
Tikrai labai zaismingi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gude @ 2009 03 03, 12:49)
Karoliai ....

Kaip grazu wub.gif pasaka.... thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Labos. Atėjau naujų grožių pažiūrėti, o šiame puslapyje vien trys katinaaaai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį savaitgali Lietuvos viešbutį vyksta paroda AMBER trip
Bet ten pilna visokių karolių karoliukų ir greičiausiai žymiai pigiau nei parduotuvėj.
Atsakyti
Paskutinis pakabukas:
user posted image
Atsakyti
SVEIKI
gal kuri galit man patart kaip vert plokscius karolius? niekaip nesigauna kad jie graziai gultu ant kaklo,vis pasistoja kai susijudina g.gif
Atsakyti
QUOTE(mildama @ 2009 03 08, 20:32)
SVEIKI
gal kuri galit man patart kaip vert plokscius karolius? niekaip nesigauna kad jie graziai gultu ant kaklo,vis pasistoja kai susijudina g.gif

O ant ko veri, kad jie taip nestovi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2009 03 08, 20:29)
O ant ko veri, kad jie taip nestovi? g.gif

veriu ant vielutes,kai uzsegu,gerai laikosi, bet tik pasilenkiu ir atsitiesiu,jie kaip kokia tvora, nesuprantu ka darau ne taip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mildama: 08 kovo 2009 - 21:13
QUOTE(mildama @ 2009 03 08, 22:12)
veriu ant vielutes,kai uzsegu,gerai laikosi, bet tik pasilenkiu ir atsitiesiu,jie kaip kokia tvora, nesuprantu ka darau ne taip

Tiesiog ant vielutės? blink.gif Ar kilputes darai ir tada? Gali bandyt ant troselio mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cindy: 08 kovo 2009 - 22:05
Lady Rose, gražus pakabukas. Aš vis laukiu, kada tu pradėsi verti kaklo vėrinius. Nes jau seniai pribrendai tokiems darbams. tongue.gif 4u.gif

QUOTE(mildama @ 2009 03 08, 23:12)

O kodėl veri ant vielutės? Gal gali nuotrauką tų plokščių karolių čia įkelti? Žiūrėtume, ką ten galima būtų patobulint. tongue.gif Vis gi, sakyčiau, verk ant troselio, jei svoris nemažas, gali dėti dvigubą... ax.gif
Atsakyti
Kaklo vėrinys.

user posted image

Dovana sesei. wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smėlioAudra: 09 kovo 2009 - 13:27