Įkraunama...
Įkraunama...

Kaklo papuošalai

Buvo kompas sugedęs tai turėjau gražaus laisvo laiko lotuliukas.gif ... turbūt busę dienos karoliukus vėriau, o kitą dieną nunėriau....
Atsakyti
si1978 gražūs darbeliai, ypač antras wub.gif
Kas pasakė miau nuostabūs vėrinukai thumbup.gif
Gude, gražūs žgutai thumbup.gif

Na ir čia atėjau parodyti savo darbelius ax.gif Laukiu kritikos blush2.gif

Gintaras:
user posted image

user posted image

Katės akis
user posted image

Kriauklės
user posted image

Murano stiklas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 18 vasario 2009 - 10:06
QUOTE(Kas pasake miau @ 2009 02 18, 08:44)
Labai ačiū Jums mergaitės už pagyrimąsmile.gif
Papildyta:
aš gal ne į temą čia paklausiu, bet kaip jūs aktyvuojate "mano darbeliai", "mano laisvalaikis" nuorodas? Gal galit padėt?

Dedu į paraša per http: langelį mirksiukas.gif 4u.gif

juratela man tas kur katės akis labai patiko thumbup.gif bet visi darbeliai šaunus 4u.gif

Merginos
noriu paklaust ar jums gerai laiko tie spaustukai paslėpėjai troselio gale,nes aš ar nekokius pasirenku,bet jie laiko labai prastai unsure.gif turiu jų pilna ,bet stengiuos jų nenaudot ,kad kad vėrinys po vieno užsidėjimo nenukristų
Atsakyti
si1978, ačiū tau labai už pagalbą.
Atsakyti
Juratela, koks tavo verinuku grozis wub.gif . O dabar greitai sakyk, kur gavai kates akies kabosonu pirkti bigsmile.gif ?
Atsakyti
juratela, man tavo darbelis iš kriauklių labai gražus ir šiltas toks wub.gif
Atsakyti
Dėkui visoms už įvertinimą 4u.gif

L.o.v.e , kabošonų radau rankdarbiai.com mirksiukas.gif
Bet ne visi vienodo dydžio - sunkiai įsistato į kabošonus (lieka tarp rėmelio ir kabašono tarpeliai).
Atsakyti
KAKLO PAUOSALAS NERTAS LELYTE

user posted image
Atsakyti
Sagdo, koks vėrinys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(si1978 @ 2009 02 18, 13:04)
Merginos[/color]noriu paklaust ar jums gerai laiko tie spaustukai paslėpėjai troselio gale,nes aš ar nekokius pasirenku,bet jie laiko labai prastai  unsure.gif  turiu jų pilna ,bet stengiuos jų nenaudot ,kad kad vėrinys po vieno užsidėjimo nenukristų

g.gif man irgi nelabai rimtas užtvirtinimas toks atrodo... bet ką galima kitką sugalvoti, kaip juos paslėpti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristute123 @ 2009 02 19, 20:18)
g.gif man irgi nelabai rimtas užtvirtinimas toks atrodo... bet ką galima kitką sugalvoti, kaip juos paslėpti? g.gif

Spaustukų paslėpėjas, tai netvirtinimo detalė, o spaustukui paslėpti, o juk užtvirtina tai spaustukas g.gif Man bent jau gerai spaustukai laiko ax.gif
Atsakyti
Vardų jau nesuminėsiu, bet darbeliai visų wub.gif

O va čia mano pirmasis žgutas

user posted image

ax.gif
Atsakyti