Įkraunama...
Įkraunama...

Kaklo papuošalai

QUOTE(juratela @ 2009 02 19, 19:41)
Spaustukų paslėpėjas, tai netvirtinimo detalė, o spaustukui paslėpti, o juk užtvirtina tai spaustukas  g.gif Man bent jau gerai spaustukai laiko  ax.gif

Va šitie man nepatikimi,nes kai užlenki jie dažnai pusiau perlūžta taip ir ta kilputė palenkta nieko nelaiko schmoll.gif jei laikytų būtų labai patogūs
user posted image

Va į šitas detales stengiuos pakeist
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(si1978 @ 2009 02 19, 23:26)
Va šitie man nepatikimi,nes kai užlenki jie dažnai pusiau perlūžta taip ir ta kilputė palenkta nieko nelaiko  schmoll.gif  jei laikytų būtų labai patogūs
user posted image

Va  į šitas detales stengiuos pakeist

Aš tai po jais dar 2mm spaustuką dedu, o dėl kilputės nelaikymo dar nebuvo problemų g.gif
Beabejo, jeigu jį užspaudžiu, bet kažką pamiršau ir vėl atlenkiu, tada jau iš karto nulaužiu ir dedu kitą, kad nenulūžtų nešiojant ax.gif
Atsakyti
Pagal šita nuoroda darau užsegima,daug patikimiau mirksiukas.gif ir klientė nabaisu kad atneš patvarkyt smile.gif
http://www.auksarank...hp?cat=11&id=22

Vakar bandžiau nert žguta ,iki tol tik vėriau,,visai nieko pavyko thumbup.gif kai nufotkinsiu pasirodysiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(IwonaBogd @ 2009 02 20, 09:45)
koks grazus wub.gif  o gal schemele galima  ax.gif

Pabandyk pagal šita ,labai aiškiai paaiškinta smile.gif
http://www.auksarank...hp?cat=11&id=50
Atsakyti
QUOTE(si1978 @ 2009 02 20, 10:58)
Pagal šita nuoroda darau užsegima,daug patikimiau  mirksiukas.gif ir klientė nabaisu kad atneš patvarkyt  smile.gif
http://www.auksarank...hp?cat=11&id=22

Pilnai sutinku, kad ši metodika patikimesnė mirksiukas.gif
O kur su kilpute nebent plono metalo būna, tada tikrai nelabai laikys g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 20 vasario 2009 - 10:04
Kaklo vėriniams ir apyrankėms neseniai atradau šią troselio apsaugą.

user posted image

Ir esu labai patenkinta.
Nes tie užspaudėjai-paslėpėjai man tokie pigiai atrodantys, kitą kartą net patį gražiausią užsegimą uždėjus, vaizdas su jais susigadindavo. rolleyes.gif

P.S. nemačiau, kad juratela mane aplenkė. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smėlioAudra: 20 vasario 2009 - 10:08
Kokios jus visos saunuoles thumbup.gif Labai grazus visu darbeliai wub.gif
Pasirodau ir as, paprastutis, bet man labai patikes verinys ax.gif
Cekiskas stiklas, kairo naktis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(edikun @ 2009 02 20, 15:28)
Man tai kazkokia mistika g.gif  ir kaip taip galima padaryti g.gif  SUPER thumbup.gif

Cia nerta su nerimo lelyte ir priverus karoliuku mirksiukas.gif labai paprasta ir lengva,o rezultatas ir mane nustebino thumbup.gif

IEVUXI Tavo verynys tikraimielas ir grazus,mielai ir as toki nesiociau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagdo: 20 vasario 2009 - 16:44
Žguto shema tokia: 4 juodi 3 balti ir t.t. O į vieną eilę 8 karoliukai.

Saulyte2aš karoliukus tai prarinkau. Nes vienas apvalus kitas kažkoks pailgas, tai puse pramėčiau...nežinau kur jų galima kokybiškenių nusipirkt.
Atsakyti
Naujausias vėrinukas smile.gif yra ir auskariukai, bet įdėsiu prie auskariukų smile.gif

South Sea Shell Pearls, Swarovskio kristalai, sidabriniai intarpai, sidabrinės detalės, sidabrinis užsegimas, sidabriniai kabliukai.

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikuti: 21 vasario 2009 - 16:17
Na as nemokeciau,bet ....rankdarbiai to verti rolleyes.gif
O cia mano naujas darbelis

user posted image
Atsakyti
Naktinis darbelis... wub.gif

Swarovskio kristalai, sidabriniai intarpai, sidabrinės detalės, sidabrinis užsegimas, sidabriniai kabliukai.
user posted image user posted image
user posted image
Atsakyti
Šio vėrinio istorija tokia: norėjau paprasto, kuklaus vėrinuko juoda-balta. Paskui kažkaip užsinorėjau ko nors ryškesnio, pradėjau "žaisti dėlionę".
Rezultatas štai koks gavosi
user posted image
tik fotografuojant vienas karoliukas pasislėpė blush2.gif
Atsakyti