Įkraunama...
Įkraunama...

Kaklo papuošalai

user posted image

user posted image
Atsakyti
Grazios sios dienos naujienos wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nuostabus darbeliai visu. Tokiu groziu prisiziurejus, nusprendziau ir as pabandyt. Ir uzsikabinau smile.gif Pasirodysiu viena is pirmu darbeliu blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2009 01 31, 21:10)
Nuostabus darbeliai visu. Tokiu groziu prisiziurejus, nusprendziau ir as pabandyt. Ir uzsikabinau smile.gif  Pasirodysiu viena is pirmu darbeliu blush2.gif
user posted image

grazus verinukas thumbup.gif o koks cia akmuo?
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2009 01 31, 22:10)
Nuostabus darbeliai visu. Tokiu groziu prisiziurejus, nusprendziau ir as pabandyt. Ir uzsikabinau smile.gif  Pasirodysiu viena is pirmu darbeliu blush2.gif
user posted image

gražu thumbup.gif Karoliukai ne visi juodi, ar gerai supratau?
Atsakyti
Stai ir mano pirmas kaklo papuosalas ax.gif
matau savo klaidas ir del smeigtuku spalvos, ir del kilpuciu. Butu ilgesnis, bet pritruko didesniu karoliuku ax.gif
user posted image
user posted image

dar noreciau paklaust, o kai pvz pritruksta valo ar dar ko nors ant ko veriat, ar yra koks budas prijungt, ar reikia ardyt ir vert is naujo?

Ir dar gal zinot mazdaug kiek kainuoja toks verinukas kaip mano is stikliuku ax.gif (aisku graziai padarytas ) rasykit i az. Buciau labai dekinga. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IwonaBogd: 01 vasario 2009 - 17:22
QUOTE(Liniuka @ 2009 01 31, 20:10)
http://i175.photobuc...ka/IMG_0868.jpg

Pirmas, bet lb gražus wub.gif

QUOTE(Krirma @ 2009 01 31, 20:32)
grazus verinukas  thumbup.gif  o koks cia akmuo?

Čia pagal mane čekiškas stiklas su sw rolleyes.gif

Mano vėrinukas su turkiu ir crystal sw smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2009 02 01, 19:11)
Stai ir mano pirmas kaklo papuosalas  ax.gif 
user posted image

kruopštus darbelis bigsmile.gif O tas užsegimas tau šone gavosi? Čia taip turi būti? Man gražu smile.gif

--

R.A., labai šiltas vėrinukas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2009 02 01, 21:23)
kruopštus darbelis bigsmile.gif O tas užsegimas tau šone gavosi? Čia taip turi būti? Man gražu smile.gif

aciu labai. ten sone, nes reguliojasi ilgis, jei kaklas lieknesnis tai iseina per viduriuka. mirksiukas.gif neturejau grandineles, tai reikejo sugalvot ka nors prailginimui. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IwonaBogd: 01 vasario 2009 - 23:24
QUOTE(IwonaBogd @ 2009 02 01, 17:11)
Stai ir mano pirmas kaklo papuosalas  ax.gif 
Ir dar gal zinot mazdaug kiek kainuoja toks verinukas kaip mano is stikliuku ax.gif  (aisku graziai padarytas ) rasykit i az. Buciau labai dekinga. 4u.gif

IwonaBogd, labai gražus vėrinys. clap_1.gif lithuania.gif
Ir spalvos taip gražiai suderintos.

O dėl kainos. Čia jau kiekvienas meistras savaip vertina. Visų pirma sunaudotų priemonių kaina (adatėlės, valas, karioliukai, užsegimas, grandinėlė). Po to pliusuoji savo darbą (t.y. vertini savo rankų darbą), vertini sugaištą laiką ir techniką. Juk kuo sudėtingesnis darbas, tuo jis vertinamas geriau. 4u.gif
Atsakyti
IwonaBogd, aš sužavėta wub.gif
Atsakyti
Ivonabogd laaaabai grazu ir neiprastas toks thumbup.gif
Atsakyti