Įkraunama...
Įkraunama...

Kaklo papuošalai

Dovanėlė pusseserei, gimusiai per apryliaus dieną ir dievinančiai žalią spalvą 4u.gif
Dar yra auskariukai ir raktų pakabukas. Belieka supakuoti ir siųsti į Belgiją

user posted image
Atsakyti
QUOTE(laimasalt @ 2009 02 20, 21:34)
Žguto shema tokia: 4 juodi 3 balti ir t.t.  O į vieną eilę 8 karoliukai.

O kokio nr biserio reikia tokiam zgutui?
Atsakyti

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
Atsakyti
Evelinuks, fotografuodama isjunk blykste, nes tavo darbelis per daug apsviestas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juupeer @ 2009 02 23, 19:33)
Evelinuks, fotografuodama isjunk blykste, nes tavo darbelis per daug apsviestas  ax.gif

Ačiū už patarimą ax.gif Žinau, kad geriausia fotografuoti gražią saulėtą dieną, nenaudojant blykstės.. blush2.gif Bet įdomiau daryti patį papuošalą, nei ilgai jį fotografuoti, tai taip ir gaunasi viskas ax.gif
Atsakyti
Pasirodysiu ir as savo paskutini verini. Paskutiniu metu labai uzsikabinau ant agato.
user posted image
Atsakyti
Vasariskas, "atostoginis" verinys

user posted image

user posted image
Atsakyti
Liniuka, vėrinukas labai žavus. Bet aš irgi būčiau dėjusi tik vieną "ratuką" per centrą, pavyzdžiui. blush2.gif
Atsakyti
Liniuka, o man gražus. Jeigu taip padarei reiškias taip buvo sumanyta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ita*: 26 vasario 2009 - 18:16
Liniuka, labai gražus vėrinys. Ir manau ant kaklo labai geai atrodo nors ir du o ne vienas per vidurį tas žiedas thumbup.gif

Angelina 2007 Vasara padvelkė biggrin.gif

Ir aš su dviem smulkmenėlėm atėjau ax.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Aciu uz pastabas smile.gif Is pradziu buvau padarius su vienu ziedu, bet ant kaklo visgi geriau ziurisi su dviem. Kiekvienas papuosalas vienaip atrodo gulintis ant stlao ir visai kitaip ant kaklo.
Juratela, grazu wub.gif Man tas antras taip vasara ir jura padvelke ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2009 02 27, 09:15)
Aciu uz pastabas smile.gif Is pradziu buvau padarius su vienu ziedu, bet ant kaklo visgi geriau ziurisi su dviem. Kiekvienas papuosalas vienaip atrodo gulintis ant stlao ir visai kitaip ant kaklo.
Juratela, grazu wub.gif  Man tas antras taip vasara ir jura padvelke ax.gif

Dėkui 4u.gif Vasarėlei antrasis ir gamintas biggrin.gif
O vėrinukai ant kaklo visada kitaip atrodo nei kad paguldyti rolleyes.gif Juk ir gamini ne guldymui o nešiojimui ant kaklo lotuliukas.gif
Atsakyti