Įkraunama...
Įkraunama...

Kaklo papuošalai

QUOTE(saulyte2 @ 2009 01 16, 11:56)
bigsmile.gif labai grazus, ant ko veri karoliukus,nes as dar zalia,gal veliau reikes pabandyti,o dabar noriu verinuka pasidaryti, tai kilputes mokausi daryti,tik reples netokias nusipirkau,tai vyras rytoj paieskos kitas.

Jei ieškai kilputėms būtent replyčių,ieškok silver sity Bige, ten jas dažniausiai imanoma gaut mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2009 01 16, 11:56)
bigsmile.gif labai grazus, ant ko veri karoliukus,nes as dar zalia,gal veliau reikes pabandyti

Žgutai neriami su Iris siūlais /dažniausiai/.
Atsakyti
QUOTE(gude @ 2009 01 16, 13:32)
Žgutai neriami su Iris siūlais /dažniausiai/.

Tai jie neriami, o ne veriami unsure.gif
Atsakyti
Pasirodom smile.gif

user posted image
Atsakyti
Man labai gėda ir nedrąsu, bet visgi išdrįsiu ir aš parodyti savo pirmąjį darbelį

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rita*: 17 sausio 2009 - 00:03
QUOTE(*Rita* @ 2009 01 17, 00:01)
Man labai gėda, bet visgi išdrįsiu ir aš parodyti savo pirmąjį darbelį

user posted image

O kodėl gėda smile.gif Juk labai gražu,visos mokomės mirksiukas.gif Aš ir dabar dar nemoku gerai fotografuot ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Perverčiau visą temą, visi darbeliai nuostabūs wub.gif Užtat kiek nedrąsu lįst su saviškiu. Bet tikiuosi prakusti biggrin.gif
Atsakyti
si1978, idomus verinukas thumbup.gif
*Rita*, sveika prisijungusi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2009 01 17, 10:33)
si1978, idomus verinukas thumbup.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
*Rita*, sveika prisijungusi wink.gif Ir nėra ko gėdytis, darbelis labai gražus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(si1978 @ 2009 01 16, 12:23)
Jei ieškai kilputėms būtent replyčių, ieškok silver sity Bige, ten jas dažniausiai imanoma gaut  mirksiukas.gif

Bet kam permokėt Silveryje? Juk daug patogiau el.parduotuvėse pirktis. Tikrai pigiau.
Atsakyti
Ačiū už šiltą priėmimą 4u.gif
Atsakyti