Grazios sios dienos naujienos
Nuostabus darbeliai visu. Tokiu groziu prisiziurejus, nusprendziau ir as pabandyt. Ir uzsikabinau Pasirodysiu viena is pirmu darbeliu
QUOTE(Liniuka @ 2009 01 31, 21:10)
Nuostabus darbeliai visu. Tokiu groziu prisiziurejus, nusprendziau ir as pabandyt. Ir uzsikabinau Pasirodysiu viena is pirmu darbeliu
grazus verinukas o koks cia akmuo?
QUOTE(Liniuka @ 2009 01 31, 22:10)
gražu Karoliukai ne visi juodi, ar gerai supratau?
Stai ir mano pirmas kaklo papuosalas
matau savo klaidas ir del smeigtuku spalvos, ir del kilpuciu. Butu ilgesnis, bet pritruko didesniu karoliuku
dar noreciau paklaust, o kai pvz pritruksta valo ar dar ko nors ant ko veriat, ar yra koks budas prijungt, ar reikia ardyt ir vert is naujo?
Ir dar gal zinot mazdaug kiek kainuoja toks verinukas kaip mano is stikliuku (aisku graziai padarytas ) rasykit i az. Buciau labai dekinga.
matau savo klaidas ir del smeigtuku spalvos, ir del kilpuciu. Butu ilgesnis, bet pritruko didesniu karoliuku
dar noreciau paklaust, o kai pvz pritruksta valo ar dar ko nors ant ko veriat, ar yra koks budas prijungt, ar reikia ardyt ir vert is naujo?
Ir dar gal zinot mazdaug kiek kainuoja toks verinukas kaip mano is stikliuku (aisku graziai padarytas ) rasykit i az. Buciau labai dekinga.
QUOTE(Liniuka @ 2009 01 31, 20:10)
http://i175.photobuc...ka/IMG_0868.jpg
http://i175.photobuc...ka/IMG_0868.jpg
Pirmas, bet lb gražus
QUOTE(Krirma @ 2009 01 31, 20:32)
grazus verinukas o koks cia akmuo?
Čia pagal mane čekiškas stiklas su sw
Mano vėrinukas su turkiu ir crystal sw
QUOTE(IwonaBogd @ 2009 02 01, 19:11)
kruopštus darbelis O tas užsegimas tau šone gavosi? Čia taip turi būti? Man gražu
--
R.A., labai šiltas vėrinukas
QUOTE(*Rita* @ 2009 02 01, 21:23)
kruopštus darbelis O tas užsegimas tau šone gavosi? Čia taip turi būti? Man gražu
aciu labai. ten sone, nes reguliojasi ilgis, jei kaklas lieknesnis tai iseina per viduriuka. neturejau grandineles, tai reikejo sugalvot ka nors prailginimui.
QUOTE(IwonaBogd @ 2009 02 01, 17:11)
Stai ir mano pirmas kaklo papuosalas
IwonaBogd, labai gražus vėrinys.
Ir spalvos taip gražiai suderintos.
O dėl kainos. Čia jau kiekvienas meistras savaip vertina. Visų pirma sunaudotų priemonių kaina (adatėlės, valas, karioliukai, užsegimas, grandinėlė). Po to pliusuoji savo darbą (t.y. vertini savo rankų darbą), vertini sugaištą laiką ir techniką. Juk kuo sudėtingesnis darbas, tuo jis vertinamas geriau.
IwonaBogd, aš sužavėta
Ivonabogd laaaabai grazu ir neiprastas toks