Įkraunama...
Įkraunama...

Kaklo papuošalai

user posted image

Labai skoningas. Neperkrautas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos darbstuoles smile.gif norejau pasiteirauti gal kas zinote kas galetu man suverti toki verini ir kiek mazdaug kainuotu? ar gal geriau paciai bandyti? nes labai jau grazus wub.gif

http://www.makoosh.c...-large-2991.htm

Atsakyti
paciai aisku, kad geriau. padarysit koki norit, o ir galesit girtis, kad jusu darbas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dikaa @ 2009 02 27, 11:32)
Labai skoningas. Neperkrautas. mirksiukas.gif

Dėkui 4u.gif Bet dar vis iki šiol kirba mintis, kad ir apyrankę tokią kaip vėrinys perdaryti, bet mano mažasis kritikas sako, kad tokia graži rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 27 vasario 2009 - 19:23
Sveikutes,
vartau si foruma ir tiesiog zaviuosi jusu darbais! wub.gif Pati labai noreciau to ismokti , bet net neisivaizdauju nuo ko pradeti?Kur pirkti karoliukus(is internet. pard.) ir tam reikalingus priedus.? blush2.gif Kaip reikia verti?ant ko verti?Atleiskit , kad tiek daug klausimu , bet labai noriu to ismokti ir tikiuosi pagalbos is Jusu! drinks_cheers.gif
Aciu notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(citrucine @ 2009 02 28, 11:04)
Sveikutes,
vartau si foruma ir tiesiog zaviuosi jusu darbais! wub.gif Pati labai noreciau to ismokti , bet net neisivaizdauju nuo ko pradeti?Kur pirkti karoliukus(is internet. pard.) ir tam reikalingus priedus.? blush2.gif Kaip reikia verti?ant ko verti?Atleiskit , kad tiek daug klausimu , bet labai noriu to ismokti ir tikiuosi pagalbos is Jusu! drinks_cheers.gif
Aciu  notworthy.gif

Sveikute, 4u.gif

Butinai aplankyk ir paskatyk pradžiamokli mirksiukas.gif o ko nesuprsi klausk,beto tau ir paciai bus aiškiau kokių dalykų tu dar neužmatei, ir paklausi smile.gif

Atsakyti
juratelalabai šaunus darbeliai smile.gif
Atsakyti
Mano naujas verynukas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2009 03 01, 21:12)
Mano naujas verynukas

Čia jau visas vėrinys thumbup.gif Medalio nusipelnei už kantrybę ir kruopštumą 4u.gif
Atsakyti
BABYGRITE nuostabus ntavo darbeliai.Jei ne paslaptis is kur tu imi tokias grazias schemas ?
Atsakyti
Aciu mergaites!Schemutes is www.biser.info
Atsakyti
QUOTE(si1978 @ 2009 03 01, 00:55)
juratelalabai šaunus darbeliai  smile.gif

Dėkui 4u.gif

BabyGrite, kaip visada stebini savo kruopščiais darbeliais thumbup.gif
Atsakyti