Įkraunama...
Įkraunama...

Kaklo papuošalai

Aš savo žgutą nėriau ant siūlo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(reida @ 2008 10 02, 13:56)
BabyGrite, labai grazus thumbup.gif Gal schemute kartais turi sio grozio?

R.A. Grazu labai, man zalia spalva  thumbup.gif  thumbup.gif

ax.gif Aciu aciu!
Veriu as ant siulo,o schemutes as neturiu,cia siaip paprastas zgutas is 7 karoliuku,as kazkaip sita ismokau ir dabar tik betkokiais rastais eksperimentuoju blush2.gif ,o veriu ant siulo todel,kad mano biseris kuri naudoju labai smulkus ir pati ploniausia adata tik tinka,o i ja tik siula sugebu ivert rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pienės_Pūkas @ 2008 09 28, 15:39)

Gal galima sužinoti akmenukų pavadinimą? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Pienės_Pūkas @ 2008 09 28, 15:39)

pirmas wub.gif

QUOTE(Shangri La @ 2008 09 29, 17:50)

labai gražus turkinis smile.gif man turkio spalva irgi tokia ypatinga

QUOTE(R.A. @ 2008 10 01, 00:04)

koks elegantiškas ir jaukus smile.gif

QUOTE(chimera @ 2008 10 01, 08:38)

paskutinis wub.gif
Atsakyti
Rodau mamai suvertą vėrinį iš jaspių bei sidabro.

user posted image
Atsakyti
Vakar buvau vienoje karoliuku parduotuveje pas mus,ji uz dublino randasi,tai kai pamaciau panasiu verinuku kainas ohmy.gif ,ten pardaveja pati veria,ir tokie paprastuciai doh.gif ,o nei vieno kaina nebuvo zemesne nei 50-60 € doh.gif Tai kiek jus cia mergaites galetumet uzdirbt unsure.gif
Atsakyti
BabyGrite, aš ta patį galiu pasakyt apie auskariukus. matos, kad rankų darbas. o kainos tikrai aukštos. na bet gal taip ir reik... gal čia mes labai jau nusipiginam g.gif
Atsakyti
Na man tai kazkaip abidna,kad musu mergaites tikrai grazesniu ir kokibiskesniu darbeliu padaro,o kainos skirtumas nerealus sad.gif
O kodel toms kurios prekiauja nepasidarius savo tinklapiu ir anglu kalba,manau kad atsirastu norinciu pirkti ir is kitu saliu,o juk nieko neprarandate wink.gif
Atsakyti
Koralas

user posted image

Koralas

user posted image

Tigro akisuser posted image
Atsakyti
Koralas ir tigro akis thumbup.gif
Atsakyti
laimasalt visi superiniai wub.gif
Atsakyti
Laimasalt, visi saunus, puikus thumbup.gif

BabyGrite, gal todel ir btangus, kad musu pinigu santykis kitoks. Pas mus simta litu, o pas jus simtas euru.

Bet mintis anglu puslapiuka pasidaryti tai thumbup.gif
Atsakyti